Dárdai a magyar fiatalokról: "Ha nincs a futballpálya a seggében, már nem megy el focizni"

nb1.hu12
Toborzórajáró

Dárdai a magyar fiatalokról: "Ha nincs a futballpálya a seggében, már nem megy el focizni"

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.02.08. 09:31

Magyarország – Ismét megmondta a frankót.

Dárdai Pál tudásban, felkészültségben és elhivatottságban is bőven a magyar labdarúgás valamennyi szereplője előtt jár. 

Előre megmondott nagyon sok dolgot például akkor is, amikor a válogatott kijutott az Eb-re, de itthon nyilván csak a szurkolók és a sportújságírók hisznek nekik, akiknek a leginkább kellene, nem hallgattak és hallgatnak rá.

Pedig, Dárdai Pálnak van mindenben igaza!

A Magyar Nemzetnek adott részletes interjút, ebből a magyar és a német utánpótlás-képzés közötti szakadékra hívta föl a figyelmet.

„A németnél a diák elmondhatja a véleményét, így magabiztosabb lesz. Rá van kényszerítve az iskolában, hogy dolgozzon, ettől más lesz a kisugárzása. Úgy látom, Magyarországon kissé eltérő a felfogás. Az pedig, hogy a mentalitás nem megfelelő, szomorú.”.

„Kellene lennie egy filozófiának a Magyar Labdarúgó Szövetségnél, hogy mit akarnak látni, miért adják a pénzt. Ettől függetlenül a kluboknak lehet saját filozófiájuk, csak működjön. Az nem jó, hogy az egyik edző így, a másik úgy dolgozik.”

„Ez nem egyetem, hogy bejár az órákra valaki és ügyvéd lesz. Játsszon edzésen, játsszon otthon, játsszon éjjel-nappal, s mivel az internet kicsit alávág ennek, ha nincs a futballpálya a seggében, már nem megy el focizni, inkább lejátssza PlayStationön.”

NB I-es fizetések: „megerősítette" az MLSZ a sajtóhíreket - NB1.hu

Az NB I-es focisták fizetései

Adamek
Flegma

Re: Dárdai a magyar fiatalokról: "Ha nincs a futballpálya a seggében, már nem megy el focizni"

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.02.08. 09:48

az első kvarcjáték megjelenése óta jönnek ezzel a hülyeséggel, szerintem tökre nem ugyanaz a réteg bámulja a kijelzőket mint amelyik focizna, illetve lazán elfér a kettő egymás mellett ha mégis
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

Re: Dárdai a magyar fiatalokról: "Ha nincs a futballpálya a seggében, már nem megy el focizni"

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.08. 10:23

Adamek írta:az első kvarcjáték megjelenése óta jönnek ezzel a hülyeséggel, szerintem tökre nem ugyanaz a réteg bámulja a kijelzőket mint amelyik focizna, illetve lazán elfér a kettő egymás mellett ha mégis

Nyugaton már megoldották, he.

imici
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: imici » 2018.02.08. 10:25

Adamek írta:az első kvarcjáték megjelenése óta jönnek ezzel a hülyeséggel, szerintem tökre nem ugyanaz a réteg bámulja a kijelzőket mint amelyik focizna, illetve lazán elfér a kettő egymás mellett ha mégis

Fáj vitatkoznom veled, de Dárdai egyrészt azt mondta hogy alávág egy kicsit, ergo nem csak ez a hibás, a cikkíróval meg mégannyira se szeretnék vitázni hiszen megmondta hogy Dárdainak mindenben igaza van.
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.08. 10:26

imici írta:

Fáj vitatkoznom veled, de Dárdai egyrészt azt mondta hogy alávág egy kicsit, ergo nem csak ez a hibás, a cikkíróval meg mégannyira se szeretnék vitázni hiszen megmondta hogy Dárdainak mindenben igaza van.

:D Ügyi ez az Igi.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.02.08. 10:59

imici írta:

ja, nem is igazán középső Pali mondandójára illik, hanem úgy általában van ez a háziasszony vélemény a kütyükorszakról meg a zinternettről, minden héten megállapítja valami Bagaméri, hogy bezzeg régen
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

imici
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: imici » 2018.02.08. 11:21

Adamek írta:
imici írta:

ja, nem is igazán középső Pali mondandójára illik, hanem úgy általában van ez a háziasszony vélemény a kütyükorszakról meg a zinternettről, minden héten megállapítja valami Bagaméri, hogy bezzeg régen

Egy kő esett le a szívemről! Így már tényleg egyet tudok érteni veled!
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

Vissza: “www.nb1.hu”