Beszámoló a 22. forduló délutáni mérkőzéseiről - NB2.hu
Magyarország - Vert helyzetből bukott a Kisvárda.

Beszámoló a 22. forduló délutáni mérkőzéseiről - NB2.hu
Magyarország - Vert helyzetből bukott a Kisvárda.
zaggar írta:Nem ártana befejezni ezeket az átirányításokat, hótt unalmas, h ha el akarok olvasni egy cikket, akkor pluszba kattintgassak még vagy 20-at, mire találok két leírt sort.
Amúgy meg..baj lesz Zalaegerszegen. Nem szép dolog így össze-vissza verni a Pártot egy hét alatt.

Cselszky írta:Az MTK-Csaba első félidőt láttam, gólokkal kellett volna vezetni a vendégeknek, de mindent elbalfaszkodtak, különösen Gyurján.
Alapos összeomlás következhetett mindezek után.
Adamek írta:Cselszky írta:Az MTK-Csaba első félidőt láttam, gólokkal kellett volna vezetni a vendégeknek, de mindent elbalfaszkodtak, különösen Gyurján.
te is megszédülnél a harmadik helyen állva ha nem akarsz feljutni
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:Az MTK-Csaba első félidőt láttam, gólokkal kellett volna vezetni a vendégeknek, de mindent elbalfaszkodtak, különösen Gyurján.
te is megszédülnél a harmadik helyen állva ha nem akarsz feljutni
Az a veszély talán nem fenyegette őket. De valóban, különösebben nem bánkódtak, elég kedélyesen viselkedtek. Nem hittek abban, hogy lehet keresnivalójuk, vagy komoly szándék sem volt bennük a pontszerzésre? Nem tudom, melyikről van szó.
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:te is megszédülnél a harmadik helyen állva ha nem akarsz feljutni
Az a veszély talán nem fenyegette őket. De valóban, különösebben nem bánkódtak, elég kedélyesen viselkedtek. Nem hittek abban, hogy lehet keresnivalójuk, vagy komoly szándék sem volt bennük a pontszerzésre? Nem tudom, melyikről van szó.
hét pontra felmásztak volna Kondérék kopasz nyakára, az azért már elég éles szitu lenne
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég