null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
https://4.bp.blogspot.com/-RXO-64pxE80/V-LQVFBwG_I/AAAAAAAAS7E/Nt48TCn4TQcN3_K2QC7nNktGwYQQAdV4gCLcB/s1600/ft4.jpg
null
null
null
null
null
null
Adamek írta:kurvára hiányzott
én a pénztárgépszalagot szeretném reaktiválni
adrenalin69 írta:Adamek írta:kurvára hiányzott
Én Mezey Gyuri bácsit!
Adamek írta:adrenalin69 írta:Adamek írta:kurvára hiányzott
Én Mezey Gyuri bácsit!
na őt én is megnézném egy gól után bedobva a kakasülőről
adrenalin69 írta:Adamek írta:adrenalin69 írta:Én Mezey Gyuri bácsit!
na őt én is megnézném egy gól után bedobva a kakasülőről
Egy pénztárgépszalaggal a nyakán?
BlancoAgilon38 írta:Sose érdekelt.
:D ez csak természetes.absinthe írta:Előtte még létre kell hozni Nemzeti Pirotechnika Szaküzleteket.
Hát magyar meccseken ilyenekre nem sok esélyed van.Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Sose érdekelt.
engem se
valahogy jobban érdekelt, hogy lássak egy jó balbekket vagy centert esetleg egy jó támadásvezetést mint a felgyújtott stadion
MindigÚjpest írta:Hát magyar meccseken ilyenekre nem sok esélyed van.Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Sose érdekelt.
engem se
valahogy jobban érdekelt, hogy lássak egy jó balbekket vagy centert esetleg egy jó támadásvezetést mint a felgyújtott stadion
Ahogy mondod,régebben. :(BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Hát magyar meccseken ilyenekre nem sok esélyed van.Adamek írta:engem se
Régebben vót azé.
Engem maga a látvány se izgatott. Egy petárda se volt még a kezemben.
Kézigránát, na azt már hajigáltam.
MindigÚjpest írta:Hát magyar meccseken ilyenekre nem sok esélyed van.Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Sose érdekelt.
engem se
Adamek írta:MindigÚjpest írta:Hát magyar meccseken ilyenekre nem sok esélyed van.Adamek írta:engem se
nem is járok már meccsekre
De én igen és ezért örülök,ha lesz egy kis feeling.Adamek írta:MindigÚjpest írta:Hát magyar meccseken ilyenekre nem sok esélyed van.Adamek írta:engem se
nem is járok már meccsekre
...de ugye nem focimeccsen???BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Hát magyar meccseken ilyenekre nem sok esélyed van.Adamek írta:engem se
Régebben vót azé.
Engem maga a látvány se izgatott. Egy petárda se volt még a kezemben.
Kézigránát, na azt már hajigáltam.
adrenalin69 írta:Adamek írta:kurvára hiányzott
Én Mezey Gyuri bácsit!
Jelenlévő fórumozók: Savaria1919 valamint 26 vendég