Varga és Lanzafame értéke egekben, Tőzsére mélyesésben

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.01.07. 18:42

Magyarország - A jü/rossz forma az árban is meglátszik.

Lassan véget ér a téli szünet az NB I-es labdarúgók számára, a héten beindul a felkészülés minden klubnál. A nemzetközi piacon nem volt megállás, a mértékadó transfermarkt.de szakportál 2018-ban is beárazta a hazai élvonalbeli futballistákat, írja a Blikk.

A portál szerint a Ferencváros válogatott szélsője Varga Roland (27) és a Honvéd olasz csatára, Da­vide Lanzafame (30) növelte leginkább az értékét, 600 ezer euróval (185 millió forinttal) többet érnek), mint egy évvel ezelőtt előbbi 310, utóbbi 371 millió forintot. A legkomolyabb visszaesést a debreceni középpályás Tőzsér Dániel (32) szenvedte el, ő 800 ezer euróval (247 millió forinttal) vált olcsóbbá tavaly január­ óta, most mintegy 217 millióra taksálják.

– A nemzetközi futballpiacon több tényező befolyásolja egy játékos értékét. Az egyik a teljesítmény, hiszen ha valaki folyamatosan jól vagy rosszul játszik, akkor emelkedhet vagy csökkenhet az értéke – magyarázta Szabados Gábor (39) sportközgazdász. – A másik az életkor, hiszen huszonéves korban általában növekedni, harminc fölött viszont már inkább csökkenni szokott az ázsió, mert nagyobb a sérülésveszély, illetve annak a kockázata, hogy egy klub az igazolás esetén vissza tudja-e nyerni a befektetett összeget. A harmadik pedig az, hogy hol, milyen bajnokságban szerepel a focista. A külföldről nívós bajnokságokból hazatérők ára általában alacsonyabb lesz.

Varga Roland az őszi szezonban tizenhárom bajnoki gólt szerzett a Fradiban, vezeti az NB I-es góllövőlistát. Minden bizonnyal ennek köszönhető, hogy nőtt az értéke. Davide Lanzafame pedig szintén meghatározó játékos Kispesten 11-szer talált be az eddigi 19. fordulóban.

– Már nem gondolok és izgulok túl egy-egy szituációt a pályán, a feladatomra koncentrálok. A Fradival mindig minden meccsen nyerni akarunk, ezért dolgozom én is. Persze a válogatottban is szeretném állandósítani a helyem – vélekedett formajavulásáról korábban a Blikknek Varga.

A tavaszi szezon február 20-án kezdődik, onnantól megint növelhetik vagy csökkenthetik értéküket a játékosok.

Így tervezi a Vasas felkészülését Michael Oenning - NB1.hu

Budapest - Azt is elmondta, mi a célkitűzés a folytatásra.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Varga és Lanzafame értéke egekben, Tőzsére mélyesésben

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.01.07. 19:07

Végül Tőzsér a bronzos helyen tanyázó DVSC csékája... igazi mélyrepülés.

Ti tényleg seggszagot szipuztok, hogy ilyen hülyék legyetek?
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.01.07. 19:12

Reginald McFreez írta:Végül Tőzsér a bronzos helyen tanyázó DVSC csékája... igazi mélyrepülés.

Írtak egy cikket a transfermarkt adataiból és nem kamuztak:
https://www.transfermarkt.com/nemzeti-b ... ewerb/UNG1
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.01.07. 19:15

John McClane írta:
Reginald McFreez írta:Végül Tőzsér a bronzos helyen tanyázó DVSC csékája... igazi mélyrepülés.

Írtak egy cikket a transfermarkt adataiból és nem kamuztak:

Nem mondom, hogy kamuztak, hanem azt, hogy nem gondolkodtak. Vagy ha gondolkodtak, akkor meg klikbéjteltek.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”