Támadás a magyar labdarúgás ellen!

Mantequilla
Aranylabdás

Re: Támadás a magyar labdarúgás ellen!

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2018.03.17. 13:33

Gunners írta:
moti77 írta:
Gunners írta:Úgy mint múltkor most is szerezhettek pontot, azért nem annyira stabil ez a Vidi.

Ez a meccs rólatok fog szólni, ha nem úgy áltok hozzá, akkor még meglepetést is lehet.

Sokszor nem úgy állnak hozzá, ezért lehet a Fradi első....

Ne vedd már el a kedvem. :)
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.03.17. 13:53

Mantequilla írta:
Gunners írta:
moti77 írta:Ez a meccs rólatok fog szólni, ha nem úgy áltok hozzá, akkor még meglepetést is lehet.

Sokszor nem úgy állnak hozzá, ezért lehet a Fradi első....

Nem volt szándékomban, de ezek a szomorú tények. :D Amennyiben normálisan mindig oda tette volna magát az aranylábú társaság akkor a Fradi vagy 7 ponttal mögöttünk lenne és nem nekünk kéne mögöttük bohóckodni.
Go Gunners Hajrá Videoton

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.17. 16:04

Gunners írta:
Mantequilla írta:
Gunners írta:Sokszor nem úgy állnak hozzá, ezért lehet a Fradi első....

Nem volt szándékomban, de ezek a szomorú tények. :D Amennyiben normálisan mindig oda tette volna magát az aranylábú társaság akkor a Fradi vagy 7 ponttal mögöttünk lenne és nem nekünk kéne mögöttük bohóckodni.

kinőttétek már az NB1-t, itt igazából már évek óta mindenki a lepattanóitokból él
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2018.03.17. 17:19

Egy kicsit off! De mégis ide tartozik:
"Az nb1.hu 1999-es megalapítása óta nemcsak a pályán történő eseményekkel és magát a szakmát érintő fejleményekkel, eseményekkel foglalkozik, hanem minden olyan szegmenssel is, amiről tudjuk, hogy érdekli a látogatóinkat."
Ez tényleg így van? Ne menjünk messzire,csak a cikk címéig.. Teljesen blikk vagy más napi szennyújságra hajazó megfogalmazás. Vagy:
"Így öleli át az Újpest csatára a szerelmét az ágyban - fotó"
Ezek mind érdekfeszítő fontos dolgok.Olyanok,amiket minden foci szerető szeretne olvasni.. Vagy mégse? Azokról a cikkekről nem beszélve, amire az ember rákattint,majd meg jelenik egy link,aztán linken belül egy újabb link. Ez napjaink színvonalas újságírása? Ezt tanulják? Esetleg ebből élnek?
Én nem vagyok író,nem értek hozzá,de egy biztos,ez az oldal olyan mérhetetlen mélységekbe süllyedt,hogy lassan leírni sem lehet. És mindezt tükrözi a fórum hozzászólások száma. Eltűntek a forumozók. És ez nem véletlen. Lehet csak én látom így,de ha valamit csinálunk,azt vagy csináljuk rendesen, vagy sehogy..
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2018.03.17. 18:00

Adamek írta:
Gunners írta:
Mantequilla írta:Ne vedd már el a kedvem. :)

kinőttétek már az NB1-t, itt igazából már évek óta mindenki a lepattanóitokból él

Kinőttük az Nb1et és magunkkal is hoztuk.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.03.18. 03:49

Adamek írta:
Gunners írta:
Mantequilla írta:Ne vedd már el a kedvem. :)

Lehet ezen viccelődni, de amúgy ez a helyzet. :D Ilyen balfasz társaság kevés van mint ami Fehérváron van vezetői szinten. Olyat sem sokan csinálnak hogy elküldenek egy bajnoki címet nyerő edzőt + marhára nem figyelnek kulcs játékosok szerződésére akik ingyen távoznak utána. :) Ezt a 7 pontos előnyt meg nem nagyképűségből írtam hanem ez a diferencia meg is volt a két csapat között. Ennyi!
Go Gunners Hajrá Videoton

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.03.18. 06:55

Gunners írta:
Adamek írta:
Gunners írta:Nem volt szándékomban, de ezek a szomorú tények. :D Amennyiben normálisan mindig oda tette volna magát az aranylábú társaság akkor a Fradi vagy 7 ponttal mögöttünk lenne és nem nekünk kéne mögöttük bohóckodni.

Lehet ezen viccelődni, de amúgy ez a helyzet. :D Ilyen balfasz társaság kevés van mint ami Fehérváron van vezetői szinten. Olyat sem sokan csinálnak hogy elküldenek egy bajnoki címet nyerő edzőt + marhára nem figyelnek kulcs játékosok szerződésére akik ingyen távoznak utána. :) Ezt a 7 pontos előnyt meg nem nagyképűségből írtam hanem ez a diferencia meg is volt a két csapat között. Ennyi!

Ami azt illeti, hét pontot már a Fradi is elbalfaszoskodott idén, ha nem többet. A játékosok igazolásainál is versenyben van veletek, ami a balfaszoskodást illeti. A valóságban egy pontnyi differencia sincs a két csapat között. A tabella tökéletesen tükrözi az erőviszonyokat.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.18. 11:34

Gunners írta:
Adamek írta:
Gunners írta:Nem volt szándékomban, de ezek a szomorú tények. :D Amennyiben normálisan mindig oda tette volna magát az aranylábú társaság akkor a Fradi vagy 7 ponttal mögöttünk lenne és nem nekünk kéne mögöttük bohóckodni.

ha így van akkor köszönjük a nagylelkű segítséget, igyekszünk élni vele mi is mit tavaly a Honvéd
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”