Gulácsi riválist kapott
-
BlancoAgilon38
Re: Gulácsi riválist kapott
A neve is köhögés. Nincs gond, Gula nagyon fasza kapus. Liverpool-nevelés.
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
BlancoAgilon38 írta:A neve is köhögés. Nincs gond, Gula nagyon fasza kapus. Liverpool-nevelés.
Ilyet én is csináltam menedzser progikban, amikor fülig ültem a pénzben, hogy vásárolgattam U válogatott játékosokat halomra... jó, a halomra itt nyilván túlzás, de eddig két félév alatt két U kapus a termés.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Ha nyáron nem vesznek 10+ milla felett egy újabb kapust, akkor ezt a kört megúszta Gula és jövőre is ő marad a kezdő ha nem csinál valami nagy elbaszást. Alaphelyzetben ezt a gyereket sztem nem fogják kezdetni, már kora miatt sem, inkább előrelátó befektetésnek tűnik.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
-
BlancoAgilon38
Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:A neve is köhögés. Nincs gond, Gula nagyon fasza kapus. Liverpool-nevelés.
Ilyet én is csináltam menedzser progikban, amikor fülig ültem a pénzben, hogy vásárolgattam U válogatott játékosokat halomra... jó, a halomra itt nyilván túlzás, de eddig két félév alatt két U kapus a termés.
:D Hülye vagy.
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
Maradonapoli írta:Ha nyáron nem vesznek 10+ milla felett egy újabb kapust, akkor ezt a kört megúszta Gula és jövőre is ő marad a kezdő ha nem csinál valami nagy elbaszást. Alaphelyzetben ezt a gyereket sztem nem fogják kezdetni, már kora miatt sem, inkább előrelátó befektetésnek tűnik.
Szerintem biztosan vesznek Gula teljesítményétől függetlenül, az már más kérdés, hogy a szezon elejéhez képest most azt mondom, hogy akkor sem lesz esélytelen legalább az egyik sorozatra kezdőnek.
kanoczrobert.hu
Szpari4Life írta:Maradonapoli írta:Ha nyáron nem vesznek 10+ milla felett egy újabb kapust, akkor ezt a kört megúszta Gula és jövőre is ő marad a kezdő ha nem csinál valami nagy elbaszást. Alaphelyzetben ezt a gyereket sztem nem fogják kezdetni, már kora miatt sem, inkább előrelátó befektetésnek tűnik.
Szerintem biztosan vesznek Gula teljesítményétől függetlenül, az már más kérdés, hogy a szezon elejéhez képest most azt mondom, hogy akkor sem lesz esélytelen legalább az egyik sorozatra kezdőnek.
a kupára. mármint a németre. évi 6 meccs, feltéve, ha döntőzöl. inkább abban bíznék, hogy akit a helyére hoznak, az nem válik be, és újra lehetőséget kap.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.
No life, no death.
K.csögök...még egy stuttgarti gyereket szipkáztak el, a k.csög Werner után, meg is érdemlik egymást.
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
cain írta:Szpari4Life írta:Maradonapoli írta:Ha nyáron nem vesznek 10+ milla felett egy újabb kapust, akkor ezt a kört megúszta Gula és jövőre is ő marad a kezdő ha nem csinál valami nagy elbaszást. Alaphelyzetben ezt a gyereket sztem nem fogják kezdetni, már kora miatt sem, inkább előrelátó befektetésnek tűnik.
a kupára. mármint a németre. évi 6 meccs, feltéve, ha döntőzöl. inkább abban bíznék, hogy akit a helyére hoznak, az nem válik be, és újra lehetőséget kap.
Be fognak jutni a BL-be, nem 6 meccs lesz az.
kanoczrobert.hu
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Slash777 írta:K.csögök...még egy stuttgarti gyereket szipkáztak el, a k.csög Werner után, meg is érdemlik egymást.
A stuttgarti cserépedényboltból anno a hoppenheim is szépen bevásárolt. Már nincs pénz egy olyan vagány városban, mint Stuttgart?
Maradonapoli írta:Slash777 írta:K.csögök...még egy stuttgarti gyereket szipkáztak el, a k.csög Werner után, meg is érdemlik egymást.
A stuttgarti cserépedényboltból anno a hoppenheim is szépen bevásárolt. Már nincs pénz egy olyan vagány városban, mint Stuttgart?
Sváb skótok ezek...Itt a Mercedes azt b.sznak pénzt kiadni valakiért. :D
Mané is kölcsönben van itt, jó kis fiatal nigga, ha feljutnánk opciónk lenne rá 12 millióért, de ennyit játékosért nem adnak ezek.
Most egyre többször felröppent a hír, hogy Khedirát hazacsábítanánk. :D
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Slash777 írta:Maradonapoli írta:Slash777 írta:K.csögök...még egy stuttgarti gyereket szipkáztak el, a k.csög Werner után, meg is érdemlik egymást.
Sváb skótok ezek...Itt a Mercedes azt b.sznak pénzt kiadni valakiért. :D
Mané is kölcsönben van itt, jó kis fiatal nigga, ha feljutnánk opciónk lenne rá 12 millióért, de ennyit játékosért nem adnak ezek.
Most egyre többször felröppent a hír, hogy Khedirát hazacsábítanánk. :D
fogadjunk a kicsit :D
Szpari4Life írta:cain írta:Szpari4Life írta:Szerintem biztosan vesznek Gula teljesítményétől függetlenül, az már más kérdés, hogy a szezon elejéhez képest most azt mondom, hogy akkor sem lesz esélytelen legalább az egyik sorozatra kezdőnek.
és aki 10 millerért oda megy védeni, az majd nem akar a bl-ben játszani?
Life is death, death is life.
No life, no death.
No life, no death.
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
cain írta:Szpari4Life írta:cain írta:a kupára. mármint a németre. évi 6 meccs, feltéve, ha döntőzöl. inkább abban bíznék, hogy akit a helyére hoznak, az nem válik be, és újra lehetőséget kap.
és aki 10 millerért oda megy védeni, az majd nem akar a bl-ben játszani?
Felosztják, mint ahogy csapatok sorainál volt már így. Más esetben mindenképp lépnék a nyáron.
kanoczrobert.hu