Válogatott focistától vár babát Görög Zita

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.03.01. 15:18

Budapest - Tíz év után lesz újra gyereke.

A nyáron bombaként robbant a hír, hogy a Vasas 31 éves játékosa egy párt alkot Görög Zitával, mára pedig beérett szerelmük gyümölcse. A kétgyermekes modell/színésznő/műsorvezető Instagram-oldalán számolt be az örömhírről, tíz év után újra gyermeket vár.

„Eddig nem osztottam meg veletek, mennyire jó nekünk. Csendben vártuk, vajon az elmúlt évek kudarcai után végre megérkezett-e életünkbe az a személy, akivel a hétköznapok valódi örömmel telnek, nem pillanatnyi nevetés, nem csak szerelem vagy humor, nem csak vágy, szenvedély. Akivel az ebéd nem az utolsó falatig tart, akivel a gyermekeim igazi szövetséget tudnak kötni, akárcsak én. Mi tudtuk, éreztük, ez most tényleg valami más, valami földöntúli, mégis megfogható és a jelen értekein alapuló kapcsolat. De annyira jó volt összegömbölyödni és kizárni ebből a nagyvilágot. Erősen, stabilan és boldogan osztjuk meg veletek közös életünk legszebb hírét, mert azért néha nehéz bent tartani a pillanat szépségét: kisbabánk lesz.”

A huszonkétszeres válogatott Laczkó Zsolt a Story Magazinnak nyilatkozott érzéseiről:

„Egész nap az járt a fejemben, hogy apuka leszek. Nem tudom, más férfi hogy van ezzel, de nekem nagy erőt ad, és arra sarkall, hogy bármit is teszek, azt már a babáért tegyem. Még nem tudom, mivel jár az apaság, de nagyon várom, hogy megtapasztaljam.”

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés,

John McClane
Aranylabdás

Re: Válogatott focistától vár babát Görög Zita

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.03.01. 16:47

creampie surprise
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

betegsrac
Sztár

HozzászólásSzerző: betegsrac » 2018.03.01. 17:44

Sohasem a vedekezes volt az erossege
Al??r?s

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2018.03.02. 09:02

Remélem lesz teje Zitának és nem kell pedigree juniorral etetni a kis Buksit.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.02. 09:27

válogatott? és focista?
ej de beteg egy világ ez
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.03.02. 10:42

Adamek írta:válogatott? és focista?
ej de beteg egy világ ez
Amikor 2005-06 környékén feltűnt a Fradiban, reményteli játékosnak láttam. Emlékeim szerint szélső volt. Hibának tartom, hogy védőt akartak belőle faragni, aminek sose volt jó. A Lokiban egyébként elég tisztességesen teljesített, de összességében a pályája girbe-gurba és régen lejtmenetben van.
Ezzel együtt nála jóval szerényebb képességű játékosok is eljutottak a válogatottságig. Bár én sem értettem, hogy ő miért válogatott.

Ami a hírt illeti, gratulálok. Laczkó legalább felvállalt szerelemből egy kétgyerekes anyát, aki idősebb nála. Családot akar és áll elébe, hogy három gyerekről gondoskodjon. Ezt becsülöm benne.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.02. 10:51

nyúl írta:
Adamek írta:válogatott? és focista?
ej de beteg egy világ ez
Amikor 2005-06 környékén feltűnt a Fradiban, reményteli játékosnak láttam. Emlékeim szerint szélső volt. Hibának tartom, hogy védőt akartak belőle faragni, aminek sose volt jó. A Lokiban egyébként elég tisztességesen teljesített, de összességében a pályája girbe-gurba és régen lejtmenetben van.
Ezzel együtt nála jóval szerényebb képességű játékosok is eljutottak a válogatottságig. Bár én sem értettem, hogy ő miért válogatott.

Ami a hírt illeti, gratulálok. Laczkó legalább felvállalt szerelemből egy kétgyerekes anyát, aki idősebb nála. Családot akar és áll elébe, hogy három gyerekről gondoskodjon. Ezt becsülöm benne.

naja, én szerintem nem lennék képes más elhagyott almát igazgatni
úgyhogy gratuláció és jókívánság jár neki
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”