Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:Al-Ezredes nincs is akkor?
Al-Gebra van
ott játszott Al-Bertini és Al-Tobelli levezetésként?
szerencsére még nem :)
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:Al-Ezredes nincs is akkor?
Al-Gebra van
ott játszott Al-Bertini és Al-Tobelli levezetésként?
zaggar írta:ezek a laziós gyerekek mintha már lélekben nyaralnának, eléggé nyekenyóka meccs volt ez
Maradonapoli írta:zaggar írta:ezek a laziós gyerekek mintha már lélekben nyaralnának, eléggé nyekenyóka meccs volt ez
akkor a nápolyiakra mit mondanál? :)
Savaria1919 írta:https://twitter.com/oocLegia/status/1789685364895912429
Blazic öngóljával vezet a Legia Poznanban. Szórakoztató meccs lehet, volt vartalanított gól meg kihagyott tizi is.
Savaria1919 írta:Sturm megtöri a sóvári bikák uralmát
Szarka írta:Mai napra egy jó kis golparádet várok az angol rangadón. Az Arsenal fogja kontrollálni a meccset, de ettől még találhat gólt a ManU. 1-3 az első tippem.
Szarka írta:Mai napra egy jó kis golparádet várok az angol rangadón. Az Arsenal fogja kontrollálni a meccset, de ettől még találhat gólt a ManU. 1-3 az első tippem.
Adamek írta:Szarka írta:Mai napra egy jó kis golparádet várok az angol rangadón. Az Arsenal fogja kontrollálni a meccset, de ettől még találhat gólt a ManU. 1-3 az első tippem.
koncentráljunk inkább arra az EB-re totóstárs
Maradonapoli írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:Még egy érdekesség:
Újjáalapítják a Chievót. :)
Két éve mentek csődbe, ma volt a csődbiztosnál az árverés, ahol a klub egykori gólzsákja, Pellissier tett le 330 ezer eurót a címerért.
Kíváncsi leszek, h mire mennek majd, mondjuk a Hellast jobban csíptem mindig is, de ellendrukkere se voltam a Chievonak.
Igaz ezek az olasz újraindulások eléggé gyatrán szoktak elsülni. Parmának is sok idő kellett, h talpra álljon, Vicenza, Palermo sehol se egyelőre.
Nekem a Piacenza Calcio volt az egyik kedvenc klubom még a 90-es években, hát szépen eltűntek a süllyesztőben, pedig komoly karriert befutott focisták indultak el náluk a pályafutásuk hajnalán. Ott valamikor 2022 vége felé álltak össze a helyi vállalkozók, h összerántsák a klubot (volt egy másik városi csapat is, a Pro Piacenza, nekik aztán teljes megszűnés lett a sorsuk pár éve) és egyfajta utánpótlás nevelők legyenek. Ez olyan jól sikerült, h ha nagy harcban is, de tavaly végül kiestek a Serie D-be, idén meg nem tudták megnyerni, volt, h vezettek, de elcseszték a végét, uh vmi komoly menetelés kell, h visszajuthassanak a harmadosztályba. Sajna a Serie A a távlati terveikbe sincs benne, nagyon max a B, de egyelőre az se reális.
Jó kérdés, h a Chievo meddig akar eljutni, ha valóban újrakezdik.
A D-ből igazi rémálom visszakerülni, nem hiába kapálódznak egykori kivéreztetett fellegvárak is a c-ben a kiesés elkerüléséért. Gyakorlatilag 1 kizárólag a bajnok jut fel, mint a magyar nb3-ból :D 3-5 években mérhető onnan visszamászni.
Szarka írta:Adamek írta:Szarka írta:Mai napra egy jó kis golparádet várok az angol rangadón. Az Arsenal fogja kontrollálni a meccset, de ettől még találhat gólt a ManU. 1-3 az első tippem.
koncentráljunk inkább arra az EB-re totóstárs
Most nem fogadtam, EB ig nem is tervezek. A tipp persze így is nagyon mellé ment.
zaggar írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:
Kíváncsi leszek, h mire mennek majd, mondjuk a Hellast jobban csíptem mindig is, de ellendrukkere se voltam a Chievonak.
Igaz ezek az olasz újraindulások eléggé gyatrán szoktak elsülni. Parmának is sok idő kellett, h talpra álljon, Vicenza, Palermo sehol se egyelőre.
Nekem a Piacenza Calcio volt az egyik kedvenc klubom még a 90-es években, hát szépen eltűntek a süllyesztőben, pedig komoly karriert befutott focisták indultak el náluk a pályafutásuk hajnalán. Ott valamikor 2022 vége felé álltak össze a helyi vállalkozók, h összerántsák a klubot (volt egy másik városi csapat is, a Pro Piacenza, nekik aztán teljes megszűnés lett a sorsuk pár éve) és egyfajta utánpótlás nevelők legyenek. Ez olyan jól sikerült, h ha nagy harcban is, de tavaly végül kiestek a Serie D-be, idén meg nem tudták megnyerni, volt, h vezettek, de elcseszték a végét, uh vmi komoly menetelés kell, h visszajuthassanak a harmadosztályba. Sajna a Serie A a távlati terveikbe sincs benne, nagyon max a B, de egyelőre az se reális.
Jó kérdés, h a Chievo meddig akar eljutni, ha valóban újrakezdik.
A D-ből igazi rémálom visszakerülni, nem hiába kapálódznak egykori kivéreztetett fellegvárak is a c-ben a kiesés elkerüléséért. Gyakorlatilag 1 kizárólag a bajnok jut fel, mint a magyar nb3-ból :D 3-5 években mérhető onnan visszamászni.
Piacenza el is szúrta, azonnal kiestek a play off-ban..
Maradonapoli írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:A D-ből igazi rémálom visszakerülni, nem hiába kapálódznak egykori kivéreztetett fellegvárak is a c-ben a kiesés elkerüléséért. Gyakorlatilag 1 kizárólag a bajnok jut fel, mint a magyar nb3-ból :D 3-5 években mérhető onnan visszamászni.
Piacenza el is szúrta, azonnal kiestek a play off-ban..
igazából az első helyet szúrták el, a play-offból senki nem jut fel alapesetben, ha jól tudom, csak azért rendezik, hogy:
- mégse unatkozzon a D-s élmezőny sem
- ha valamiért valaki visszalép, akkor meghatározza a feltöltési sorrendet
- meg talán valami copa italiás helyezést ér (de még ebben sem vagyok biztos)
Vagyis, ha minden oké a feljutóknál, hajukra kenhetik a play-off győztesei is.
Maradonapoli írta:péesgés csürhe baszki...
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 9 vendég