A csütörtöki focimeccsek és televíziós közvetítések

Cselszky
Aranylabdás

Re: A csütörtöki focimeccsek és televíziós közvetítések

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.02.22. 23:13

BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:Ez elég gyalázatos volt az Arsenaltól. Ilyen produkcióval előállni vérciki. Keményen beleszartak a szurkolóik pofájába.

Lehet, hogy csak szar napot fogtak ki, nem? A meccset nem tudtam nézni, ezért tippelgetek.

Ugyan. Lötyögtek, látványosan nem koncentráltak. Értem én, hogy a továbbjutás biztos volt, de még egy edzőmeccshez is méltatlan így hozzáállni. Legalábbis nekem ízlésem ellen való. Csak rajtuk volt a klubmez egy hivatalos meccsen. Ma egy cseppet sem tisztelték meg.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.22. 23:15

Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:Ez elég gyalázatos volt az Arsenaltól. Ilyen produkcióval előállni vérciki. Keményen beleszartak a szurkolóik pofájába.

Lehet, hogy csak szar napot fogtak ki, nem? A meccset nem tudtam nézni, ezért tippelgetek.

Ugyan. Lötyögtek, látványosan nem koncentráltak. Értem én, hogy a továbbjutás biztos volt, de még egy edzőmeccshez is méltatlan így hozzáállni. Legalábbis nekem ízlésem ellen való. Csak rajtuk volt a klubmez egy hivatalos meccsen. Ma egy cseppet sem tisztelték meg.

Az akkor gáz. Libri úgyis megy a héten Londonba és jól lebassza őket.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.02.22. 23:15

BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:
Maradonapoli írta:Szoboszlai Dominik smafu, kígyóvállú lipsik?

A Lieferingben és a Youth RB-ben tolja egyelőre. A nagy Salzburgban még nem kap szerepet.

Tudja azt ez a beldiósgyőri támadó menyétvadász, csak heccelt.

Nem ülök fel a sorosista provokációnak.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2018.02.22. 23:33

Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:

Megérdemelték volna, hogy rábasszanak erre és kiessenek a faszba. Ráadásul olyan játékosok, akik nem kezdők, hát ma nem kerültek ehhez közelebb.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2018.02.23. 21:19

Maradonapoli írta:
RC írta:Atalanta!
Észak-Olaszország!

Bergamo :P

Elérte a teuton végzet,
A lombard és campaniai véget.
De bosszúra már készek,
Meglásd, jövőre visszatérnek.