Adamek írta:dingo írta:Javier Arizmendi írta:Komolyan a Bicsket feltoljak a második vonalba?
Most hogy megy a feljutás? Van osztályozó?
van
Kár, ha már kiesünk legalább legyen KTE- Kécske
Adamek írta:dingo írta:Javier Arizmendi írta:Komolyan a Bicsket feltoljak a második vonalba?
Most hogy megy a feljutás? Van osztályozó?
van
dingo írta:Adamek írta:dingo írta:Most hogy megy a feljutás? Van osztályozó?
van
Adamek írta:dingo írta:Adamek írta:van
ebben az évadban is volt egy, nyert a KTE II 1:0-ra
május 25. 17:00 a következő derby
Savaria1919 írta:Jártam tegnap Érden.
Eleve késve, már a volánbuszra várva beszólt valami nagyarcú suhanc a töküres kelenföldi pályaudvaron, hogy héló, sorban állunk, de ne zavarjon. Csuklós busz jött, mindenki szabadon választhatott a helyek közül és még így is maradt egy csomó, de biztos villogni akart a csaja előtt, hogy milyen kemény gyerek.
Mire megmásztam a lelátónak álcázott minidombot, már vezethettünk volna, de nem akar összejönni a gólszerzés, fájdalmasan önbizalomhiányos a brigád, semmi sem működik. Mellettem az egyik eltiltottunk bosszankodott, legyintgetett. Majd befutott GR22 is, megbeszéltük, hogy jusson fel a Wisła és ne legyen bajnok a Raków (se a Lech, se a jagellók, de ez a kívánság nem teljesülhet.) Vezérszurkolóból ügyvezetővé avanzsált Zsoltival is váltottam pár szót, hát, a szombathelyi viszonyok nem lettek tisztábbak. Elvileg lehet, hogy Illésék bedobják a törülközőt az idény végén, de hallottam én már annyi mindent, hogy mértékkel kezelek bármiféle infót.
Mert amit láttam, az siralmas. Buta szabálytalanság után értékesített érdi tizenegyes, próbált ritmust váltani a brigád, de hát nem sikerült (nagyobb) nyomás alá helyezni a hazaiakat. A lázadó tribün a végén átkiabálta, hogy indul a busz, mire visszaszóltam, hogy sosem lesztek megyeszékhely!
Ez jutott, a keserű röhögés a saját nyomorunkon. Megjegyzem, ekkora létszámmal még az NB I-es időnkben sem sűrűn képviseltettük magunkat a fővárosban/annak vonzáskörzetében.
Nagy reményeket kár táplálni a bennmaradással kapcsolatban, se abban, hogy majd jő valami csodatevő és az ISA Haladás NB III-as licencére alapozva feltámasztja a szombathelyi futballt.
Talán megjárom még Dorogot és Komáromot.
Adamek írta:csak megtalálja azt a kéziféket a Kazinczy Marcika
Mech írta:Adamek írta:csak megtalálja azt a kéziféket a Kazinczy Marcika
Szinte biztos voltam ebben a forgatókönyvben.
Így a jóisten sem ment meg minket a Vasas-Várda kombótól.
Javier Arizmendi írta:A Borsodchemes kinaiak nem akarnak elsőosztalyu focit?
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:A Borsodchemes kinaiak nem akarnak elsőosztalyu focit?
határozottan nem
Savaria1919 írta:Bajnok az ISA-Haladás a vármegye I-ben. Azt nem tudom, licencet kértek-e.
zaggar írta:esélyt adna a Lőrinc a Kazincbarcikának, de csak nem akarnak élni vele
zaggar írta:esélyt adna a Lőrinc a Kazincbarcikának, de csak nem akarnak élni vele
Cselszky írta:zaggar írta:esélyt adna a Lőrinc a Kazincbarcikának, de csak nem akarnak élni vele
A Barcika még megy Kispestre és a Várdához is, szerintem ki fogja szenvedni a Vasas sajnos.
Maradonapoli írta:Cselszky írta:zaggar írta:esélyt adna a Lőrinc a Kazincbarcikának, de csak nem akarnak élni vele
A Barcika még megy Kispestre és a Várdához is, szerintem ki fogja szenvedni a Vasas sajnos.
már a Soroksár is egyenlített... :S
Cselszky írta:Maradonapoli írta:Cselszky írta:A Barcika még megy Kispestre és a Várdához is, szerintem ki fogja szenvedni a Vasas sajnos.
már a Soroksár is egyenlített... :S
Egyáltalán fel akarnának jutni, illetve tudnák vállalni? Mert ha nem, felesleges foglalkozni vele, megy fel a Vasas, akármilyen szarok is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég