BlancoAgilon38 írta:RC írta:BlancoAgilon38 írta:Az igazi az lett volna, hogy bocs.
Mikor együtt jártunk meccsre, vagy Tatára, vagy sörözni. Azt hittem az vagy te. De a minden arab terroristáért tényleg elmehetsz a fenébe, ha nem tudod bizonyítani. Nem ferdítés, nem csúsztatás. Hazugság, amit rólam állítasz, szemenszedett, alávaló hazugság. És ha már, leírtam még tavalyelőtt, hogy a könyvelőm muszlim az orvosom szír. Persze a szelektív olvasás némelyek fasza erőssége.
Plusz: Krisztiánnal elég alávaló csörtéket vívtunk a témában. Csak éppen ő rögtön a pofámba dörgölte a szart, amit gondolt. Nem dédelgette, hogy aztán teljesen hülyeségeket irkáljon rólam.
Úgyhogy: bravó. Még egyszer.
Szerintem sokan emlékeznek az alávaló megnyilvánulásaidra az arabokkal, migránsokkal kapcsolatban, most meg tagadsz. Bár biztos be voltál baszva, amikor azokat írogattad. De inkább hanyagoljuk egymást, amúgy is kiakaszt a fórumos tevékenységed kb. 70%-a.
Biztos be voltál baszva. Undorító vagy bazmeg.
És látod, nem tudod alátámasztani a hazugságodat, így jön a hanyagoljuk egymást.
Mit tagadok? Mikor írtam és hol, hogy minden arab terrorista?
Volt ilyen, igaz, ezen a fórummotoron nem találtam meg. Viszont ezt igen, szívet melengető:
viewtopic.php?f=49&t=7&p=67826&hilit=Rollájsz#p67782
A könyvelődet is hazaküldenéd?