Nyolc góllal nyitottak Lipcseiék - videó - NB2.hu
Soroksár gólösszefoglaló

Nyolc góllal nyitottak Lipcseiék - videó - NB2.hu
Soroksár gólösszefoglaló
ManBat írta:Lipcsei ezzel az ápolatlan és őszülő haj+szakáll kombóval lassan kezdheti a nagy elődjeit követni a kocsmák mélyén.
Az se lett volna probléma.BlancoAgilon38 írta:ManBat írta:Lipcsei ezzel az ápolatlan és őszülő haj+szakáll kombóval lassan kezdheti a nagy elődjeit követni a kocsmák mélyén.
Én nem adnék a külsőre. Pl. Gandhi se volt skinhead, csak kopasz.
Az se lett volna probléma.BlancoAgilon38 írta:ManBat írta:Lipcsei ezzel az ápolatlan és őszülő haj+szakáll kombóval lassan kezdheti a nagy elődjeit követni a kocsmák mélyén.
MindigÚjpest írta:Az se lett volna probléma.BlancoAgilon38 írta:ManBat írta:Lipcsei ezzel az ápolatlan és őszülő haj+szakáll kombóval lassan kezdheti a nagy elődjeit követni a kocsmák mélyén.
BlancoAgilon38 írta:ManBat írta:Lipcsei ezzel az ápolatlan és őszülő haj+szakáll kombóval lassan kezdheti a nagy elődjeit követni a kocsmák mélyén.
ManBat írta:BlancoAgilon38 írta:ManBat írta:Lipcsei ezzel az ápolatlan és őszülő haj+szakáll kombóval lassan kezdheti a nagy elődjeit követni a kocsmák mélyén.
Azért a sztereotipikus visszavonult magyar focista képével elég erősen egybecseng amit itt látok.
ManBat írta:BlancoAgilon38 írta:ManBat írta:Lipcsei ezzel az ápolatlan és őszülő haj+szakáll kombóval lassan kezdheti a nagy elődjeit követni a kocsmák mélyén.
Azért a sztereotipikus visszavonult magyar focista képével elég erősen egybecseng amit itt látok.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég