Megvan a Ferencváros első téli igazolása

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.01.27. 11:27

Budapest - Bejelentették az első érkezőt!

Labdarúgócsapatunk idei első igazolása a szerb élvonalbeli Vozdovac csapatától érkező Dejan Georgijevic - írja a fradi.hu.

Georgijevic 1994. január 19-én született az egykori Jugoszlávia, ma már Szerbia fővárosában, Belgrádban. Ifista éveit az FK Zemunnál, később az FK Partizannál töltötte. Profi pályafutása nevelőegyesületénél, a Zemunnál kezdődött 2010-ben, majd 2012-ben a Teleoptik csapatához szerződött, ahol alapemberként ötvennyolc mérkőzésen nyolc gólig jutott. 2014-ben a Spartak Subotica csapatában folytatta pályafutását, majd újabb egy évet töltött az Indija játékosaként, ahol remek gólátlagot produkálva huszonhét találkozón tizennégyszer tudott eredményes lenni. 2016-ban került a Vozdovachoz: negyvenegy mérkőzésen tizenkét találatig jutott, és fontos tagja volt a 2016/17-es szezonban hetedik helyen végző csapatnak. Georgijevic a 2017/18-as idény első felében kiváló formát mutatva tizenhat meccsen kilencszer volt eredményes. Tagja volt a szerb U17-es, U18-as és U19-es korosztályos válogatottaknak is, az U17-es csapatban tizenhat találkozón nyolc alkalommal is megzörgette az ellenfelek kapuit. Posztját tekintve támadó, jobblábas, 183 cm magas és 78 kg.

Itthon hagyta legjobbját a Törökországba menő Újpest - NB1.hu

Itthon hagyta legjobbját a Törökországba menő Újpest

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Megvan a Ferencváros első téli igazolása

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.01.27. 11:32

Ennek a Vozdovacnak elég menő stadionja van, egy bevásárlóközpont tetején.
Kép
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.27. 11:53

Savaria1919 írta:Ennek a Vozdovacnak elég menő stadionja van, egy bevásárlóközpont tetején.
Kép

Na, ilyet még nem láttam. Jó lehet, mikor egy egészséges lövéssel kirúgják a gyereket a babakocsiból a mit sem sejtő anyuka mögül, miközben az a bevásárolt cuccot pakolássza a kocsiból a csomagtartóba.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2018.01.27. 12:16

Mosolypali hova lett?
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.01.27. 12:21

sznot írta:Mosolypali hova lett?

Portugáliában henyél az első kerettel.

Nem rossz igazolás, inkább ezt a kölköt választanám, mint a 28 évesen a bundes kettőből muszájból visszalépő Bezjakot. Meglátjuk, mire viszi.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2018.01.27. 12:46

Számok alapján tehetséges.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.01.27. 14:43

ő az csak dizájnt váltott, most értelmiségi mikulásra váltott túlkoros napközisből
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.27. 14:46

Adamek írta:

ő az csak dizájnt váltott, most értelmiségi mikulásra váltott túlkoros napközisből

Milyen büszkén mutogassa a tokályát. Fokhagymás zsíron megfordítani és kész a kaja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.01.27. 15:59

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:

Milyen büszkén mutogassa a tokályát. Fokhagymás zsíron megfordítani és kész a kaja.

mit akartál ezzel mondani te indulatgerjesztő? hogy minden oroszpali tenorista?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.27. 16:12

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:ő az csak dizájnt váltott, most értelmiségi mikulásra váltott túlkoros napközisből

Csak gerjesztek. És berúgok. Minden nap. Mértékkel fórumozok. Van itthon egy szondám. Azóta is keresi a NASA, de ne szólj nekik. Belefújok, és ha 2 ezrelék fölött vagyok, akkor kezdek fórumozni. Látod. Még a fórumban is alkohol van. Rum. Nem szeretem, de nekem már mindegy.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.01.27. 16:23

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Milyen büszkén mutogassa a tokályát. Fokhagymás zsíron megfordítani és kész a kaja.

Csak gerjesztek. És berúgok. Minden nap. Mértékkel fórumozok. Van itthon egy szondám. Azóta is keresi a NASA, de ne szólj nekik. Belefújok, és ha 2 ezrelék fölött vagyok, akkor kezdek fórumozni. Látod. Még a fórumban is alkohol van. Rum. Nem szeretem, de nekem már mindegy.

ma délben a Lawrence utcában parkoltam, esküszöm cefreszag volt
mit csináltál délben, ittál és fórumoztál vagy csak simán gerjesztettél?

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.27. 16:27

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:mit akartál ezzel mondani te indulatgerjesztő? hogy minden oroszpali tenorista?

Miért nem csörgettél meg? Dobhattunk volna egy felest a Hörpintőben. Nem volt időd?
Egyébként ja. Az udvaron szoktam kannából inni a bort és a páleszt, aztán később a szomszédok dobnak át a kerítésen, ha már túl hangos vagyok, vagy fekszek.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.01.27. 16:32

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Csak gerjesztek. És berúgok. Minden nap. Mértékkel fórumozok. Van itthon egy szondám. Azóta is keresi a NASA, de ne szólj nekik. Belefújok, és ha 2 ezrelék fölött vagyok, akkor kezdek fórumozni. Látod. Még a fórumban is alkohol van. Rum. Nem szeretem, de nekem már mindegy.

Miért nem csörgettél meg? Dobhattunk volna egy felest a Hörpintőben. Nem volt időd?
Egyébként ja. Az udvaron szoktam kannából inni a bort és a páleszt, aztán később a szomszédok dobnak át a kerítésen, ha már túl hangos vagyok, vagy fekszek.

fiammal voltunk, teremtornája volt és k-fáradt voltam már, ötkor keltem
a zoo kisállatboltban voltunk kutyakajáért

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.27. 16:33

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:ma délben a Lawrence utcában parkoltam, esküszöm cefreszag volt

fiammal voltunk, teremtornája volt és k-fáradt voltam már, ötkor keltem
a zoo kisállatboltban voltunk kutyakajáért

Ott én is szoktam enni, ha nem főz az asszony.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.01.27. 17:44

Savaria1919 írta:Ennek a Vozdovacnak elég menő stadionja van, egy bevásárlóközpont tetején.
Kép

A stadion tényleg nagyon menő, ilyet még én sem láttam. Nagybátyám a 80-as években az USA-ban dolgozott és csak ámultunk, amikor mutatta a fényképeken, hogy a 17 emeletes házuk tetején játszótér, teniszpálya és uszoda van. Ez is valami hasonló.
Egyszer valamelyik holland stadionról volt egy film a Spectrumon, ahol építészeti szempontból mutatták be a pályát. Ott magát a pályát munkahengerekkel be lehetett húzni a lelátó alá, mint egy gyufásdobozt (kb. 1 méter mély volt a "doboz"), alatta műanyag burkolat volt, és így ha más rendezvény volt, pl. koncert, akkor nem károsodott a pálya.

Amúgy ki ez az ősz szakállas fickó? Orosz Pali helyettese?
########################
HAJRÁ HALI!

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2018.01.27. 18:00

Kép

Jól néz ki,érdekes,hogy elég gyatra átlagnézőszámmal párosul.Csak a két belgrádi nagycsapat ellen volt 1000 fölött,a többin 400 átlagban.
HAJRÁ HALI!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.01.27. 20:46

nick2005 írta:
Savaria1919 írta:Egyszer valamelyik holland stadionról volt egy film a Spectrumon, ahol építészeti szempontból mutatták be a pályát. Ott magát a pályát munkahengerekkel be lehetett húzni a lelátó alá, mint egy gyufásdobozt (kb. 1 méter mély volt a "doboz"), alatta műanyag burkolat volt, és így ha más rendezvény volt, pl. koncert, akkor nem károsodott a pálya.

Szerintem az a Schalke stadionja lesz. Felül be lehet fedni, így akár olyan is lehet, mint egy nagy sportcsarnok.
Kép
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.01.27. 20:48

kristof98.haladas írta:
[img]http://stadiumdb.com/pictures/stadiums/ser/stadion_vozdovac/stadion_vozdovac01.jpg[img]

Jól néz ki,érdekes,hogy elég gyatra átlagnézőszámmal párosul.Csak a két belgrádi nagycsapat ellen volt 1000 fölött,a többin 400 átlagban.

Szerbeknél is elég sok a fővárosi csapat a ligában, a két nagy mellett ott a Rad, a Čukarički, meg a Vozdovac.
- Képes Sport 1940.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.01.28. 21:01

Savaria1919 írta:
nick2005 írta:
Savaria1919 írta:Egyszer valamelyik holland stadionról volt egy film a Spectrumon, ahol építészeti szempontból mutatták be a pályát. Ott magát a pályát munkahengerekkel be lehetett húzni a lelátó alá, mint egy gyufásdobozt (kb. 1 méter mély volt a "doboz"), alatta műanyag burkolat volt, és így ha más rendezvény volt, pl. koncert, akkor nem károsodott a pálya.

Szerintem az a Schalke stadionja lesz. Felül be lehet fedni, így akár olyan is lehet, mint egy nagy sportcsarnok.
Kép

Hasonló, a technológia ugyanez, de amit én láttam, azt az oldallelátó alá lehet betolni. Sajnos nem jegyeztem meg, amikor láttam, hogy melyik stadion, de nem új, nem mostanában építették, hanem szerintem még a 90-es években (vagy max. a 2000-res évek elején).
########################
HAJRÁ HALI!

Vissza: “www.nb1.hu”