BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Szarka
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.01.29. 16:13

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:Egész Európa keveset költött.
Angoloknál egyre több klubot szorongat a PSR ( ffp helyi változata ), így a legtöbben nem költenek, hacsak nem adtak el valakit. Azért az utolsó napot megvárnám.
Barcanak honnan volt 40 millája bárkire is?

Múlt héten volt egy cikk a sporton deloitte-ra alapozva, kereskedelmi jogok eladásaval 800 milla eurora tolták a bevételt, amivel 4ikek a világon.

Amúgy most nyáron is pluszba zártak, szóval nem volt jogos a felhördülésem.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.01.29. 16:16

Maradonapoli írta:Amúgy Kloppóval mi történhetett? Megköszönték neki az amcsi tulajok, hogy kocc van, de felajánljuk neked, hogy nem kirúgjunk, hanem emelt fővel távozhatsz? Vagy télleg elfogyott az energiája? Mert nekem amúgy nem úgy tűnik... Esetleg valami titkos Real, Barca vagy szaudi ajánlat húzódhat meg a háttérben? a Bájernhez ha jól tudom azért nem menne, mert ott rühellik személyét + ha odamenne, már Dortmundban is rühellnék.

Simán hihető hogy elfáradt, és pihenőt tartana. 23 év szünetmentes edzősködés. Ancelotti vagy Mourinho is "kapott" szüneteket, legalább fél éveseket, amíg új klubot keresett, Klopp non-stop foglalkoztatva volt.
Szerintem tényleg rápihen egy evet a következő munkájára, ami lehet már nem is klubfutball lesz.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.01.29. 17:40

Szarka írta:
Maradonapoli írta:Amúgy Kloppóval mi történhetett? Megköszönték neki az amcsi tulajok, hogy kocc van, de felajánljuk neked, hogy nem kirúgjunk, hanem emelt fővel távozhatsz? Vagy télleg elfogyott az energiája? Mert nekem amúgy nem úgy tűnik... Esetleg valami titkos Real, Barca vagy szaudi ajánlat húzódhat meg a háttérben? a Bájernhez ha jól tudom azért nem menne, mert ott rühellik személyét + ha odamenne, már Dortmundban is rühellnék.

Simán hihető hogy elfáradt, és pihenőt tartana. 23 év szünetmentes edzősködés. Ancelotti vagy Mourinho is "kapott" szüneteket, legalább fél éveseket, amíg új klubot keresett, Klopp non-stop foglalkoztatva volt.
Szerintem tényleg rápihen egy evet a következő munkájára, ami lehet már nem is klubfutball lesz.

ez túl reális magyarázat, tudod jól hogy az ilyeneket nem szeretem!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.01.29. 19:44

Nagy Ádi jó eséllyel a Speziába fog menni.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.01.29. 20:11

Maradonapoli írta:Nagy Ádi jó eséllyel a Speziába fog menni.

mindenképpen digó háromba vágyik?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.01.29. 20:15

Haliba beférne, de még a Legiába is.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.01.29. 20:33

Adamek írta:

Nyugi, csak kölcsön.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.01.29. 20:41

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

Nyugi, csak kölcsön.

Ok, nem egy sztár, de hogy évek óta csak a másodosztályban vesztegel, még mindig nem tudom felfogni.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.01.29. 20:55

Szarka írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:mindenképpen digó háromba vágyik?

Nyugi, csak kölcsön.

Ok, nem egy sztár, de hogy évek óta csak a másodosztályban vesztegel, még mindig nem tudom felfogni.

sztem neki így volt kényelmesebb, ha nagyon akarta volna, akkor a menedzsere minimum 1 lehetőséget ki tudott volna neki bulizni valami Crotone-Benvento-Frosinone-Lecce szintű aktuálisan Serie A-s alakulatnál, annyi előélete meg lett volna hozzá

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.01.30. 06:48

Maradonapoli írta:
Szarka írta:
Maradonapoli írta:Nyugi, csak kölcsön.

sztem neki így volt kényelmesebb, ha nagyon akarta volna, akkor a menedzsere minimum 1 lehetőséget ki tudott volna neki bulizni valami Crotone-Benvento-Frosinone-Lecce szintű aktuálisan Serie A-s alakulatnál, annyi előélete meg lett volna hozzá

ezt akkor tudnám megérteni ha legalább a makkalsó csapatoknál játszhatott volna és mikrokörnyezeti hősként bántak volna vele, nem csak perememberként alkalmazták volna, de a srác csak lefelé haladt klubok közt és klubokon belül is, ami azért meglepő mert egy kifejezett labdaügyes, fegyelmezett és okos pasasról van szó akinek nem nagyon voltak kilengései lefelé
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.01.30. 08:26

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Szarka írta:Ok, nem egy sztár, de hogy évek óta csak a másodosztályban vesztegel, még mindig nem tudom felfogni.

ezt akkor tudnám megérteni ha legalább a makkalsó csapatoknál játszhatott volna és mikrokörnyezeti hősként bántak volna vele, nem csak perememberként alkalmazták volna, de a srác csak lefelé haladt klubok közt és klubokon belül is, ami azért meglepő mert egy kifejezett labdaügyes, fegyelmezett és okos pasasról van szó akinek nem nagyon voltak kilengései lefelé

De nagy kilengései felfelé sem voltak. Lehet, h egyszerűen csak szeret Olaszországban élni, játszani, a pénze nyilván megvan, ahogy a fix válogatottsági kerettagság is.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.01.30. 08:27

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Szarka írta:Ok, nem egy sztár, de hogy évek óta csak a másodosztályban vesztegel, még mindig nem tudom felfogni.

Amit mi itthon jónak, elégnek tartunk az ott alap, az idő halad, mint mindenki, ő is korosodik, fiatalabb titánok jönnek, akik alapból tudják, mint ő + némi extrát, akkor már hátrébb szorul a hierarchiában csapaton belül is + azt figyeltem meg, hogy "elunták" a játékát a kinti média is, mert egy idő után - miután semmi extrát nem mutatott - elkezdték lehúzni az osztályzatait. Gondolom az edzőiben is hasonló érzet alakulhatott ki, hogy oké, tud valamit a gyerek, valamire alkalmas, de semmi extra, totál középszer. Ez sem tragédia, amúgy, mert ha nem lenne legalább ilyen szinten, még meg is szabadultak volna tőle. Keretbe elfér egy ilyen afféle biztonsági tartaléknak, de építeni ezek szerint nem fognak rá.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.01.30. 08:52

zaggar írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:sztem neki így volt kényelmesebb, ha nagyon akarta volna, akkor a menedzsere minimum 1 lehetőséget ki tudott volna neki bulizni valami Crotone-Benvento-Frosinone-Lecce szintű aktuálisan Serie A-s alakulatnál, annyi előélete meg lett volna hozzá

De nagy kilengései felfelé sem voltak. Lehet, h egyszerűen csak szeret Olaszországban élni, játszani, a pénze nyilván megvan, ahogy a fix válogatottsági kerettagság is.

igazából ez egy ilyen poszt, nehéz itt nagyot alkotni, Albertini, Jeremies vagy Zakariás emlékezetes pillanatai is elférnének együtt egy 1,44-s floppy lemezen
egyszer nyilatkozta is pár éve, hogy ő tuképpen leszarja hol és mennyit játszik, oda van Digólandért és az életstílusért, ezt a részét megértem csak én nyuggerként mennék oda letelepedni

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.01.30. 08:57

Adamek írta:
zaggar írta:
Adamek írta:ezt akkor tudnám megérteni ha legalább a makkalsó csapatoknál játszhatott volna és mikrokörnyezeti hősként bántak volna vele, nem csak perememberként alkalmazták volna, de a srác csak lefelé haladt klubok közt és klubokon belül is, ami azért meglepő mert egy kifejezett labdaügyes, fegyelmezett és okos pasasról van szó akinek nem nagyon voltak kilengései lefelé

igazából ez egy ilyen poszt, nehéz itt nagyot alkotni, Albertini, Jeremies vagy Zakariás emlékezetes pillanatai is elférnének együtt egy 1,44-s floppy lemezen
egyszer nyilatkozta is pár éve, hogy ő tuképpen leszarja hol és mennyit játszik, oda van Digólandért és az életstílusért, ezt a részét megértem csak én nyuggerként mennék oda letelepedni

szerintem is így lehet ahogy mondja, ha Bolognából nem rakják ki még mindig ott lenne (pedig kevés annál unalmasabb olasz város van, tapasztalat)
van már asszony, 1 v 2 kölyök asszem, biztos, hogy nem akar ő már belevágni semmi újba, a válogatott kezdőjébe meg ígyis úgyis bérelt helye van lassan 10 éve
talán, ha nem Rossi lett volna az edző akkor rákényszerült volna a váltásra, de így nem volt rá szüksége

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.01.30. 12:00

Állítólag Ronaldinho Kisvárdára tart és a helyi teszkóban is fog vásárolni!

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.01.31. 08:27

Kép

tegnap nem volt egy szerencsés nap...Marokkó ráadásul tizit is kihagyott...
Hajrá Vegyész!!

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.01.31. 08:30

ZotyeszKB írta:Kép

ha kombináltan dobod fel, igaz, h kisebb a várható nyeremény, de a bukta is, vmennyit kaptál volna vissza.
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.01.31. 08:35

Már megint belengették, h Conte átveszi Pioli helyét. Nem igazán értem a dolgot, Pioli sokkal jobb munkát végzett az elmúlt években, mint amit reálisan várni lehetett tőle meg a kerettől. Hozott egy bajnoki címet,amire a lőtéri kutya se fogadott volna + visszatette a klubot a nemzetközi foci térképére. Persze vannak bosszantó pontvesztések és aligha fognak beleszólni az Inter -Juve versenyfutásba, de ott vannak elöl. Contével majd jönnek a cirkuszok, de miből gondolják azt, h a jobb eredmények is? Az Inter most nagyságrendekkel jobb és a többi olasz topcsapat se gyengébb a rossoneriknél, uh irreális ettől jobb szereplést elvárni. Sőt, sztem ez is jobb, mint amire tképpen várni lehetett, persze ehhez kellett a nápolyi visszaesés meg a két római csapat blamázása is a szezonban, de azt is ki kellett tudni használni.
Újpest-Munkás

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.01.31. 08:44

ZotyeszKB írta:Kép

A Brighton ilyen csúnya leégése váratlan volt, még ha várható is volt, hogy nem ízlik majd nekik a Luton játéka.
Afrika kupára viszont kár fogadni, ott bármi és az ellentéte is összejöhet.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.01.31. 08:45

zaggar írta:Már megint belengették, h Conte átveszi Pioli helyét. Nem igazán értem a dolgot, Pioli sokkal jobb munkát végzett az elmúlt években, mint amit reálisan várni lehetett tőle meg a kerettől. Hozott egy bajnoki címet,amire a lőtéri kutya se fogadott volna + visszatette a klubot a nemzetközi foci térképére. Persze vannak bosszantó pontvesztések és aligha fognak beleszólni az Inter -Juve versenyfutásba, de ott vannak elöl. Contével majd jönnek a cirkuszok, de miből gondolják azt, h a jobb eredmények is? Az Inter most nagyságrendekkel jobb és a többi olasz topcsapat se gyengébb a rossoneriknél, uh irreális ettől jobb szereplést elvárni. Sőt, sztem ez is jobb, mint amire tképpen várni lehetett, persze ehhez kellett a nápolyi visszaesés meg a két római csapat blamázása is a szezonban, de azt is ki kellett tudni használni.

Mourinhoval legalább van két sikeresebb szezonod, mire elszaródik minden. Conténál ez csak egy szezon. Még annyira se lehet vele hosszú távon tervezni.

Vissza: “www.nb1.hu”