Adamek írta:Maradonapoli írta:Mindegy, aggasztóan alacsony a négerek aránya a csapatban, remélem Afrikából hozunk valakit!
valami jó targoncást a francia dokkokból
Gyuri bácsinak kell szólni, majd ő kiválasztja a soros afrikai légióst.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Mindegy, aggasztóan alacsony a négerek aránya a csapatban, remélem Afrikából hozunk valakit!
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Mindegy, aggasztóan alacsony a négerek aránya a csapatban, remélem Afrikából hozunk valakit!
Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:valami jó targoncást a francia dokkokból
Gyuri bá Soros Gyuri bá kottájából játszva hozza a soros négereket MAGYARORSZÁGRA?!?!
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:hülyeség az egész, kell egy maroknyi szó ami a pályán kell, ezt bármelyik nyelvterületről jött ember meg tud jegyezni és tudja mikor mit kell csinálni, mint a kutya ha hallja a sípszót
neme kell ehhez a nyelvet megtanulni
amúgy meg biztos te is fel tudnál sorolni pár focistát a nagyvilágból aki némán is kellene bármelyik edzőnek
Némán, de nem süketen.
Én se arra gondoltam, hogy tökéletesen tanuljon meg magyarul, angolul. Pár száz szó bőven elég, nem kell egy hatezres szókincs és a műveltető szerkezet pontos ismerete.
azt te is belátod, hogy 1-200 szó ismeretétől még nem tanul meg magyarul (angolul)
szóval túl van ez tolva, ennyit már rég a fejébe kellett volna verni az edzéseken (és nem többet ha nem akarja)
Inkább Kálmán bá'. Ő lerázza őket a fáról a Centrumos szatyrába.BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Mindegy, aggasztóan alacsony a négerek aránya a csapatban, remélem Afrikából hozunk valakit!
BEARGRYLLS írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Némán, de nem süketen.
Én se arra gondoltam, hogy tökéletesen tanuljon meg magyarul, angolul. Pár száz szó bőven elég, nem kell egy hatezres szókincs és a műveltető szerkezet pontos ismerete.
azt te is belátod, hogy 1-200 szó ismeretétől még nem tanul meg magyarul (angolul)
szóval túl van ez tolva, ennyit már rég a fejébe kellett volna verni az edzéseken (és nem többet ha nem akarja)
Nincs ez túltolva.Ha valami gagyi életvitel magazin készítene vele interjút akkor is felmerül a csapata neve, ezzel is hasznot hajtva csapatának.
Teljesen jogos elvárás egy klubtól, hogy a játékosai kameraképesek legyenek.
Adamek írta:BEARGRYLLS írta:Adamek írta:azt te is belátod, hogy 1-200 szó ismeretétől még nem tanul meg magyarul (angolul)
Nincs ez túltolva.Ha valami gagyi életvitel magazin készítene vele interjút akkor is felmerül a csapata neve, ezzel is hasznot hajtva csapatának.
az életvitel magazin megcsinálja spanyolul az interjút ha érdekli a srác mondandója, nem egy elszeparált törzsi nyelv az sem
Dzsotti írta:Adamek írta:BEARGRYLLS írta:
az életvitel magazin megcsinálja spanyolul az interjút ha érdekli a srác mondandója, nem egy elszeparált törzsi nyelv az sem
Teljesen jogos. Az skandinávok is az anyanyelvüket használják mindenhol. Ha akarják őket, hozzanak tolmácsot minden olyan csapatba, ahol játszanak. Semmi bonyolult dolog nincs ebben.
Dzsotti írta:Adamek írta:BEARGRYLLS írta:
Teljesen jogos. Az skandinávok is az anyanyelvüket használják mindenhol. Ha akarják őket, hozzanak tolmácsot minden olyan csapatba, ahol játszanak. Semmi bonyolult dolog nincs ebben.
BEARGRYLLS írta:Dzsotti írta:Adamek írta:az életvitel magazin megcsinálja spanyolul az interjút ha érdekli a srác mondandója, nem egy elszeparált törzsi nyelv az sem
?
https://www.youtube.com/watch?v=zra5lcS0UCA
https://www.youtube.com/watch?v=WzieoPXOmWg
nyúl írta:Inkább Kálmán bá'. Ő lerázza őket a fáról a Centrumos szatyrába.BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:valami jó targoncást a francia dokkokból
Adamek írta:Dzsotti írta:Adamek írta:az életvitel magazin megcsinálja spanyolul az interjút ha érdekli a srác mondandója, nem egy elszeparált törzsi nyelv az sem
nem ismerem a skandik idegennyelv használati statisztikáit, de elhiszem neked, hogy ők pont jók ebben, nyilván utánajártál
de a kiindulási ponthoz visszatérve, még mindig nem érzem ezt az dolgot tiszteletlenségnek
téged, titeket tisztelt már meg valaki nem magyar és nem angol anyanyelvű embertárs azzal, hogy megtanult angolul? engem ez valahogy nem tisztel meg, de lehet, hogy én nem állok elég barátilag ehhez a nyelvhez
amúgy volt ilyen pont a szerződésében, hogy azt a nyelvet meg kell tanulnia?
Kleinheisler esetében egyetértett itt szinte mindenki, hogy a német nyelvi indokok csak fogási pontok voltak, itt is hasonló lehet ez a szál szerintem
SuperDepor írta:Adamek írta:Dzsotti írta:Teljesen jogos. Az skandinávok is az anyanyelvüket használják mindenhol. Ha akarják őket, hozzanak tolmácsot minden olyan csapatba, ahol játszanak. Semmi bonyolult dolog nincs ebben.
nem ismerem a skandik idegennyelv használati statisztikáit, de elhiszem neked, hogy ők pont jók ebben, nyilván utánajártál
de a kiindulási ponthoz visszatérve, még mindig nem érzem ezt az dolgot tiszteletlenségnek
téged, titeket tisztelt már meg valaki nem magyar és nem angol anyanyelvű embertárs azzal, hogy megtanult angolul? engem ez valahogy nem tisztel meg, de lehet, hogy én nem állok elég barátilag ehhez a nyelvhez
Kleinheisler esetében egyetértett itt szinte mindenki, hogy a német nyelvi indokok csak fogási pontok voltak, itt is hasonló lehet ez a szál szerintem
Leragadtál ennél a tiszteletlenség jelzőnél, bár az egész ügy szempontjából sztem lényegtelen. (Valszeg onnan jön ez a kifejezés, hogy ha pl Pakisztánban pakisztániul szólok valakihez, akkor ezzel megtisztelem, azonban ebből még nem következik, hogy ha nem pakisztániul szólok hozzá, akkor tiszteletlen vagyok.) És szerintem sem tiszteletlen, hanem igénytelen, elsősorban saját magával szemben, ha 2018-ben futballistaként - amikor Európa számos helyén euróezreket tehet zsebre játékkal - arra nem képes, h megtanuljon angolul, esetleg németül. Nyáron a grúzt is azért küldte el Bódog, mert dagadt volt és nem tudtak kommunikálni (azóta sincs csapata). Alapvető dolog, h az edző tudjon beszélni a játékosával.
Adamek írta:Dzsotti írta:Adamek írta:az életvitel magazin megcsinálja spanyolul az interjút ha érdekli a srác mondandója, nem egy elszeparált törzsi nyelv az sem
BEARGRYLLS írta:Dzsotti írta:Adamek írta:az életvitel magazin megcsinálja spanyolul az interjút ha érdekli a srác mondandója, nem egy elszeparált törzsi nyelv az sem
?
Mantequilla írta:ManBat írta:Adamek írta:9 kilogramm plusz egy kb. 70 kilós sportembertől egy szünet alatt elég kemény meló, eléggé hihetetlen kép nélkül is
Előtte is lehetett túlsúlyos, csak mire visszajött, addigra lett 9 plusz. Eleve nem tűnt a csapat legfittebb tagjának.
De ha már kilók és profizmus. Mutass még egy klubot, ahol a játékos és az edző a médiában üzenget egymásnak! Kisebb arccal el lehetett volna ezt kerülni. Mondjuk amilyen focikultúra jelenleg van itthon. Nem akar hosszabbítani? Teleharsogom a netet, hogy dagadt primadonna. Nem akar hosszabbítani? Nyilvánossá teszem egy meg sem valósult szerződés, kvázi ajánlat, paramétereit. Ömlik a suttyóság mindenhonnan, ami még mindig szaftosabb, mint ami a pályán zajlik, ez tény.
ManBat írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Nem értem, mit nem értesz. Kommunikálni kell a fociban.
ja, erre már rájöttem én is
de azt továbbra sem vágom, hogy mitől tiszteletlen a munkaadójával ha egy spanyol nem tanul meg angolul Magyarországon
Magyarul se tanult meg.
SuperDepor írta:BEARGRYLLS írta:Dzsotti írta:Teljesen jogos. Az skandinávok is az anyanyelvüket használják mindenhol. Ha akarják őket, hozzanak tolmácsot minden olyan csapatba, ahol játszanak. Semmi bonyolult dolog nincs ebben.
?
Zsolti csak viccelt.
adrenalin69 írta:ManBat írta:Adamek írta:ja, erre már rájöttem én is
de azt továbbra sem vágom, hogy mitől tiszteletlen a munkaadójával ha egy spanyol nem tanul meg angolul Magyarországon
Magyarul se tanult meg.
És akkor mi van? A mi edzőfejedelmünk 7 éve van itt és egy rövid nyilatkozatot nem bír elmondani magyarul, amit azért sem értek, mert mindig ugyanazt mondja.
BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:ManBat írta:Magyarul se tanult meg.
És akkor mi van? A mi edzőfejedelmünk 7 éve van itt és egy rövid nyilatkozatot nem bír elmondani magyarul, amit azért sem értek, mert mindig ugyanazt mondja.
Ezt most nem értem Laci. Múltkor azt írtad, hogy tud magyarul.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég