Paintsil a bajnoki címről is beszélt

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.01.29. 13:14

Portugália – Elárulta, hogyan érzi magát.

Malária, belga ajánlat és egyéb más, zavaró tényezők miatt sem csatlakozott idejében a felkészülés kezdetekor a társaihoz Joseph Paintsil, aki továbbra is az FTC labdarúgója marad. A mindennapjairól a klub honlapjának nyilatkozott.

"Nagyszerű helyen vagyunk, jó környezetben készülhetünk. Keményen edzünk napról napra, hogy a tavaszi bajnoki meccsekre a lehető legjobb formába lendüljünk. Én is jól érzem magam, bár egy-két erőnléti feladatot még be kell pótolnom. A Rijeka elleni edzőmérkőzést élveztem, de még kicsit nehezek voltak a lábaim. Összességében szerintem jó meccset játszottunk, bár sajnos egy hiba miatt kikaptunk. De jó úton haladunk, erősnek, egységesnek érzem a csapatot, és mindent megteszünk azért, hogy tavasszal a Ferencvárosé legyen a bajnoki cím."

Ezért távozhat az Újpest alepembere - NB1.hu

Ezért távozhat az Újpest alapembere

imici
Aranylabdás

Re: Paintsil a bajnoki címről is beszélt

HozzászólásSzerző: imici » 2018.01.29. 15:10

Hát én mindig is tudtam Józsikám hogy az egész egy nagy félreértés. Te olyan hűséges vagy hozzánk, nem csapnál be minket.
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.29. 15:15

imici írta:Hát én mindig is tudtam Józsikám hogy az egész egy nagy félreértés. Te olyan hűséges vagy hozzánk, nem csapnál be minket.

Magyarosítania kell a nevét Pánczél Józsefre és lehet is magyar válogatott.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.01.29. 15:44

Már most átvehetitek.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vissza: “www.nb1.hu”