Torghellét megihlette Tom Brady

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.02.09. 18:56

Antalya - Pályafutásával kapcsolatos döntést hozott a csatár.

Torghelle Sándor az MTK-val éppen Törökországban edzőtáborozik, és a pihenőidejét részben olvasással tölti.

A 35 éves, volt válogatott támadó facebook oldalára feltöltött egy fotót, amelyen éppen Tom Brady NFL-sztár könyvét kapta a kezei közé, és aminek hatására pályafutását érintő kérdésben hozott döntést.

Halmosi elmondta, mikor vonulna vissza - NB1.hu

Szombathely - Nem tudja elképzelni az életét foci nélkül.

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: Torghellét megihlette Tom Brady

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.02.09. 19:05

Engem Liam Brady. De még régen.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.09. 20:00

nyúl írta:Engem Liam Brady. De még régen.

A régi gombfoci-csapatom így állt fel, nyilván nem feltétlenül jó poszton szerepeltetve mindenkit:

Mészáros - Heinz Hermann, Krol, Burcsa, Zombori - Sosztics, Brady - Keegan, Kiss L., Bettega, Várady

Sosztics egy hibának köszönhetően lett Heves legértékesebb játékosa. Igazából Milosnak és Sesticnek hívják, de a Labdarúgásban másképpen jelent meg osztán rája ragadozott.

Kép

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.02.09. 20:06

BlancoAgilon38 írta:

A régi gombfoci-csapatom így állt fel, nyilván nem feltétlenül jó poszton szerepeltetve mindenkit:

Mészáros - Heinz Hermann, Krol, Burcsa, Zombori - Sosztics, Brady - Keegan, Kiss L., Bettega, Várady

Sosztics egy hibának köszönhetően lett Heves legértékesebb játékosa. Igazából Milosnak és Sesticnek hívják, de a Labdarúgásban másképpen jelent meg osztán rája ragadozott.

Kép
:-) Jó csapat.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.09. 20:15

nyúl írta:
BlancoAgilon38 írta:

Kép

Jó bizony. Öcsémmel minden vasárnap így kezdődött. Egy hatalmas rangadóval a gyerekszoba parkettáján. :)
Mikor kiengedtek az egri kórházból, ahol szalmonella tartott fogságban egy hónapig, első dolgom volt, hogy gombfociztam egyet Petivel. Ő akkor igazolta le Ebedli Ferit, aki akkoriban a Volánban tolta. Már nem tudom mennyi lett, de ez volt a szabadság első fuvallata.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2018.02.09. 21:23

BlancoAgilon38 írta:
nyúl írta:
BlancoAgilon38 írta:A régi gombfoci-csapatom így állt fel, nyilván nem feltétlenül jó poszton szerepeltetve mindenkit:

Kép

Jó bizony. Öcsémmel minden vasárnap így kezdődött. Egy hatalmas rangadóval a gyerekszoba parkettáján. :)
Mikor kiengedtek az egri kórházból, ahol szalmonella tartott fogságban egy hónapig, első dolgom volt, hogy gombfociztam egyet Petivel. Ő akkor igazolta le Ebedli Ferit, aki akkoriban a Volánban tolta. Már nem tudom mennyi lett, de ez volt a szabadság első fuvallata.

Hogy eltűnt a gombfoci az ifjú generáció játékai közül. Kb 50-60 csapatunk volt otthon, bár nem tudom minek, én mindig a Csabával, ZTE vel voltam, bátyám meg a Váccal vagy a Fradival.Anya nagyon boldog volt, mikor hirtelen ötlettől vezérelve a nagy ebédlőasztalt felvonalaztuk alkoholos filccel.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.09. 21:51

dingo írta:
BlancoAgilon38 írta:
nyúl írta::-) Jó csapat.

Hogy eltűnt a gombfoci az ifjú generáció játékai közül. Kb 50-60 csapatunk volt otthon, bár nem tudom minek, én mindig a Csabával, ZTE vel voltam, bátyám meg a Váccal vagy a Fradival.Anya nagyon boldog volt, mikor hirtelen ötlettől vezérelve a nagy ebédlőasztalt felvonalaztuk alkoholos filccel.

Nálunk rendes pálya volt, méretarányos, vonalazva, lakkozva, fém kapufa, elektromos eredményjelző, ami a 13 perces félidő végén sípolt is.
Megszerveztük Heves és Eger városában egyaránt.
Mára ott van a FIFA, PES, OSM, és a többi.

Vissza: “www.nb1.hu”