BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Mech
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.10.26. 11:58

SuperDepor írta:Lehetne vagy 5 évvel fiatalabb
https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/zid ... qVZiemuD0o

hihetetlen, hogy itt "szarta" el a legjobb éveit, simán 100+ topligás meccses játékosnak kellett volna lennie

de azért örömteli, hogy ez az egy szezon megadatott neki az igazi hazájában, remélhetőleg nem esnek ki

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.10.26. 12:28

Mech írta:
SuperDepor írta:Lehetne vagy 5 évvel fiatalabb
https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/zid ... qVZiemuD0o

hihetetlen, hogy itt "szarta" el a legjobb éveit, simán 100+ topligás meccses játékosnak kellett volna lennie

de azért örömteli, hogy ez az egy szezon megadatott neki az igazi hazájában, remélhetőleg nem esnek ki

oké, hogy a templom egere a főrészvényes Le Havre-ben, de kurva nagy meglepetés volt, hogy 32 évesen leigazolták, biztos belejátszott valami haveri szál...

ha bennmaradnak 2 lesz neki

egy szezont még Kula bá' is összehozott

mondjuk a franciát max földrajzi helyzete, stadionjai színvonala, nézők száma, nézettség, körítés stb. okán nevezném topligának, belga, skót, holland, portugál csapatok több nemzetközi trófát gyűjtöttek és talán még a svédek is, 2000 után pedig már a ruszkik is utolérték őket
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maradonapoli 2023.10.26. 12:34-kor.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.10.26. 12:31

SuperDepor írta:Tippmixprot olyat faszán megcsinaltak, hogy egyik kartyammal se tudom feltolteni

mit csináltak, István? hetek óta nem játszom, csak egyszer volt valami felhívás, amit ignoráltam, hogy játékunk megújul, döntse el, hogy melyik zsebbe irányítja a pénzét vagy valami ilyesmi...

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.10.26. 12:32

Savaria1919 írta:Az UEFA büntetése nyomán Mostarba nem mehetnek Legia-szurkolók. Gödörben a csapat, a wrocławi tasli különösen fájó volt, egy kiszenvedett győzelem sokat lendítene a helyzeten. A hercegovinaiak sem ígérkeznek könnyű ellenfélnek, az Alkmaart háromgólos hátrányból verték meg, Birminghamben is sokáig tartották a döntetlent.

Megtosszuk a Légiát!!!

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.10.26. 14:10

Tonalit 10 hónapra meszelték el. A hülye marhája.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.10.26. 14:15

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Tippmixprot olyat faszán megcsinaltak, hogy egyik kartyammal se tudom feltolteni

mit csináltak, István? hetek óta nem játszom, csak egyszer volt valami felhívás, amit ignoráltam, hogy játékunk megújul, döntse el, hogy melyik zsebbe irányítja a pénzét vagy valami ilyesmi...

Én se voltam aktív mostanában, azt az értesítést megkaptam, lehet, hogy valamit el kellett volna fogadnom.
"A tranzakció a kibocsátó bank által elutasításra került." Két különböző bank kartyajaval is. Annyuk picsajat.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.10.26. 14:50

Kép
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.10.26. 14:54

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:

Én se voltam aktív mostanában, azt az értesítést megkaptam, lehet, hogy valamit el kellett volna fogadnom.
"A tranzakció a kibocsátó bank által elutasításra került." Két különböző bank kartyajaval is. Annyuk picsajat.

eddig sem ez volt a fogadók paradicsoma, de amilyen hozzáértőek még ezt az oldalt még a jelenlegitől is jobban elbasszák
ja
póker kapcsán regeltem netellere még hónapokkal ezelőtt, amikor elkezdtek baszakodni, hogy letiltják magyar bankoknak az oda-vissza utalást
erre mi történik? a szájba baszott mocskos otp még a netellerre is megtagadta a tranzakciót, azóta is e-maillekkel bombáznak onnan, hogy mér nem használom a számlát...

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.10.26. 16:23

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:mit csináltak, István? hetek óta nem játszom, csak egyszer volt valami felhívás, amit ignoráltam, hogy játékunk megújul, döntse el, hogy melyik zsebbe irányítja a pénzét vagy valami ilyesmi...

eddig sem ez volt a fogadók paradicsoma, de amilyen hozzáértőek még ezt az oldalt még a jelenlegitől is jobban elbasszák
ja
póker kapcsán regeltem netellere még hónapokkal ezelőtt, amikor elkezdtek baszakodni, hogy letiltják magyar bankoknak az oda-vissza utalást
erre mi történik? a szájba baszott mocskos otp még a netellerre is megtagadta a tranzakciót, azóta is e-maillekkel bombáznak onnan, hogy mér nem használom a számlát...

nem akarják, h kividd a pénzt az országból (?) --ez persze lehet h némileg ütközik a tőke szabad áramlásának elvével
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.10.26. 17:25

zaggar írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Én se voltam aktív mostanában, azt az értesítést megkaptam, lehet, hogy valamit el kellett volna fogadnom.

ja

nem akarják, h kividd a pénzt az országból (?) --ez persze lehet h némileg ütközik a tőke szabad áramlásának elvével

inkább a zéerté (és nyílván leginkább a saját) érdekeiket védik, a zérté eleve egy nersevik kifizető hely
igen ütközik, de leszarják, mint ahogy a többi sportfogadó oldal kitiltása is - elvileg van is valami eljárás folyamatban, eredménye kb. 5 év múlva lesz, akkor majd gondolom kicselezik majd valami apró módosítással, ami lényegében semmit nem változtat a dolgon...

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.10.26. 17:31

Savaria1919 írta:Kép

Érdekes vitaalap, sajna csak elmélkedésre jó, gyakorlati esélytelen hogy bármit is elérjen.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.10.26. 17:40

Szarka írta:

Érdekes vitaalap, sajna csak elmélkedésre jó, gyakorlati esélytelen hogy bármit is elérjen.

Szaniszló Csaba dobta be twitteren, onnan vettem át. Ja, elmélkedni lehet rajta.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.10.26. 18:01

Savaria1919 írta:
Szarka írta:

Szaniszló Csaba dobta be twitteren, onnan vettem át. Ja, elmélkedni lehet rajta.

Láttam én is, ráadásul tett mellé egy kitölthető kérdőívet. Ki is fogom tölteni, csak hát azt is tudom hogy annyit se ér, mint kormányváltásról okoskodni LMP-sként :)

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.10.26. 18:38

Szarka írta:
Savaria1919 írta:
Szarka írta:Érdekes vitaalap, sajna csak elmélkedésre jó, gyakorlati esélytelen hogy bármit is elérjen.

Láttam én is, ráadásul tett mellé egy kitölthető kérdőívet. Ki is fogom tölteni, csak hát azt is tudom hogy annyit se ér, mint kormányváltásról okoskodni LMP-sként :)

Végül ami támogattam:
1. OK - bár ez lassan menne csak át, és sok konfliktussal, de hasznos lenne
2. Nem - objetív, hogy mikor játsza túl a szabálytalanságot a játékos, ezért pont elégséges egy sárga, meccsbefolyásoló piros ne legyen már.
3. OK - Alap kéne hogy legyen
4. Ok
5. Ok - ha nem is mondja be a bíró, kivetítőn, rövid szöveggel , megoldható. Meccs után akár egy hosszabb statement is mehet ki hivatalos oldalra a szabályosság kedvéért. A lényeg, hogy legyen kompakt és rövid, de tudjuk már legalább, hogy les vagy szabálytalanság miatt nem ért a gól :)
6. Ok - max az szól ellene, hogy így is soknak tűnik a VAR-ozás, és elsőre nem akarták ezeket a "közepesen" befolyásoló eseményeket beletenni, csak ha már rutinjuk lesz a "komoly" eseményekből. Idővel biztos belekerül.
7. Ok, de! - SzCsabi bedobások eldöntését is beletette, én csak egy darab VAR szintű döntés kötelezeő megnézését engedném. Olyat, ami tényleg meccset dönthet el. Lehet okoskodni, de egy bedobás nem fog meccset eldönteni nagy arányban. Időben viszont nem darabolható fel felesleges döntésekkel.
8. Nem - Van, amit már nem kéne túltolni. Döntések utólagos méricskélését nem tartom előrevivőnek, főleg nem nagy nyilvánosság előtt. KB amit a PGMOL csinál Angliában, a komoly és vitatott döntéseket magyarázzák és értékeljék, egyébként csak az a lényeg, hogy tudjuk, megy a háttér-értékelés, nem kell erről heti jelentés a népnek.
9. Nem - Megint csak nem tartozik a plebsre, hogy a belső ellenőrzés mire jutott. A lényeg, hogy legyen belső visszacsatolás, de ne legyen szinte már várakozás arra, hogy XY bírót eltiltsanak.
10. Nem - Ez életidegen a játéktól, és objektív, mi időhúzás. Hátul passzolgatok, szögletnél tartom a labdát mind a játék része, és arra is van szabály, ha túl sokáig vár a kapus. De legfőképp: Nem az időhúzás a foci legfőbb problémája.
11. ? - Erre most is van szabály , nem?
12. OK - Ez olyan szintű változás lenne, amit aligha vernek át a szervezeteken, és még a TV közvetítéseknek is betenne. Van benne logika, értem miért szeretnék egyre többen, de totál esélytelennek tartom, hogy megvalósuljon.

Amire egyáltalán volna esély, ha számottevő támogató lenne, világszerte is: 3., 4.
Esélytelen: 12.
A többi esetleg, kérdésesen vagy átformálva talán megvalósulhatna erős nyomásra.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.10.26. 19:14

1 - nem támogatnám, illetve visszahoznám azt az ősi soha le nem írt protokollt, hogy a csk (anyázásmentesen) kommunikálhat a sporival
az nonszensz, hogy minden egyes komment vagy felháborodás sárga, föleg a negyedik játékvezető szokott nagyon érzékeny és önérzetes lenni a kispadokkal szemben, a habzó száj nyilván legyen sárga
ezt csak akkor támogatnám ha a bírót is lehetne a tévedéseiért lapokkal szankcionálni, vagyis soha

2 - fociidegen baromság, sárga elég és csak tényleg nyilvánvaló esetekben, sokszor most is tévesen megy a lap

7, 8 - hülyeség
10 - bedobásra van ilyen szabàly most is, a többire sárga
12 - nem kellene

13 - sérülések miatti játékszünet után legyen 2 perc kötelező pihenés a betegnek, ezzel az utolsó perces kamufetrengések elmaradoznának
14 - tiltsák meg azt a téves játékvezetői felfogást, hogy támadásban és védekezésben más a szabálytalansági ingerküszöb
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.10.26. 21:51

Nézd Isti, mit dobott fel* a yt! Sok szeretettel!

https://www.youtube.com/watch?v=o8oH3hn ... sorhistory

*na jó, rákerestem...

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.10.27. 22:53

Ma feldobtam egy szelvényt, de ez arra volt jó, h egy darabig megint ne akarjak tippmixelni.
Tottenham (már jó lesz), Genoa (jó lett), Düsseldorf (jó lett) és a Bochum nem jó. 90. percben vezetnek, 5 perc hosszabbítást ír a net, erre a 97. percben ez a ruppótlan fosch mainz kiegyenlít..x-el szívatnak..engem..felháborító. Szakadjanak széjjel..
Újpest-Munkás

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.10.28. 01:42

zaggar írta:Ma feldobtam egy szelvényt, de ez arra volt jó, h egy darabig megint ne akarjak tippmixelni.
Tottenham (már jó lesz), Genoa (jó lett), Düsseldorf (jó lett) és a Bochum nem jó. 90. percben vezetnek, 5 perc hosszabbítást ír a net, erre a 97. percben ez a ruppótlan fosch mainz kiegyenlít..x-el szívatnak..engem..felháborító. Szakadjanak széjjel..

Csak a totó, az az igazi!
- Képes Sport 1940.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.10.28. 08:25

Savaria1919 írta:
zaggar írta:Ma feldobtam egy szelvényt, de ez arra volt jó, h egy darabig megint ne akarjak tippmixelni.

Csak a totó, az az igazi!

Így van, az a sportfogadások királya, a többi az csak proletár huncutság.
Újpest-Munkás

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.10.28. 14:51

szájba vert cselzí x-re se lesznek jók hazai pályán

Vissza: “www.nb1.hu”