Thomas Doll lazán jellemezte Nebojsa Vignjevicset és magát is

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.03.31. 08:33

Budapest - Nem számíthat a lilák ellen egyik legjobbjára.

Szombaton 17 órától útjára indul a labda a 223. derbin. Az Újpest hazai pályán fogadja az éllovas Ferencváros együttesét, amelynek vezetőedzője és játékosai kellő önbizalommal várják az összecsapást.

Thomas Doll, a zöld-fehérek trénere 13. alkalommal vezeti „csatába” csapatát a lila-fehérek ellen és nagyon jól tudja, ez a legnagyobb rangadó Magyarországon, ezért az új játékosait is megpróbálja felkészíteni, hogy átérezzék a találkozó különleges hangulatát: „Habár a derbin nincsen kint 50-60 ezer néző, mint a top bajnokságok rangadóin, de így is kiemelkedik. Nagy a nyomás, tudjuk hogy mennyire fontos ez a találkozó, a legnagyobb rangadó Magyarországon.  Az új játékosoknak videókat mutatunk a korábbi derbikről, fontos hogy tudják, ez a mérkőzés más mint a többi.”

Holnap Derbi: undorítózzák az újpesti ultrák a Ferencvárost - képek - NB1.hu

Így alázzák az újpestiek a fradistákat

A Fradi válogatott csatára, Böde Dániel már megtapasztalhatta, milyen érzés három pontot érő gólt szerezni a Szusza Ferenc Stadionban, ennek ellenére a 16. derbije előtt is alaposan feltérképezi az ellenfél játékosait: „Nem csak az Újpest védőiből készültünk fel, hanem az egész csapatból. A kapusedzővel beszélek a kapusról, mindent elkövetünk, hogy jobban felkészüljünk az ellenfélből. Nem szoktunk egy gólgazdag meccset játszani, én egy 1-0-s, pontosabban 0-1-es eredménnyel is megelégednék.”

Thomas Doll kénytelen nélkülözni egyik legjobb labdarúgóját, Joseph Paintsilt, aki piros lap miatt kénytelen kihagyni az összecsapást, de a Ferencváros vezetőedzője több lehetőség közül is választhat: „Több középpályásunk is készen áll a bevetésre: Spirovski az utóbbi két meccsen nem kezdett, de például a macedón válogatottban jó teljesítményt nyújtott. Vagy ott van Nagy Dominik is, aki remekül edz, ő is készen áll. De lehet akár taktikát váltunk és Böde mellett lesz egy hátravont támadónk. Sok opciónk van, elég idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy döntsünk.”

A zöld-fehérekhez rendkívül gyorsan beilleszkedő uruguayi középpályás, Fernando Gorriaran szerint nagyon egyben van a csapatuk, jó passzban várják a derbit és elárulta, hazájában is pályára lépett már többször hasonló mérkőzéseken, amelyek „igazi ünnepek, amelyeket ki kell élvezni”.

A derbi különleges hangulatához plusz pikantériát ad, hogy az Újpestet irányító Nebojsa Vignjevics és Thomas Doll az OTP Bank Ligában leghosszabb ideje regnáló két vezetőedző. A két külföldi szakember számos nagy csatát megélt már, de a tiszteletet mindig megőrizték egymás irányába.

„A modern futballban az edzők általában másfél évet töltenek el egy klubnál.  Mi már sok éve vezetjük a csapatainkat, ami annak a jele, hogy jó munkát végzünk. Nem könnyű felépíteni minden évben egy új csapatot, nincsen könnyű munkánk. Szeretem Nebojsa Vignjevics futballját, emberileg is kedvelem őt. Mindig bátor futballt játszik, a csapatai szó szerint játsszák a futballt. Több kemény rangadót játszottunk már egymás ellen, tiszteljük egymást. Nebojsa egy jó fickó, és néha én is az vagyok” – mondta Doll az M4 Játékoskijáró című műsorában.

Holnap Derbi: Sorossal is alázzák a Fradi huligánjai az újpestieket - képek - NB1.hu

Alázzák a fradisták azújpestieket

gw
kávboj

Re: Thomas Doll lazán jellemezte Nebojsa Vignjevicset és magát is

HozzászólásSzerző: gw » 2018.03.31. 12:14

"Masa is gyonyoru... es en sem nezek ki rosszul"
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2018.03.31. 15:13

gw írta:"Masa is gyonyoru... es en sem nezek ki rosszul"

Kérsz egy szamovárt?
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.31. 15:30

bakker ennyi zsarut nincs a Földön, a piac konkrétan mint egy megszállt várnegyed, a folyamatos petárdadörgés is valami ostromjelenethez passzol, ott gyűlnek a lilák, szerencsére volt köztük még parkolóhely és be tudtunk menni egy pótsonkáért
a metrómegállók, főutak sünökkel szegélyezve, de a legdurvább a temető környéke, ott melegítenek a tekesek, kábé csilliárdnyian, tuti ma lesz Újpest migráncsmegszállása
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.03.31. 16:07

Adamek írta:bakker ennyi zsarut nincs a Földön, a piac konkrétan mint egy megszállt várnegyed, a folyamatos petárdadörgés is valami ostromjelenethez passzol, ott gyűlnek a lilák, szerencsére volt köztük még parkolóhely és be tudtunk menni egy pótsonkáért
a metrómegállók, főutak sünökkel szegélyezve, de a legdurvább a temető környéke, ott melegítenek a tekesek, kábé csilliárdnyian, tuti ma lesz Újpest migráncsmegszállása

Attila utcában vonultak pár perce, vagy 15 mikrobusszal, 20 autóval, és még lovasok is voltak, azt hittem az a műfaj már megszűnt
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.31. 16:17

Savaria1919 írta:
Adamek írta:bakker ennyi zsarut nincs a Földön, a piac konkrétan mint egy megszállt várnegyed, a folyamatos petárdadörgés is valami ostromjelenethez passzol, ott gyűlnek a lilák, szerencsére volt köztük még parkolóhely és be tudtunk menni egy pótsonkáért

Attila utcában vonultak pár perce, vagy 15 mikrobusszal, 20 autóval, és még lovasok is voltak, azt hittem az a műfaj már megszűnt

szerintem jön még majd egy kurucz talpas hadosztály, pár hajdú, bringás század akik az ukrán-frontról maradtak le és maga Lütyő főfelügyelő is egy panzer IV-en
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.03.31. 17:16

Adamek írta:
Savaria1919 írta:

szerintem jön még majd egy kurucz talpas hadosztály, pár hajdú, bringás század akik az ukrán-frontról maradtak le és maga Lütyő főfelügyelő is egy panzer IV-en

M3-ason Miskolc/Nyír felől du. 2-kor 35 kisbuszig számoltam. Néztem is, hogy miafax van.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

imici
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: imici » 2018.03.31. 17:41

Cselszky írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:Attila utcában vonultak pár perce, vagy 15 mikrobusszal, 20 autóval, és még lovasok is voltak, azt hittem az a műfaj már megszűnt

M3-ason Miskolc/Nyír felől du. 2-kor 35 kisbuszig számoltam. Néztem is, hogy miafax van.

Újpest M3 mellett van, nem csoda hogy ennyi
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.03.31. 17:47

imici írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:szerintem jön még majd egy kurucz talpas hadosztály, pár hajdú, bringás század akik az ukrán-frontról maradtak le és maga Lütyő főfelügyelő is egy panzer IV-en

Újpest M3 mellett van, nem csoda hogy ennyi

Kissé meglepett a konvoj és annak hossza ott Füzesabonynál, de így már értem.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.31. 17:49

na, a fele már bejött Doll mai taktikájának, kíváncsi leszek, hogy a váltás is bejön e

Király György
Újpesti barbár

HozzászólásSzerző: Király György » 2018.03.31. 17:54

Adamek írta:na, a fele már bejött Doll mai taktikájának, kíváncsi leszek, hogy a váltás is bejön e
Nagyon gyenge meccs két gyenge csapattal.
ÚJPESTI BARBÁR !

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.31. 18:01

Király György írta:
Adamek írta:na, a fele már bejött Doll mai taktikájának, kíváncsi leszek, hogy a váltás is bejön e
Nagyon gyenge meccs két gyenge csapattal.

elsőre úgy néz ki (a meccs tényleg langyos) de szerintem tudatosan játszatja ez Doll velünk, ősi troll taktika ez, félidőt, hatvan percet támadásvezetés nélkül, lehetőleg minden megszerzett labdát pályán kívülre baxni, aztán amikor végleg elaludt mindenki, nézőket is beleértve, akkor lehet robbantani
öngyilkos is természetesen ez a taktika, könnyen bele lehet fásulni

bebé88
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: bebé88 » 2018.03.31. 18:05

2millió
DAC 1904
Ferencváros
Chelsea

TOROSIK
Világsztár

HozzászólásSzerző: TOROSIK » 2018.04.01. 00:03

Lehet, hogy nem a legjobb edzők, de van karakterük. Nebojsa ennyi év után se szólt egyszer sem az aktuális sporiról.

Vissza: “www.nb1.hu”