Jól megszórt minket Viktor így év végére: Fradi-város, 700 millió, Palinak 4 milliárdos tender.. :)
De szurkolók/nézők továbbra sem lesznek, akinek egy kis gyomra is van ehhez, az nem megy ki. A játékoskeret is gyengül( Nagya Dominik, Ramirez), nem sok erősítésre számítok..
Lapszemle: 10 milliárdból lesz Fradi-város
Re: Lapszemle: 10 milliárdból lesz Fradi-város
Küzdeni kell, csak Ferencváros!
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "
-
BlancoAgilon38
nyúl írta:BlancoAgilon38 írta:nyúl írta:Lehet. Találtam egy korabeli interjút Tojással a témában:
http://www.tempofradi.hu/wp-content/upl ... 2_0026.jpg
Szó mi szó, nem állít ki magáról jó bizonyítványt.
Hát nem. Eleve Lakat csinált interjút, nála nagyobb tévedéseket nemigen láttam a sportújságírók között, nagyobb seggnyalót sem, és tudjuk, hogy sosem volt fradista.
Szeibert igazi összeférhetetlen lusta tahó volt szerintem.
Másik interjú:
http://ulloi129.hu/2015/07/10/szeibert- ... -tizenegy/
Nem hinném, hogy sosem volt fradista. Az apja Fradi-legenda, ő maga a Fradiban nőtt fel.
Újságírói kvalitásáról ugyanazt tartom. Bár ebben az interjúban nem kérdez alá Szeibertnek, sőt, eléggé alázza.
Iróniának szántam. Persze, hogy fradista volt.
Bocs!BlancoAgilon38 írta:nyúl írta:BlancoAgilon38 írta:Hát nem. Eleve Lakat csinált interjút, nála nagyobb tévedéseket nemigen láttam a sportújságírók között, nagyobb seggnyalót sem, és tudjuk, hogy sosem volt fradista.
Szeibert igazi összeférhetetlen lusta tahó volt szerintem.
Másik interjú:
http://ulloi129.hu/2015/07/10/szeibert- ... -tizenegy/
Nem hinném, hogy sosem volt fradista. Az apja Fradi-legenda, ő maga a Fradiban nőtt fel.
Újságírói kvalitásáról ugyanazt tartom. Bár ebben az interjúban nem kérdez alá Szeibertnek, sőt, eléggé alázza.
Bár jelen esetben mindegy, mert a cikk tárgya miatt klubelfogultság nem merülhetett fel.
-
BlancoAgilon38
nyúl írta:Bocs!BlancoAgilon38 írta:nyúl írta:Nem hinném, hogy sosem volt fradista. Az apja Fradi-legenda, ő maga a Fradiban nőtt fel.
Bár jelen esetben mindegy, mert a cikk tárgya miatt klubelfogultság nem merülhetett fel.
Semmi gond, sokszor én se veszem a dolgot. :)
Se Szeibertet nem szerettem, se Lakat T-t. Olyan tévedéseket produkált a Torghelle duplájával megnyert magyar meccsről, hogy ugye Gera nélkül is megy ez...holott Zoli a 89. percig pályán volt, a gólpasszáról nem is beszélve. És ez csak az egyik. Plusz, ahogy írtam: cuppogva nyallintott szinte mindenkinek.