HattoriHanzo írta:daneee írta:HattoriHanzo írta:Ezt így nem nagyont tudom értelmezni.
Akkor lehet hogy nem is Storck az alkalmatlan?
Vagy ha Dárdainál nem jönnek az eredmények, akkor ez csak és kizárólag a falábúak miatt lehet, ha viszont Storck-kal bukunk, akkor az a kapitány felelőssége?
Csak kissé úgy érzem, hogy a játékosok sem feltétlen akarnak együtt dolgozni a némettel, ennyi az egész. Nem akarnám, hogy Pali mögött áskálódjanak.
Nem tartom tökéletes edzőnek a németet, de pl Andorrát ha én ülök a kispadon is verni kellett volna. Ott a játékosok nem akartak nyerni. És amíg ilyenek a játékosok, mindegy , hogy ki ül a padon. Vagyis nem, olyannak kell ülni, akit kedvelnek, gondolom én.
Igen, az andorrai blamát nem lehet megmagyarázni. Ha kapitány nélkül állunk ki, akkor is nyerni kellett volna. Hogy ez mennyire volt szándékos a játékosok részéről, nem tudom. Lehet ez is benne van, amit mondasz.
Mindenesetre én is úgy érzem, hogy Csányiék még nem fogják felállítani a németet.
Én erre nem vennék mérget, Csányi tud meglepőt húzni, lásd Pintér kinevezése majd menesztése.