Üsd a magyar fejét - botrány a DAC meccsén - videó

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.03.07. 12:49

Szlovákia - Spartak Trnava ellen szinte mindig balhé van.

Ezúttal sem maradt visszhang nélküli a DAC és nagy riválisa, a Spartak Trnava mérkőzése, amely 0-0-s döntetlennel zárult. Az összecsapás előtt hagyományos módon lejátszották az Ismerős Arcok: Nélküled című számát, amelyet minden alkalommal együtt énekelnek a dunaszerdahelyi szurkolók.

A sport24.pluska.sk beszámolója és közzétett videója szerint a vendégdrukkerek gusztustalan módon reagáltak erre: előbb kifütyülték a hazaiakat, majd az “Üsd a magyar fejét” (A bi, a bi Maďara do hlavy!) – rigmus ismételgetésére kezdtek rá - szúrta ki a csakfoci.hu. Ez korábban is megtörtént már egyébként, általában a Slovan elleni meccseken csendült fel ez a rigmus, 2008-ban és 2017-ben is volt erre példa,

Mészöly Géza után kutakodtunk, Bernd Storck nevét hallottuk - NB1.hu

Bernd Storck lesz a Vasas edzője?

MindigÚjpest
fanatikus

Re: Üsd a magyar fejét - botrány a DAC meccsén - videó

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.03.07. 16:59

Szóval ezek Spartakos szarháziak kétszer is kiabálták ezt a Slovan ellen. De ott minek?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.03.07. 17:35

MindigÚjpest írta:Szóval ezek Spartakos szarháziak kétszer is kiabálták ezt a Slovan ellen. De ott minek?

Szerintem a Slovan szurkolók kiabálták a DAC elleni meccseken.
Go Gunners Hajrá Videoton

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.03.07. 18:13

Gunners írta:
MindigÚjpest írta:Szóval ezek Spartakos szarháziak kétszer is kiabálták ezt a Slovan ellen. De ott minek?

Szerintem a Slovan szurkolók kiabálták a DAC elleni meccseken.
Persze valószínűleg, de ezek nem ezt írták vagy legalábbis nem így értelmeztem a leírtak alapján.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vissza: “www.nb1.hu”