Gulácsi riválist kapott

BlancoAgilon38

Re: Gulácsi riválist kapott

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.23. 13:28

A neve is köhögés. Nincs gond, Gula nagyon fasza kapus. Liverpool-nevelés.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.02.23. 19:29

BlancoAgilon38 írta:A neve is köhögés. Nincs gond, Gula nagyon fasza kapus. Liverpool-nevelés.

Ilyet én is csináltam menedzser progikban, amikor fülig ültem a pénzben, hogy vásárolgattam U válogatott játékosokat halomra... jó, a halomra itt nyilván túlzás, de eddig két félév alatt két U kapus a termés.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.02.23. 19:31

Ha nyáron nem vesznek 10+ milla felett egy újabb kapust, akkor ezt a kört megúszta Gula és jövőre is ő marad a kezdő ha nem csinál valami nagy elbaszást. Alaphelyzetben ezt a gyereket sztem nem fogják kezdetni, már kora miatt sem, inkább előrelátó befektetésnek tűnik.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.23. 19:40

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:A neve is köhögés. Nincs gond, Gula nagyon fasza kapus. Liverpool-nevelés.

Ilyet én is csináltam menedzser progikban, amikor fülig ültem a pénzben, hogy vásárolgattam U válogatott játékosokat halomra... jó, a halomra itt nyilván túlzás, de eddig két félév alatt két U kapus a termés.

:D Hülye vagy.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.02.23. 19:52

Maradonapoli írta:Ha nyáron nem vesznek 10+ milla felett egy újabb kapust, akkor ezt a kört megúszta Gula és jövőre is ő marad a kezdő ha nem csinál valami nagy elbaszást. Alaphelyzetben ezt a gyereket sztem nem fogják kezdetni, már kora miatt sem, inkább előrelátó befektetésnek tűnik.

Szerintem biztosan vesznek Gula teljesítményétől függetlenül, az már más kérdés, hogy a szezon elejéhez képest most azt mondom, hogy akkor sem lesz esélytelen legalább az egyik sorozatra kezdőnek.
kanoczrobert.hu

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2017.02.23. 20:17

Szpari4Life írta:
Maradonapoli írta:Ha nyáron nem vesznek 10+ milla felett egy újabb kapust, akkor ezt a kört megúszta Gula és jövőre is ő marad a kezdő ha nem csinál valami nagy elbaszást. Alaphelyzetben ezt a gyereket sztem nem fogják kezdetni, már kora miatt sem, inkább előrelátó befektetésnek tűnik.

Szerintem biztosan vesznek Gula teljesítményétől függetlenül, az már más kérdés, hogy a szezon elejéhez képest most azt mondom, hogy akkor sem lesz esélytelen legalább az egyik sorozatra kezdőnek.

a kupára. mármint a németre. évi 6 meccs, feltéve, ha döntőzöl. inkább abban bíznék, hogy akit a helyére hoznak, az nem válik be, és újra lehetőséget kap.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

Slash777
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Slash777 » 2017.02.23. 20:56

K.csögök...még egy stuttgarti gyereket szipkáztak el, a k.csög Werner után, meg is érdemlik egymást.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.02.23. 21:03

cain írta:
Szpari4Life írta:

a kupára. mármint a németre. évi 6 meccs, feltéve, ha döntőzöl. inkább abban bíznék, hogy akit a helyére hoznak, az nem válik be, és újra lehetőséget kap.

Be fognak jutni a BL-be, nem 6 meccs lesz az.
kanoczrobert.hu

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.02.23. 21:07

Slash777 írta:K.csögök...még egy stuttgarti gyereket szipkáztak el, a k.csög Werner után, meg is érdemlik egymást.

A stuttgarti cserépedényboltból anno a hoppenheim is szépen bevásárolt. Már nincs pénz egy olyan vagány városban, mint Stuttgart?

Slash777
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Slash777 » 2017.02.23. 21:46

Maradonapoli írta:
Slash777 írta:K.csögök...még egy stuttgarti gyereket szipkáztak el, a k.csög Werner után, meg is érdemlik egymást.

A stuttgarti cserépedényboltból anno a hoppenheim is szépen bevásárolt. Már nincs pénz egy olyan vagány városban, mint Stuttgart?

Sváb skótok ezek...Itt a Mercedes azt b.sznak pénzt kiadni valakiért. :D
Mané is kölcsönben van itt, jó kis fiatal nigga, ha feljutnánk opciónk lenne rá 12 millióért, de ennyit játékosért nem adnak ezek.
Most egyre többször felröppent a hír, hogy Khedirát hazacsábítanánk. :D

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.02.23. 21:48

Slash777 írta:
Maradonapoli írta:

Sváb skótok ezek...Itt a Mercedes azt b.sznak pénzt kiadni valakiért. :D
Mané is kölcsönben van itt, jó kis fiatal nigga, ha feljutnánk opciónk lenne rá 12 millióért, de ennyit játékosért nem adnak ezek.
Most egyre többször felröppent a hír, hogy Khedirát hazacsábítanánk. :D

fogadjunk a kicsit :D

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2017.02.23. 22:09

Szpari4Life írta:
cain írta:
Szpari4Life írta:Szerintem biztosan vesznek Gula teljesítményétől függetlenül, az már más kérdés, hogy a szezon elejéhez képest most azt mondom, hogy akkor sem lesz esélytelen legalább az egyik sorozatra kezdőnek.

és aki 10 millerért oda megy védeni, az majd nem akar a bl-ben játszani?
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.02.23. 22:16

cain írta:
Szpari4Life írta:
cain írta:a kupára. mármint a németre. évi 6 meccs, feltéve, ha döntőzöl. inkább abban bíznék, hogy akit a helyére hoznak, az nem válik be, és újra lehetőséget kap.

és aki 10 millerért oda megy védeni, az majd nem akar a bl-ben játszani?

Felosztják, mint ahogy csapatok sorainál volt már így. Más esetben mindenképp lépnék a nyáron.
kanoczrobert.hu

Vissza: “www.nb1.hu”