Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

dingo
Sztár

Re: Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

HozzászólásSzerző: dingo » 2025.04.28. 09:00

Adamek írta:
dingo írta:
Javier Arizmendi írta:Komolyan a Bicsket feltoljak a második vonalba?

Most hogy megy a feljutás? Van osztályozó?

van

Kár, ha már kiesünk legalább legyen KTE- Kécske
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.04.28. 09:55

dingo írta:
Adamek írta:
dingo írta:Most hogy megy a feljutás? Van osztályozó?

van

ebben az évadban is volt egy, nyert a KTE II 1:0-ra
május 25. 17:00 a következő derby
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2025.04.28. 10:01

Adamek írta:
dingo írta:
Adamek írta:van

ebben az évadban is volt egy, nyert a KTE II 1:0-ra
május 25. 17:00 a következő derby

Na jó, az nem az igazi, a második csapattal.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.04.28. 21:50

csak megtalálja azt a kéziféket a Kazinczy Marcika
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.04.28. 22:42

Jártam tegnap Érden.
Eleve késve, már a volánbuszra várva beszólt valami nagyarcú suhanc a töküres kelenföldi pályaudvaron, hogy héló, sorban állunk, de ne zavarjon. Csuklós busz jött, mindenki szabadon választhatott a helyek közül és még így is maradt egy csomó, de biztos villogni akart a csaja előtt, hogy milyen kemény gyerek.
Mire megmásztam a lelátónak álcázott minidombot, már vezethettünk volna, de nem akar összejönni a gólszerzés, fájdalmasan önbizalomhiányos a brigád, semmi sem működik. Mellettem az egyik eltiltottunk bosszankodott, legyintgetett. Majd befutott GR22 is, megbeszéltük, hogy jusson fel a Wisła és ne legyen bajnok a Raków (se a Lech, se a jagellók, de ez a kívánság nem teljesülhet.) Vezérszurkolóból ügyvezetővé avanzsált Zsoltival is váltottam pár szót, hát, a szombathelyi viszonyok nem lettek tisztábbak. Elvileg lehet, hogy Illésék bedobják a törülközőt az idény végén, de hallottam én már annyi mindent, hogy mértékkel kezelek bármiféle infót.
Mert amit láttam, az siralmas. Buta szabálytalanság után értékesített érdi tizenegyes, próbált ritmust váltani a brigád, de hát nem sikerült (nagyobb) nyomás alá helyezni a hazaiakat. A lázadó tribün a végén átkiabálta, hogy indul a busz, mire visszaszóltam, hogy sosem lesztek megyeszékhely!
Ez jutott, a keserű röhögés a saját nyomorunkon. Megjegyzem, ekkora létszámmal még az NB I-es időnkben sem sűrűn képviseltettük magunkat a fővárosban/annak vonzáskörzetében.
Nagy reményeket kár táplálni a bennmaradással kapcsolatban, se abban, hogy majd jő valami csodatevő és az ISA Haladás NB III-as licencére alapozva feltámasztja a szombathelyi futballt.
Talán megjárom még Dorogot és Komáromot.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.04.29. 06:45

Savaria1919 írta:Jártam tegnap Érden.
Eleve késve, már a volánbuszra várva beszólt valami nagyarcú suhanc a töküres kelenföldi pályaudvaron, hogy héló, sorban állunk, de ne zavarjon. Csuklós busz jött, mindenki szabadon választhatott a helyek közül és még így is maradt egy csomó, de biztos villogni akart a csaja előtt, hogy milyen kemény gyerek.
Mire megmásztam a lelátónak álcázott minidombot, már vezethettünk volna, de nem akar összejönni a gólszerzés, fájdalmasan önbizalomhiányos a brigád, semmi sem működik. Mellettem az egyik eltiltottunk bosszankodott, legyintgetett. Majd befutott GR22 is, megbeszéltük, hogy jusson fel a Wisła és ne legyen bajnok a Raków (se a Lech, se a jagellók, de ez a kívánság nem teljesülhet.) Vezérszurkolóból ügyvezetővé avanzsált Zsoltival is váltottam pár szót, hát, a szombathelyi viszonyok nem lettek tisztábbak. Elvileg lehet, hogy Illésék bedobják a törülközőt az idény végén, de hallottam én már annyi mindent, hogy mértékkel kezelek bármiféle infót.
Mert amit láttam, az siralmas. Buta szabálytalanság után értékesített érdi tizenegyes, próbált ritmust váltani a brigád, de hát nem sikerült (nagyobb) nyomás alá helyezni a hazaiakat. A lázadó tribün a végén átkiabálta, hogy indul a busz, mire visszaszóltam, hogy sosem lesztek megyeszékhely!
Ez jutott, a keserű röhögés a saját nyomorunkon. Megjegyzem, ekkora létszámmal még az NB I-es időnkben sem sűrűn képviseltettük magunkat a fővárosban/annak vonzáskörzetében.
Nagy reményeket kár táplálni a bennmaradással kapcsolatban, se abban, hogy majd jő valami csodatevő és az ISA Haladás NB III-as licencére alapozva feltámasztja a szombathelyi futballt.
Talán megjárom még Dorogot és Komáromot.

szerintem nem esik ki a Z-HVSE
úgy kalkulálok, hogy kb. csak a tökutolsó négyes fog kiesni plusz esetleg 1-2 utolsó előtti, kizártnak tartom, hogy legyen idén elég feljutni vágyó megyei vitéz és abban sem vagyok biztos, hogy minden bennmaradó maradni akar majd, de kis szerencsével (Gyirmi kieséssel, mert akkor megy utánuk a második csapat is lefelé) simán meglesz a 14. hely amiről már szinte művészet kiesni
és ha marad a jelenlegi Várda-Vasas az NB1-be jutás befutója akkor plusz tartalékcsapatok se érkeznek az NB3-ba mert már eleve ott vannak (Barcika bekavarhatna, de ott beindult már a nagy hátraarc hadművelet)
ez a jelenlegi NB3 az égvilágon senkinek nem hiányzik, mert egyszerűen nem éri meg csak azoknak akik egy évre átszállónak tekintik, nagyon elbaszták az illetékesek az egészet

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.04.29. 11:35

Adamek írta:csak megtalálja azt a kéziféket a Kazinczy Marcika

Szinte biztos voltam ebben a forgatókönyvben.

Így a jóisten sem ment meg minket a Vasas-Várda kombótól.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.04.29. 13:23

Mech írta:
Adamek írta:csak megtalálja azt a kéziféket a Kazinczy Marcika

Szinte biztos voltam ebben a forgatókönyvben.

Így a jóisten sem ment meg minket a Vasas-Várda kombótól.

én is erre számítottam, nagy kamuszaga volt a pár héttel ezelőtti nb1-be szeretnénk jutni dumának

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.04.29. 19:18

A Borsodchemes kinaiak nem akarnak elsőosztalyu focit?
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.04.29. 19:27

Javier Arizmendi írta:A Borsodchemes kinaiak nem akarnak elsőosztalyu focit?

határozottan nem

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2025.05.01. 22:18

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:A Borsodchemes kinaiak nem akarnak elsőosztalyu focit?

határozottan nem

Lehet inkább a Diósgyőr nem akarja...megint a koop révén csak alja ifistákat adnak.
Hajrá Vegyész!!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.05.03. 21:05

Bajnok az ISA-Haladás a vármegye I-ben. Azt nem tudom, licencet kértek-e.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2025.05.03. 22:48

Savaria1919 írta:Bajnok az ISA-Haladás a vármegye I-ben. Azt nem tudom, licencet kértek-e.

Kaptak is, meg a Király SE is.
Hajrá Vegyész!!

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.05.04. 18:43

esélyt adna a Lőrinc a Kazincbarcikának, de csak nem akarnak élni vele
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.05.04. 18:53

zaggar írta:esélyt adna a Lőrinc a Kazincbarcikának, de csak nem akarnak élni vele

A Kazincbarcelona közben visszajön a meccsbe! :D

Vasas :lol::lol::lol:
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.05.04. 19:01

fujj.. visszajutott a várda... :((((

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.05.04. 19:07

zaggar írta:esélyt adna a Lőrinc a Kazincbarcikának, de csak nem akarnak élni vele

A Barcika még megy Kispestre és a Várdához is, szerintem ki fogja szenvedni a Vasas sajnos.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.05.04. 19:10

Cselszky írta:

A Barcika még megy Kispestre és a Várdához is, szerintem ki fogja szenvedni a Vasas sajnos.

már a Soroksár is egyenlített... :S

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.05.04. 19:16

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:

Egyáltalán fel akarnának jutni, illetve tudnák vállalni? Mert ha nem, felesleges foglalkozni vele, megy fel a Vasas, akármilyen szarok is. A Mislenynél és a Szentlőrincnél szóba se jöhetne - gondolom.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.05.04. 19:19

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:
Cselszky írta:A Barcika még megy Kispestre és a Várdához is, szerintem ki fogja szenvedni a Vasas sajnos.

Egyáltalán fel akarnának jutni, illetve tudnák vállalni? Mert ha nem, felesleges foglalkozni vele, megy fel a Vasas, akármilyen szarok is.

szóban azt kommunikálják, hogy igen, de valószínű csak vetítenek
- nincs stadion - max. albérlet - talán kövesden...
- nincs pénz
- afféle diósgyőri fiókcsapatként is funkcionálnak, oda is csak a gyengébbeket küldik - Magyar stróman doki kiakad, ha még ezeket is pluszba pénzelni kell és még konkurencia is lesznek...

lol vezetnek megint 1 perccel a vége előtt :DDD

Vissza: “www.nb1.hu”