MindigÚjpest írta:Hoppá,Sporting rákapcsolt.
Tíz perc alatt 3, nem piskóta
ManBat írta:MindigÚjpest írta:Hoppá,Sporting rákapcsolt.
Az aktuális partnerét kéne megkérdezni.Cselszky írta:Kleini hogy tolja?
:cool:BlancoAgilon38 írta:ManBat írta:MindigÚjpest írta:Hoppá,Sporting rákapcsolt.
Az semmi Isztambulban hat perc elég volt e!
Én valami ilyesmire számítottam eleve,úgyhogy számomra az első félidő volt kakukktojás.Libritor írta:MindigÚjpest írta:Hoppá,Sporting rákapcsolt.
Ezzel egy ~10 perc alatt kb az egész párharcot bukta az Astana.
MindigÚjpest írta:Én valami ilyesmire számítottam eleve,úgyhogy számomra az első félidő volt kakukktojás.Libritor írta:MindigÚjpest írta:Hoppá,Sporting rákapcsolt.
Ezzel egy ~10 perc alatt kb az egész párharcot bukta az Astana.
De,már ki is bújt belőle egy T.RexBlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Én valami ilyesmire számítottam eleve,úgyhogy számomra az első félidő volt kakukktojás.Libritor írta:Ezzel egy ~10 perc alatt kb az egész párharcot bukta az Astana.
Remélem nem ültél rá kikölteni... :O
MindigÚjpest írta:De,már ki is bújt belőle egy T.RexBlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta: Én valami ilyesmire számítottam eleve,úgyhogy számomra az első félidő volt kakukktojás.
Remélem nem ültél rá kikölteni... :O

MindigÚjpest írta:Forza Atalanta!
Semmiképp sem Dortmund.ryanmckane írta:MindigÚjpest írta:Forza Atalanta!
fu, ez nagyon komoly :)
MindigÚjpest írta:Csak a Bergamo,csak a Bergamo,csak a Bergamo, csak a Bergamo,csak aBergamo! :)
Ezen a meccsen igen.RC írta:MindigÚjpest írta:Csak a Bergamo,csak a Bergamo,csak a Bergamo, csak a Bergamo,csak aBergamo! :)
Észak-Olaszország!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég