Nemzetek Ligája: íme, a magyar csoport

SuperDepor
Moderátor

Re: Nemzetek Ligája: íme, a magyar csoport

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.01.24. 13:41

HattoriHanzo írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:valami olyasmi lesz, gondolom, h az euromilliókat kereső futballistáknak mennyire hiányzik egy ilyen rendezvény

a nagyok majd kísérletezgetnek a cseresoraikkal, eddig is ezt tették a barátságos meccseken
olyan lesz ez mint a barátságos meccsek meccsnapjai csak itt tényleg lesz 3 megszerezhető pont, Egérvári nem a levegőbe beszélt
a nagyon minik közül meg egy szerencsétlen kijuthat az EB-re kiröhögtetni magát

Nem feltétlenül. Minden csoportutolsó kiesik a divizíójából. Pl a spanyol-angol-horvátból is az egyik. Jegybevétel és reklám megközelítésből nem mindegy, hogy melyik divizíban szereplnek majd a következő szezonban.

Szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Azt sem tudom, h ki találta ezt ki és miért - persze utóbbit tudom, a pénz miatt - azonban az EB, VB, BL, EL mellé, közé nem gondolom, h befér még egy olyan versenysorozat ahol 100 %-ot adnak a csapatok. Évekbe telik, amíg egy versenysorozat tekintélyt vív ki magának, az olimpiai futball is agonizál.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.01.24. 13:48

BlancoAgilon38 írta:
kristof98.haladas írta:Ha addigra összeszedjük magunkat a tavalyi botrányos év után,akkor hozható a csoport.A finneket,észteket egyértelműen oda-vissza illene verni,aztán a görögök ellen kell egy jobb egymás ellenit hozni.Nem lesz könnyű,de teljesíthető.

A finnek nem ennyire szarok azért.
A másik kérdés, hogy kikkel szedjük össze magunkat? Szar védelem előtt egy szar középpályás sor, elöl pedig olyan támadók, akik nem tudnak birkózni a labdáért. Kivéve Szalait.

Finnek ellen hagyományosan sok szerencsével toljuk.
A középpálya meg szvsz szódával elmegy kategória, inkább a védelem aggaszt.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2018.01.24. 14:35

Simán hozzuk ezt a csoportot, mindenki meglássa!
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.24. 15:00

Mrs.Dolcetti írta:Simán hozzuk ezt a csoportot, mindenki meglássa!

Csak Gulácsi bravúr kell hozzá majd vagy harminc, plusz hét Fiola-mesterhármas.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.01.24. 15:23

Ha a kisiklásoktól eltekintünk, és összekapják a csapatot, akkor észt finn duót verni kell. A görögök ellen pedig bravúr kéne.
Mindez ha a legjobbunkat hozzuk, ami lassan másfél éve nem jött össze. Leekens itt mutathat valamit, érhet valamit a tudása.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2018.01.24. 15:30

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:gondolod lesz még több szezon ebből a fosból?

Szerintem a bevételek döntenek.

és egy német vagy angol válogatott esetében erre többen kimennének mint egy barátságos meccsre? vagy többen megvennék a közvetítési jogokat erre mint mondjuk egy Angol-Brazilra a barátságos sávban? ha a spanyol válogatott elmegy egy ázsiai körhaknira több zsetont ránt be mint ezen a szaron az tuti

Lehet, hogy így van, de erre már nincs lehetőség. Ez a sorozat kizárja a haknitúrákat Ázsiában, ahogy az angol-brazilt is. Pont ezért lesz tétje ebből a szempontból ennek a ligának. Nem hiszem, hogy ugyanakkora lótyi lenne az angoloknak egy spanyolok elleni meccsen, mint mondjuk ha a szlovákokkal kellene játszaniuk a kövi idényben.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2018.01.24. 15:33

Adamek írta:
HattoriHanzo írta:
Adamek írta:a nagyok majd kísérletezgetnek a cseresoraikkal, eddig is ezt tették a barátságos meccseken
olyan lesz ez mint a barátságos meccsek meccsnapjai csak itt tényleg lesz 3 megszerezhető pont, Egérvári nem a levegőbe beszélt
a nagyon minik közül meg egy szerencsétlen kijuthat az EB-re kiröhögtetni magát

Nem feltétlenül. Minden csoportutolsó kiesik a divizíójából. Pl a spanyol-angol-horvátból is az egyik. Jegybevétel és reklám megközelítésből nem mindegy, hogy melyik divizíban szereplnek majd a következő szezonban.

gondolod lesz még több szezon ebből a fosból?

Már pedzegetik a nagyfejűek, hogy hasonlót szeretnének a vb kapcsán is összehozni. :/
ORBÁN EGY GECI!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.24. 15:47

HattoriHanzo írta:
Adamek írta:
HattoriHanzo írta:Nem feltétlenül. Minden csoportutolsó kiesik a divizíójából. Pl a spanyol-angol-horvátból is az egyik. Jegybevétel és reklám megközelítésből nem mindegy, hogy melyik divizíban szereplnek majd a következő szezonban.

Már pedzegetik a nagyfejűek, hogy hasonlót szeretnének a vb kapcsán is összehozni. :/

Micsoda??? Nem akarom elhinni.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.01.24. 15:48

HattoriHanzo írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Szerintem a bevételek döntenek.

és egy német vagy angol válogatott esetében erre többen kimennének mint egy barátságos meccsre? vagy többen megvennék a közvetítési jogokat erre mint mondjuk egy Angol-Brazilra a barátságos sávban? ha a spanyol válogatott elmegy egy ázsiai körhaknira több zsetont ránt be mint ezen a szaron az tuti

Lehet, hogy így van, de erre már nincs lehetőség. Ez a sorozat kizárja a haknitúrákat Ázsiában, ahogy az angol-brazilt is. Pont ezért lesz tétje ebből a szempontból ennek a ligának. Nem hiszem, hogy ugyanakkora lótyi lenne az angoloknak egy spanyolok elleni meccsen, mint mondjuk ha a szlovákokkal kellene játszaniuk a kövi idényben.

szerintem erre most nincs lehetőség, de majd lesz
a nagyoknak ez kurvára nem fog bejönni és akkor majd lezavarják a B csapatukkal ezt az igazit meg Zs néven megfuttatják valahol jó pénzért
meg ha jól értem ez csak az EB selejtezős szeonra igaz, a VB előtt lehet újra szervezkedni barimeccseket
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.01.24. 15:48

HattoriHanzo írta:
Adamek írta:
HattoriHanzo írta:Nem feltétlenül. Minden csoportutolsó kiesik a divizíójából. Pl a spanyol-angol-horvátból is az egyik. Jegybevétel és reklám megközelítésből nem mindegy, hogy melyik divizíban szereplnek majd a következő szezonban.

csak nem lesznek akkora balfaszok
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2018.01.24. 15:56

Adamek írta:
HattoriHanzo írta:
Adamek írta:gondolod lesz még több szezon ebből a fosból?

csak nem lesznek akkora balfaszok

A sorsolás vége felé volt erről egy elejtett mondata a magyar szpíkereknek, hogy a nemzetközi szövetségek fognak erről eszmét cserélni. Gondolom azért megvárják legalább az első egy-két sorozatot bármiféle döntés előtt.
ORBÁN EGY GECI!

seco
Légiós
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: seco » 2018.01.24. 16:07

BlancoAgilon38 írta:
kristof98.haladas írta:Ha addigra összeszedjük magunkat a tavalyi botrányos év után,akkor hozható a csoport.A finneket,észteket egyértelműen oda-vissza illene verni,aztán a görögök ellen kell egy jobb egymás ellenit hozni.Nem lesz könnyű,de teljesíthető.

A másik kérdés, hogy kikkel szedjük össze magunkat? Szar védelem előtt egy szar középpályás sor, elöl pedig olyan támadók, akik nem tudnak birkózni a labdáért. Kivéve Szalait.

a támadók sztem elég, ha gólt lőnek!
persze Szalai birkózhat továbbra is, ha lesz mellette vki, aki gólt is rúg :)
...kezdõdik a FIIIEEESZTAAA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.24. 16:14

seco írta:
BlancoAgilon38 írta:

a támadók sztem elég, ha gólt lőnek!
persze Szalai birkózhat továbbra is, ha lesz mellette vki, aki gólt is rúg :)

Mondj nála eredményesebbet az utóbbi időben!

ETO FC
Tartalék

HozzászólásSzerző: ETO FC » 2018.01.24. 18:40

hát maga a csoport egy normális válogatottnak könnyen hozható lenne, nagyon össze kell kapnia Leekensnek ezt a csapatot, ha innen akarunk kijutni az ebre.
a finneket és az észteket verni kéne... ( a finnek jók!)
ami a görögöket illeti egymás ellenin kéne hozni olyan eredményeket amivel előzhetnénk őket, akár x-eket
de ehhez nagyon össze kell szedni a válogatottat
EURO 2016
EURO 2020 ?

Döglégy
Légiós

HozzászólásSzerző: Döglégy » 2018.01.24. 18:57

Valaki mondana egy érvet, hogy mi a baj ezzel a sorozattal?
Én ilyen Costa Rica meg Oroszország elleni barátságos meccseket még tévéből sem nézek meg, de ezekre rámondható, hogy tétmeccs, ki is fogok menni rájuk. Sokkal érdekesebb, mint a 7 cserés lötyögések.
BSTH szövegei semmivel sem erősebbek adrenalinénál.
BSTH tiltása kettős mérce.
BSTH tiltása nevetséges, oldjátok fel!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.01.24. 19:18

Döglégy írta:Valaki mondana egy érvet, hogy mi a baj ezzel a sorozattal?
Én ilyen Costa Rica meg Oroszország elleni barátságos meccseket még tévéből sem nézek meg, de ezekre rámondható, hogy tétmeccs, ki is fogok menni rájuk. Sokkal érdekesebb, mint a 7 cserés lötyögések.

Szerintem nem a barátságos meccsek iránti vágy fogalmazódik meg a kritikákban (vagy inkább kétkedésekben, fanyalgásokban). Azok nem hiányoznának senkinek.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.01.25. 11:10

ManBat írta:Egész fasza. Észteket, finneket verni kell, nincs mese. Görögök meg, ha azt hozzák, amit Ranieri óta hoznak, akkor még akár el is kaphatóak.

nem tom, azért csak odaértek a pótselejtezős helyre Belgiumból (nekünk 0-4 volt) meg Boszniából elhozva egy-egy pontot. utoljára mikor Athénban jártunk, kb. akkor lőttek gólt nekünk, amikor csak akartak.
ETO

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.25. 11:14

Javier Arizmendi írta:
ManBat írta:Egész fasza. Észteket, finneket verni kell, nincs mese. Görögök meg, ha azt hozzák, amit Ranieri óta hoznak, akkor még akár el is kaphatóak.

nem tom, azért csak odaértek a pótselejtezős helyre Belgiumból (nekünk 0-4 volt) meg Boszniából elhozva egy-egy pontot. utoljára mikor Athénban jártunk, kb. akkor lőttek gólt nekünk, amikor csak akartak.

Azt mondják, az egy tökmindegy meccs volt. Mondjuk, nem tudom ki hogy van vele, én egy ilyen mérkőzésen is törekszem a győzelemre, de valóban úgy sétálgattak a védelem sorai között a görögök, ahogy akartak. Rossz volt nézni.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.01.25. 11:46

Cselszky írta:
Döglégy írta:Valaki mondana egy érvet, hogy mi a baj ezzel a sorozattal?

Szerintem nem a barátságos meccsek iránti vágy fogalmazódik meg a kritikákban (vagy inkább kétkedésekben, fanyalgásokban). Azok nem hiányoznának senkinek.

az hiányzik, hogy más kontinens csapataival nagyon ritkán fogunk így összefutni, én bírom a nagyon más stílusok csatáját
plusz ezzel a 4 osztályra bontással nagyjából el is dőlt, hogy igazán erős válogatottal maximum EB-n vagy EB/VB-selejtezőn fogunk találkozni, szal nagyjából négyévente 2 alkalmat jelent ez itthon
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Adamek 2018.01.25. 11:48-kor.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.01.25. 11:46

BlancoAgilon38 írta:
Javier Arizmendi írta:

Azt mondják, az egy tökmindegy meccs volt. Mondjuk, nem tudom ki hogy van vele, én egy ilyen mérkőzésen is törekszem a győzelemre, de valóban úgy sétálgattak a védelem sorai között a görögök, ahogy akartak. Rossz volt nézni.

figyelembe véve, hogy ilyen OM, Benfica, Roma, Dortmund, Leverkusen, Hamburg, Augsburg (most épp Stoke), Stuttgart, Watford jellegű csapatokban játszanak, nem nevezném őket túl gyengének. jó hát a kroátok másik liga.
ETO

Vissza: “www.nb1.hu”