Doll nem a felkészítést, a játékosokat hibáztatja

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.03.04. 09:44

Budapest - Ugyanaz a probléma, mint a korábbi kupabúcsúk alatt.

A Ferencváros hiába vezetett a DVTK ellen, 2--1-es vereséget szenvedett, ezzel esélyt adva a Videotonnak, hogy pontszámban beérje a zöld-fehéreket.

A mérkőzést Thomas Doll értékelte a klub honlapjának:

"Gratulálok a Diósgyőrnek a megérdemelt győzelméhez. Nagyon csalódott vagyok a mai teljesítményünk miatt, mivel novemberben a Haladás ellen már volt hasonló. Ha nem megyünk bele a párharcokba, nincs meg a megfelelő hozzáállás, akkor Magyarországon is nehéz mérkőzést nyerni. Leginkább azért vagyok csalódott, mert szeretnék fejlődést látni azokon a mérkőzéseken, amikor az ellenfél agresszívan lép fel, ahogy az a nemzetközi meccseken is jellemző. Sokan elbújtak, a 16-os környékén ezen a talajon nem harcoltunk ki egyetlen szabadrúgást sem. A Partizani, Zeljeznicar ellen is hasonló volt a helyzet, és ez újra meg újra megismétlődik. Már beszéltem a csapattal, ez egyszerűen kevés, amit néhányan nyújtottak, különösen, ami a párharcokat illeti. Tíz perc után vezettünk, mégis kiadtuk a kezünkből a mérkőzést. Egyetlen játékos sem tudott nyugalmat vinni a játékba. Nehéz volt a talaj, kemény volt a talaj, a felső réteg viszont csúszott. Hektikus mérkőzés volt, sok hosszú labdát láttunk, a véletlenre bíztunk dolgokat. Nem lepett meg a Diósgyőr második félidei játéka, de ilyenkor kellene egy olyan játékos a pályán, aki jól kombinál, segíti a jó támadásépítést. Sok volt a futás, a lökdösődés, de nem voltak szépen felépített támadások. Az első félidőben 11 szöglet volt ellenünk, 5-6 oldalsó szabadrúgás. Mi a helyzetünket kihasználtuk, de nem voltunk igazán mérkőzésben. És most így utazhatunk haza három órát. Nagyon sok dolgunk van még, és ha a bajnokságról beszélünk, abba rengeteget kell befektetni, és ma semmit sem fektettünk bele. Természetesen felkészítjük a játékosainkat, ismerjük az ellenfeleinket. De ha egyik vagy másik játékos úgy dönt, hogy nem megy el a fájdalomküszöbig, arra a játékosra nehéz hatni. Az alapos felkészítés megvolt, de jelen kell lenni a pályán is. Nagyszerű támogatást kaptunk, sok szurkoló jött Budapestről, plusz erőt kellett volna, hogy felszabadítson, hogy az ő hazaútjukat boldoggá tegyük, ez azonban nem sikerült. De fel fogunk állni!"

Három perc alatt fordított a Diósgyőr a Fradi ellen - NB1.hu

DVTK-Fradi 2-1

Cselszky
Aranylabdás

Re: Doll nem a felkészítést, a játékosokat hibáztatja

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.03.04. 09:48

Volt már ilyen.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.03.04. 09:54

Szánalmas.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.03.04. 09:56

Volt már olyan hogy ez a bohóc magában is kereste volna a hibát ? Nem emlékszem ilyenre, pedig elég régen itt van.
Go Gunners Hajrá Videoton

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.03.04. 10:05

"ha egyik vagy másik játékos úgy dönt, hogy nem megy el a fájdalomküszöbig, arra a játékosra nehéz hatni"
ebben szerintem van igazság és visszatérő probléma az összes nb1es csapatnál
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.03.04. 10:22

SuperDepor írta:"ha egyik vagy másik játékos úgy dönt, hogy nem megy el a fájdalomküszöbig, arra a játékosra nehéz hatni"

Ha nem is csak az övé, de ez is legalább annyira edzői felelősség (azé, aki nevelte, azé, aki neveli), mint játékosi. Én olcsó kifogásnak, és a tehetetlenség szimbólumának tartom az ilyen nyilatkozatokat.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.03.04. 10:49

Reginald McFreez írta:
SuperDepor írta:"ha egyik vagy másik játékos úgy dönt, hogy nem megy el a fájdalomküszöbig, arra a játékosra nehéz hatni"

Ha nem is csak az övé, de ez is legalább annyira edzői felelősség (azé, aki nevelte, azé, aki neveli), mint játékosi. Én olcsó kifogásnak, és a tehetetlenség szimbólumának tartom az ilyen nyilatkozatokat.

ez igaz, nem is Dollt mentegetem, csak azt akartam mondani, h ez egy erőteljes jelenség a magyar futballban
(tegnap Vignjevic vs Novothny ugyanez)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.04. 10:53

igaza van, ennyit lehet kisjányokból kihozni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.03.04. 13:31

Reginald McFreez írta:

Egyetértek.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.03.06. 10:58

igazabol siman elvertek minket, a vezetesunk dacara. pedig ennel erosebb csapatunk nem volt mar joideje.
amugy csak nekem bantja a szememet, hogy az elvileg futott palyan all a ho? az ulloin is mult heten. hany fokos a futes, jol emlexem, hogy 8?

ket dolgot emlitenek meg, liptak nagy paraszt volt, ugrai meg szetszopatta a valogatott vedosort kar, hogy golig nem jutott. amugy a meccs az jo volt...
kubatov takarodj!

Vissza: “www.nb1.hu”