Kikezdte a tél a stadionfelújítást - NB1.hu
Kikezdte a tél a stadionfelújítást

Kikezdte a tél a stadionfelújítást - NB1.hu
Kikezdte a tél a stadionfelújítást
Savaria1919 írta:Ugyanazon a napon búcsúztattuk a régi stadionunkat, mint a Vidi, jól elhúzódik ott a kivitelezés.
ManBat írta:Savaria1919 írta:Ugyanazon a napon búcsúztattuk a régi stadionunkat, mint a Vidi, jól elhúzódik ott a kivitelezés.
Kellenek Felcsútra a nézők.
Savaria1919 írta:Ugyanazon a napon búcsúztattuk a régi stadionunkat, mint a Vidi, jól elhúzódik ott a kivitelezés.
Slash777 írta:Savaria1919 írta:Ugyanazon a napon búcsúztattuk a régi stadionunkat, mint a Vidi, jól elhúzódik ott a kivitelezés.
De ez nagyobb lesz, meg szebb, meg jobb, meg üresebb...(az utolso szoert nem nekem esni am :D)
Savaria1919 írta:Slash777 írta:Savaria1919 írta:Ugyanazon a napon búcsúztattuk a régi stadionunkat, mint a Vidi, jól elhúzódik ott a kivitelezés.
De ez nagyobb lesz, meg szebb, meg jobb, meg üresebb...(az utolso szoert nem nekem esni am :D)
Nálunk nem csak egy sima stadion épült, hanem mellé egy csarnok is. Egy stadiont nem olyan sok idő összerakni, a Groupama is kész volt szűk másfél év alatt.
Savaria1919 írta:Slash777 írta:Savaria1919 írta:Ugyanazon a napon búcsúztattuk a régi stadionunkat, mint a Vidi, jól elhúzódik ott a kivitelezés.
Nálunk nem csak egy sima stadion épült, hanem mellé egy csarnok is. Egy stadiont nem olyan sok idő összerakni, a Groupama is kész volt szűk másfél év alatt.
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Slash777 írta:De ez nagyobb lesz, meg szebb, meg jobb, meg üresebb...(az utolso szoert nem nekem esni am :D)
Most, h itthon vagyok és nézem a miénket ezzel nem igazán értek egyet :)
Adamek írta:SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Nálunk nem csak egy sima stadion épült, hanem mellé egy csarnok is. Egy stadiont nem olyan sok idő összerakni, a Groupama is kész volt szűk másfél év alatt.
Most, h itthon vagyok és nézem a miénket ezzel nem igazán értek egyet :)
kurvára nem jött össze a közös avatómeccs nézés
na majd talán a nyíregyi haverokkal talán összejön az ottani stadionnal kapcsolatban
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Most, h itthon vagyok és nézem a miénket ezzel nem igazán értek egyet :)
kurvára nem jött össze a közös avatómeccs nézés
na majd talán a nyíregyi haverokkal talán összejön az ottani stadionnal kapcsolatban
még az is lehet, h az egész tavaszt Debrecenben játsszuk le
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég