RC írta:BlancoAgilon38 írta:RC írta:Ennyi provokálást megérdemlsz a "minden arab terroristáért" meg a további indulatgerjesztésekért.
Mikor is írtam hogy minden arab terrorista? Ne beszélj már ostobaságokat!
Ennyit megérdemlek. Talán utoljára rólad feltételeztem volna a pitiáner kicsinyességet. Tudod, legalább a megfelelő témában és topikban basznád a rezet. De nem. Muszáj rúgni egyet valakin, aki téged sose bántott egy kibaszott szóval sem.
Ez van. Lehet, hogy félreismertél. Na nem mintha olyan kurva sokat is beszéltünk volna.
Az igazi az lett volna, hogy bocs.
Mikor együtt jártunk meccsre, vagy Tatára, vagy sörözni. Azt hittem az vagy te. De a minden arab terroristáért tényleg elmehetsz a fenébe, ha nem tudod bizonyítani. Nem ferdítés, nem csúsztatás. Hazugság, amit rólam állítasz, szemenszedett, alávaló hazugság. És ha már, leírtam még tavalyelőtt, hogy a könyvelőm muszlim az orvosom szír. Persze a szelektív olvasás némelyek fasza erőssége.
Plusz: Krisztiánnal elég alávaló csörtéket vívtunk a témában. Csak éppen ő rögtön a pofámba dörgölte a szart, amit gondolt. Nem dédelgette, hogy aztán teljesen hülyeségeket irkáljon rólam.
Úgyhogy: bravó. Még egyszer.