A Vidi edzője szerint szervezési hiba is kellett az ötöshöz

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.02.11. 09:40

Spanyolország - Így kaptak ötöt a Dinamo Kijevtől.

Tegnap 5-0-ra verte meg a Dinamo Kijev a Videotont, a fehérváriak vezetőedzője, Marko Nikolics így értékelt a meccs után:

„Azt gondolom, történt némi szervezési hiba, hiszen mi két hónapja mondtuk, hogy ezen a mérkőzésen a fiatalok kapnak majd szerepet, ebben a formában ez a találkozó egyik csapatnak sem volt igazán jó. Ha ellenfelünknél is a fiatalabbak játszottak volna, akkor lett volna igazán értelme a találkozónak. Így egyértelműen nagy minőségbeli különbség volt ma a két csapat között, ez a Dinamónak sem lehetett túl hasznos a fontos Európa Liga-mérkőzésük előtt. Senki nem lehet elégedett a mai kilencven perc után. Aminek azért örülök, hogy a fiatalok ilyen kvalitású játékosok ellen léphettek pályára, hiszen korábban erre nem volt alkalmuk.”

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: A Vidi edzője szerint szervezési hiba is kellett az ötöshöz

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.02.11. 10:33

A Kijevnek talán valóban nem, de a Vidi kispadmelegítőinek azért hasznos lehetett ez a meccs. Utólag végigolvasva a cikket, látom, hogy ezt a szaki is megemlítette.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2018.02.11. 15:01

Ahhoz képest, hogy a szezon végén mindenki a keret mélyítéséről papolt (jogosan), több játékost tettünk ki a keretből, mint ahányan jöttek. Ez most meg is látszott. 3 olyan név jutott ebbe a csapatba, aki egy bajnokságért induló csapat keretébe való, és nem csak ballaszt vagy a jövőnek szánt ígéret. Husztival ez a szám négyre bővül majd, de 15 játékossal piszok nehéz lesz bajnokságot nyerni még itthon is. A fiatalokban én nem látom a kellő potenciált.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.02.12. 23:19

A fiatalok játszottak részben, de 5-ből 3 gólnál Vinicius volt rossz helyen.
########################
HAJRÁ HALI!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.12. 23:24

nick2005 írta:A fiatalok játszottak részben, de 5-ből 3 gólnál Vinicius volt rossz helyen.

Remélem válogatott marad. Szupertehetség.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.02.13. 07:05

Mantequilla írta:Ahhoz képest, hogy a szezon végén mindenki a keret mélyítéséről papolt (jogosan), több játékost tettünk ki a keretből, mint ahányan jöttek. Ez most meg is látszott. 3 olyan név jutott ebbe a csapatba, aki egy bajnokságért induló csapat keretébe való, és nem csak ballaszt vagy a jövőnek szánt ígéret. Husztival ez a szám négyre bővül majd, de 15 játékossal piszok nehéz lesz bajnokságot nyerni még itthon is. A fiatalokban én nem látom a kellő potenciált.
Nem is lesztek bajnokok,ez már a ződeké.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vissza: “www.nb1.hu”