Adamek írta:SuperDepor írta:húzzatok bele Pinyő, még jó lenne valaki a német, a spanyol és a francia válogatottból is
Hrubesch, Butragueno és Tigana érkezik a kettes vágányon
akkor vigyék Janviont is

Adamek írta:SuperDepor írta:húzzatok bele Pinyő, még jó lenne valaki a német, a spanyol és a francia válogatottból is

SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:húzzatok bele Pinyő, még jó lenne valaki a német, a spanyol és a francia válogatottból is
akkor vigyék Janviont is
BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:Adamek írta:Hrubesch, Butragueno és Tigana érkezik a kettes vágányon
akkor vigyék Janviont is
És mi lesz Tizsanával és Zsenzsinivel?
Hrubesch egyedül elhúzná a szerelvényt.SAW írta:Adamek írta:SuperDepor írta:húzzatok bele Pinyő, még jó lenne valaki a német, a spanyol és a francia válogatottból is
Legalább lesz utas a kisvasúton.
nyúl írta:Hrubesch egyedül elhúzná a szerelvényt.SAW írta:Adamek írta:Hrubesch, Butragueno és Tigana érkezik a kettes vágányon
Legalább lesz utas a kisvasúton.
BlancoAgilon38 írta:nyúl írta:Hrubesch egyedül elhúzná a szerelvényt.SAW írta:Legalább lesz utas a kisvasúton.
Vagy a fénykorában tündöklő Gerd Müller. Törzsnyi vastag combokkal.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:nyúl írta:Hrubesch egyedül elhúzná a szerelvényt.
Vagy a fénykorában tündöklő Gerd Müller. Törzsnyi vastag combokkal.
egy beitaros ultra kitépné Müller combjait és azzal verné el Hrubescht, majd beperelné a vonatot üzemeltető társaságot háborús bűnökért
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Reginald McFreez írta:Ami a Puskást illeti, esélyük sincs a felsőházra, igazolhatnak akárkit. Egy múlt és jövőkép nélküli klub egy korszerűtlen és a végletekig autoriter szakvezetővel... legfeljebb fel-felvillanásra van esélyük. Az meg kevés lesz.
hmm, van ez a bolgár csodacsapat a Ludogorec. 2001-ben alakultak, 2010-ig lószar sem történt velük, majd most zsinórban nyertek 6 bajnokságot és folyamatosan csoportkörösök Európában.
az jó, akkor még van idő a csoportkörig, párszor még ki lehet esni addig
a gazda meg lehet, hogy elveszti a türelmét közben
Javier Arizmendi írta:Reginald McFreez írta:Ami a Puskást illeti, esélyük sincs a felsőházra, igazolhatnak akárkit. Egy múlt és jövőkép nélküli klub egy korszerűtlen és a végletekig autoriter szakvezetővel... legfeljebb fel-felvillanásra van esélyük. Az meg kevés lesz.
hmm, van ez a bolgár csodacsapat a Ludogorec. 2001-ben alakultak, 2010-ig lószar sem történt velük, majd most zsinórban nyertek 6 bajnokságot és folyamatosan csoportkörösök Európában.
Javier Arizmendi írta:kibekkelt 8 évet ellenzékben, most a hatalmon már hova kapkodna?
cogitonak: most komolyan 40 millió euroról beszélgetünk? Lőr bácsi csak tavaly 300-zal gazdagodott. még néhány autópálya a semmibe, néhány atomerőmű és Sevilla erősségű csapata lesz a falunak. a vidi majd játszik csúton, az akadémilya meg fehérváron.
Cselszky írta:seco írta:eddig 1 db 20 év alatti lépett pályára az Akadémiában (Sallai), akit éppen most adtak el...
Ő is betöltötte a 20-at. Talán egy saját nevelésű fiatalabb játékosuk van, aki játszogat is: Spandler (21 éves).
Javier Arizmendi írta:Reginald McFreez írta:Ami a Puskást illeti, esélyük sincs a felsőházra, igazolhatnak akárkit. Egy múlt és jövőkép nélküli klub egy korszerűtlen és a végletekig autoriter szakvezetővel... legfeljebb fel-felvillanásra van esélyük. Az meg kevés lesz.
Akkor már benne vagy a nyilvántartásban. A biztonság kedvéért nézz szét otthon, hátha már bepoloskáztak!Cselszky írta:Ma voltam Csúton. Kicsit szétnéztem.
nyúl írta:Akkor már benne vagy a nyilvántartásban. A biztonság kedvéért nézz szét otthon, hátha már bepoloskáztak!Cselszky írta:Ma voltam Csúton. Kicsit szétnéztem.
Cselszky írta:nyúl írta:Akkor már benne vagy a nyilvántartásban. A biztonság kedvéért nézz szét otthon, hátha már bepoloskáztak!Cselszky írta:Ma voltam Csúton. Kicsit szétnéztem.
Utánam is jött egy verda a hátsó köves útra, mikor megálltam. Lassan elhaladt mellettem, bámult rám a fickó, majd ő is megállt vagy 30 méterre. Brrr... Amúgy be van ott kamerázva minden rendesen, a kisvasút megállója is.
Cselszky írta:Ma voltam Csúton. Kicsit szétnéztem.
BlancoAgilon38 írta:Cselszky írta:nyúl írta:Akkor már benne vagy a nyilvántartásban. A biztonság kedvéért nézz szét otthon, hátha már bepoloskáztak!
Utánam is jött egy verda a hátsó köves útra, mikor megálltam. Lassan elhaladt mellettem, bámult rám a fickó, majd ő is megállt vagy 30 méterre. Brrr... Amúgy be van ott kamerázva minden rendesen, a kisvasút megállója is.
Nem mondod komolyan ezt az autós dolgot...
Cselszky írta:BlancoAgilon38 írta:Cselszky írta:Utánam is jött egy verda a hátsó köves útra, mikor megálltam. Lassan elhaladt mellettem, bámult rám a fickó, majd ő is megállt vagy 30 méterre. Brrr... Amúgy be van ott kamerázva minden rendesen, a kisvasút megállója is.
Nem mondod komolyan ezt az autós dolgot...
Miért hazudnék? Nem állítom biztosan, hogy követett, de nagyon úgy festett, hogy azt szemléli, ki vagyok, mit akarok. Egyébként a sorompóknál sima hétköznap is ott állnak a sárga mellényesek, figyelik a mozgást.
ryanmckane írta:Cselszky írta:Ma voltam Csúton. Kicsit szétnéztem.
tetszett?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég