Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.08.24. 18:14

zaggar írta:
Adamek írta:
Adamek írta:pontosan
arról volt szó, hogy a telek/stadiont rendbe teszik, egy működő modellt létrehoznak és ő tiplizik
van egy valag szponzorunk, a játékosok eladásának a visszaforgatása is működhetne már a jelenlegi anyagból, simán lehetne egy rendes tagsági rendszert működtetni, szerintem simán megtetszett neki a magaslati levegő és az életbe nem megy magától a francba
mondjuk már az építkezések után/közben lazán tetten érhető volt, hogy a korábbi szónoklatok csak dumák voltak, maradni szándékozik és semmi nem úgy lesz ahogy előtte ígérte/gondoltuk, a probléma az, hogy sokan így is megvették a sztorit mert egy szinten jönnek a sikerek

zaggar írta:Az nem meglepő, h egy politikus nem tartja magát az ígéreteihez, az ellenkezője lenne újdonság.
A ciklikusság viszont majd benneteket is utolér idővel, egy - két rosszabb szezon - ami lehet h csak a nk-ban való sikertelenséget jelenti, miközben itthon továbbra is húzogatjátok a bajnoki címeket - és már nem lesz olyan betonbiztos a helyzete.

na és ki támadná a poziját ha inog a dolog? a felkent hívei veszik körül minden szinten

Sztem bármelyik párttársa átvenné a tisztséget, ha látna rá lehetőséget. Az ilyen népfrontos szervezetek nem szívbajoskodnak, ha kicsinálhatják egymást. Ha 3-4 évig nem jutnátok be nk csoportkörbe és a jelenlegi politikai miliő maradna, neki is elkezdene lefőni a zacc.

szerintem kizárt
egyrészt kurvára nem számítanak az eredmények, lásd a többi klubot, másrészt ez egy fanatikus hülye aki tényleg elhiszi, hogy ő nélkülözhetetlen, a politikai miliő igazából szarna ránk de ezt a fasztojást hajtja az idióta kényszere
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2021.08.24. 19:11

Adamek írta:
zaggar írta:
Adamek írta:

na és ki támadná a poziját ha inog a dolog? a felkent hívei veszik körül minden szinten

Sztem bármelyik párttársa átvenné a tisztséget, ha látna rá lehetőséget. Az ilyen népfrontos szervezetek nem szívbajoskodnak, ha kicsinálhatják egymást. Ha 3-4 évig nem jutnátok be nk csoportkörbe és a jelenlegi politikai miliő maradna, neki is elkezdene lefőni a zacc.

szerintem kizárt
egyrészt kurvára nem számítanak az eredmények, lásd a többi klubot, másrészt ez egy fanatikus hülye aki tényleg elhiszi, hogy ő nélkülözhetetlen, a politikai miliő igazából szarna ránk de ezt a fasztojást hajtja az idióta kényszere

Lehetséges, h igazad van, bár ha valahol számít az eredmény, az pont ti vagytok.
ETO, Pécs, Diósgyőr stb ahol valaha volt valami sikerélmény, aztán jött a lecsúszás--sehol sem verte ki a biztosítékot, pár nap hőbörgés, duzzogás mindenhol, aztán megy minden tovább. Ugyanez volt az MTK, Vasas, Honvéd hármasnál is, az FTC esetében nem hiszem, h ne lenne társadalmi nyomás, ha nagyot bukna a kitűzött céljaihoz képest a csapat. És mivel sztem túldimenzionálják a politikusok a futballcsapatok - és megint csak főleg titeket lehet kiemelni - környékén szavazatokra váltható népszerűségi hullámot, baj esetén lecserélnék. Egy másik nemzeti népfrontosra, amivel nem biztos, h előrébb lennétek. ( A szivárványos népfront nem hiszem, h nagyon kapkodna a focicsapatok elnöksége után, nem is tudnának/akarnának mit kezdeni velük.)
Mindegy.
Sok sikert estére.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.08.24. 19:40

zaggar írta:
Adamek írta:
zaggar írta:

szerintem kizárt

Lehetséges, h igazad van, bár ha valahol számít az eredmény, az pont ti vagytok.
ETO, Pécs, Diósgyőr stb ahol valaha volt valami sikerélmény, aztán jött a lecsúszás--sehol sem verte ki a biztosítékot, pár nap hőbörgés, duzzogás mindenhol, aztán megy minden tovább. Ugyanez volt az MTK, Vasas, Honvéd hármasnál is, az FTC esetében nem hiszem, h ne lenne társadalmi nyomás, ha nagyot bukna a kitűzött céljaihoz képest a csapat. És mivel sztem túldimenzionálják a politikusok a futballcsapatok - és megint csak főleg titeket lehet kiemelni - környékén szavazatokra váltható népszerűségi hullámot, baj esetén lecserélnék. Egy másik nemzeti népfrontosra, amivel nem biztos, h előrébb lennétek. ( A szivárványos népfront nem hiszem, h nagyon kapkodna a focicsapatok elnöksége után, nem is tudnának/akarnának mit kezdeni velük.)
Mindegy.
Sok sikert estére.

furcsa kettősség ez, mert ugyan az utolsó igazi hazai huliganizmus-balhét valóban a Fradi csapta ki azon az ominózus Loki-meccsen, de a három év NB2-t ők is egyre jobban beletörődve tűrték
ami a Fradi óriási, és egyben behozhatatlan előnye, hogy az átkosban néhány kivételt leszámítva ahol nem volt helyi csapat, ott dafkéból mindenki fradista lett, mint egyetlen megmaradt polgári gyökerű, s ezáltal csendes lázadásnak számító csapat - így más csapatokkal ellentétben az FTC felsegítése valóban meglátszik a szavazatokon is, s nemcsak önkormányzati szinten
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2021.08.24. 20:55

[quote="ManBat"]
furcsa kettősség ez, mert ugyan az utolsó igazi hazai huliganizmus-balhét valóban a Fradi csapta ki azon az ominózus Loki-meccsen, de a három év NB2-t ők is egyre jobban beletörődve tűrték
/quote]
fájó bár, de egyet kell értsek veled (ahogy az utánpótlás tornák eredményei kapcsán is egyezünk, lószart se jelent egy vagy két jó eredmény). őszintén megvallva, én naivul hittem, hogy egy Green Monsterst nem lehet megvenni kilóra, dehogynem. ahogy egy Delije-t vagy egy BBB-t. ezek csak azért nem nagy csalódások, mert a Besiktas Carsi még nagyobb. mennyi ideje van hatalmon Erdogan? 7 éve elnök. a Besiktas folyamat játszik Európában, és legalább külföldön, egy molino kikerülhetne, egy-két dal elhangozhatna, hogy ők azért nem szeretik a főnököt. de nem. Sükür 13 évet játszott a Galataban, 200 bajnoki gólt lőtt, azért az nem kevés. mindegy a főnök üldözi, körözi, mi erre az ultrAslan válasza? semmi. senkit nem hagyunk hátra, csak a legnagyobb ikonunkat. csak a klubért élünk, de ha a főni bácsi leszól, akkor dögöljön a 200 gólos ikon is. ezek után a GM és Kubatov barátsága számomra teljesen normális.

ha valakinek nem jutna eszébe, a jó Kocsis Máté biztos szivesen beülne a fradi elnöki székébe.

dingonak: a kroátokat talán joggal hagytad ki a balkáni lejtmenet felsorolásból, 3 évvel a vb ezüst után, de a Dinamo és a Hajduk is szép zuhanásban van, mondjuk a Spurs meccs kivételével.
ETO

PTi
Tartalék

HozzászólásSzerző: PTi » 2021.08.24. 21:03

Lehet bennem van a hiba, de nem értem a Himnuszt egy BL playoff előtt, az egy szem Dibusszal a csapatban

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.08.24. 21:27

PTi írta:Lehet bennem van a hiba, de nem értem a Himnuszt egy BL playoff előtt, az egy szem Dibusszal a csapatban

nem a tizenegy játékosnak szól, hanem a húszezer embernek a lelátón, na meg a címernek a szív felett
engem aztán nem lehet megvádolni Fradi-pártisággal, de okkal zeng a "mi vagyunk a Ferencváros" a B-középből, és nem a pályáról
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.08.24. 21:31

Javier Arizmendi írta:
ManBat írta:furcsa kettősség ez, mert ugyan az utolsó igazi hazai huliganizmus-balhét valóban a Fradi csapta ki azon az ominózus Loki-meccsen, de a három év NB2-t ők is egyre jobban beletörődve tűrték

fájó bár, de egyet kell értsek veled (ahogy az utánpótlás tornák eredményei kapcsán is egyezünk, lószart se jelent egy vagy két jó eredmény). őszintén megvallva, én naivul hittem, hogy egy Green Monsterst nem lehet megvenni kilóra, dehogynem. ahogy egy Delije-t vagy egy BBB-t. ezek csak azért nem nagy csalódások, mert a Besiktas Carsi még nagyobb. mennyi ideje van hatalmon Erdogan? 7 éve elnök. a Besiktas folyamat játszik Európában, és legalább külföldön, egy molino kikerülhetne, egy-két dal elhangozhatna, hogy ők azért nem szeretik a főnököt. de nem. Sükür 13 évet játszott a Galataban, 200 bajnoki gólt lőtt, azért az nem kevés. mindegy a főnök üldözi, körözi, mi erre az ultrAslan válasza? semmi. senkit nem hagyunk hátra, csak a legnagyobb ikonunkat. csak a klubért élünk, de ha a főni bácsi leszól, akkor dögöljön a 200 gólos ikon is. ezek után a GM és Kubatov barátsága számomra teljesen normális.

ha valakinek nem jutna eszébe, a jó Kocsis Máté biztos szivesen beülne a fradi elnöki székébe.

dingonak: a kroátokat talán joggal hagytad ki a balkáni lejtmenet felsorolásból, 3 évvel a vb ezüst után, de a Dinamo és a Hajduk is szép zuhanásban van, mondjuk a Spurs meccs kivételével.

amellett, hogy a törököknél cigányabb népséget nemigen hordott magán a Földkerekség, azért bizonyos szempontból érthető is ez a magatartás, elvégre Erdogan alatt lett szisztematikus a nagycsapatok lufiszerű pumpálása, oda pedig senki nem szarik, ahonnan eszik
ez itt off, de szvsz Kocsis a főpolgármesteri jelölésre gyúr, amibe nem férne bele a Fradival nyíltan elköteleződés; emellett viszont osztom, hogy ha úgy kicsúszna a klub kezéből a hazai vezető szerep, mint Fehérváron 18 után, abból valóban hullanának fejek, a nagyobb balhét megelőzendő
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

PTi
Tartalék

HozzászólásSzerző: PTi » 2021.08.24. 21:41

ManBat írta:
PTi írta:Lehet bennem van a hiba, de nem értem a Himnuszt egy BL playoff előtt, az egy szem Dibusszal a csapatban

nem a tizenegy játékosnak szól, hanem a húszezer embernek a lelátón, na meg a címernek a szív felett
engem aztán nem lehet megvádolni Fradi-pártisággal, de okkal zeng a "mi vagyunk a Ferencváros" a B-középből, és nem a pályáról

A másodikkal egyetértek, a Himnusz se zavar egyáltalán, csak fura

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.08.24. 21:55

ManBat írta:
Javier Arizmendi írta:
ManBat írta:furcsa kettősség ez, mert ugyan az utolsó igazi hazai huliganizmus-balhét valóban a Fradi csapta ki azon az ominózus Loki-meccsen, de a három év NB2-t ők is egyre jobban beletörődve tűrték

amellett, hogy a törököknél cigányabb népséget nemigen hordott magán a Földkerekség, azért bizonyos szempontból érthető is ez a magatartás, elvégre Erdogan alatt lett szisztematikus a nagycsapatok lufiszerű pumpálása, oda pedig senki nem szarik, ahonnan eszik
ez itt off, de szvsz Kocsis a főpolgármesteri jelölésre gyúr, amibe nem férne bele a Fradival nyíltan elköteleződés; emellett viszont osztom, hogy ha úgy kicsúszna a klub kezéből a hazai vezető szerep, mint Fehérváron 18 után, abból valóban hullanának fejek, a nagyobb balhét megelőzendő

Off: Kocsist? Gyúrhat, de annyira OV sem hülye, hogy egy ennyire ellenszenves figurát erőltessen, inkább Fürjest, aki emészthetőbb.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2021.08.24. 22:00

Arra várhattok, hogy Kubatovot valaki félretegye párton belül, betonbiztos a helye szerintem, a Fradi sikereitől független ez. Eredménykényszer van, de ha nincs eredmény, akkor az edző fog repülni, nem a listagyáros.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.08.24. 22:22

az arabokkal csak a baj van
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2021.08.24. 22:26

Bye-bye BL

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2021.08.24. 22:37

Kurva Zubkov azt hiszi, hogy ő a Messi b+

PTi
Tartalék

HozzászólásSzerző: PTi » 2021.08.24. 22:50

banok írta:Bye-bye BL

na, most

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2021.08.24. 22:52

Szépen csillog az Európa Liga csoportkör is...
:közhelyszmájli:

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.08.24. 22:58

kicsit olyan érzése van az embernek, mint a BATE vissza-visszatérő, rosszemlékű látogatásai után a Debrecen és a Vidi ellen: igazából meg is lehetett volna ezeket fogni, ha egy kicsit jobban figyelnek
Laidouni agyatlansága megbocsájthatatlan, ettől függetlenül ez a párharc szvsz az albán szamár tizijével ment el
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

PTi
Tartalék

HozzászólásSzerző: PTi » 2021.08.24. 23:02

ManBat írta:kicsit olyan érzése van az embernek, mint a BATE vissza-visszatérő, rosszemlékű látogatásai után a Debrecen és a Vidi ellen: igazából meg is lehetett volna ezeket fogni, ha egy kicsit jobban figyelnek
Laidouni agyatlansága megbocsájthatatlan, ettől függetlenül ez a párharc szvsz az albán szamár tizijével ment el

Jogos. Az a két perc olyan fordulópont volt, ami szerintem még a mai meccsre is hatott. Fura, mert még csak nem is volt szar tizi, 5 centivel beljebb rúgja már jó

PTi
Tartalék

HozzászólásSzerző: PTi » 2021.08.24. 23:04

banok írta:Szépen csillog az Európa Liga csoportkör is...

Lehet pontokat szerezni, meg akár a tavasz is meglehet, akár ott akár a konfettiben

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.08.24. 23:06

PTi írta:
ManBat írta:kicsit olyan érzése van az embernek, mint a BATE vissza-visszatérő, rosszemlékű látogatásai után a Debrecen és a Vidi ellen: igazából meg is lehetett volna ezeket fogni, ha egy kicsit jobban figyelnek

Jogos. Az a két perc olyan fordulópont volt, ami szerintem még a mai meccsre is hatott. Fura, mert még csak nem is volt szar tizi, 5 centivel beljebb rúgja már jó

nekünk annó a Möster azt tanította U13 ifiben, hogy csak akkor rúgjunk laposan, ha halál magabiztosan érezzük a sarkot, minden más esetben rúgjunk magasságra, mert 1) csűddel kevésbé látszik kapusszögből, hogy mit akarsz, 2) bármilyen furán is hangzik, de ha nem vagy állat, kisebb az esélye fölérúgni, mint mellé
Hargreavesnek voltak annak idején védhetetlen - és soha ki nem hagyott - büntetői a bal felsőbe, érdemes volna abból tanulnia, ha nem is Uzuninak, de valakinek a stabil kezdőben
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.08.24. 23:09

PTi írta:
banok írta:Szépen csillog az Európa Liga csoportkör is...

Lehet pontokat szerezni, meg akár a tavasz is meglehet, akár ott akár a konfettiben

igen, talán az ennek az egyetlen előnye, hogy reális esély nyílhat arra, hogy csoportkör-kieséses rendszerben is legyen végre tavaszi csapatunk (ugye a sokszor recitált Loki-Bordeaux még a régi formátumú UEFA-kupa áldása volt, ahová sokkal könnyebb volt eljutni)
na meg mégiscsak perverz valahol, hogy az egyetlen olyan sorozatba adunk csapatot, ahová nem indulhattunk selejtezőn - egyébként ezen érdemes volna dolgozni, picivel 13000 alatti koefficiensünk van, az utolsó EL-selejtezős helyet adó Ciprusnak 27000 alatt, ha a Vidit, vagy a Felcsútot sikerülne végre egyenesbe állítani, talán nem elérhetetlen 5-6 éven belül
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Vissza: “www.nb1.hu”