Herczeg András ezért kritizálta a Lokit

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.03.18. 10:59

Debrecen - Gödörben van a cívisvárosi alakulat.

A Mezőkövesd ellen sem tudta megszakítani rossz sorozatát a Debrecen, a borsodiak 3-2-re nyerték meg a bajnokit. Herczeg András sportszerűen gratulált az ellenfélnek, majd a saját csapatát vette górcső alá.

"Gratulálok a Mezőkövesdnek, nem véletlen a veretlenségi szériája, jól játszanak, jó csapat. Jól kezdtük a mérkőzést, vezettünk egy góllal és csináltunk két gólt az ellenfélnek. Az első félidőben a tüzet, a szenvedélyt hiányoltam a csapatban, a második félidőben ez megvolt. Harcosabban, határozottabban kellett volna játszani az első félidőben is" - olvasható a Loki legendás trénerének a nyilatkozata a haon.hu-n.

Cselszky
Aranylabdás

Re: Herczeg András ezért kritizálta a Lokit

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.03.18. 12:04

Ha Szombathelyen is kikapunk, akkor a tavalyihoz hasonló "kellemes" tavasz várhat ránk.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Herczeg András ezért kritizálta a Lokit

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.03.18. 13:23

Cselszky írta:Ha Szombathelyen is kikapunk, akkor a tavalyihoz hasonló "kellemes" tavasz várhat ránk.

Pedig ott ki kell kapni, a Hali a Felcsút mögött van, nekik jobban kell a pont.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”