Trinidad írta:Akkor kifejtenem, mert nehanyan nem igazan latjak at mirol is beszeltem. Eloszor is minden tisztelet a palie, tobb mint hos. Nem tehetek rola, hogy a politika igy atjatszott az NB1.hu oldalaira, viszont akkor mar leirom a velemenyem, mivel mindenki ezt teszi itt. A ficko inni ment el, ez kiderul a cikkbol es elegge sikeresen is haladt az eltervezett cel fele. 5 sor van benne, tehat erosen ittas. Azt latja, hogy nehany allat kesekkel tamad az allampolgarokra, nem tudja (meg jozanul sem tudhatna), hogy elotte elutottek X embert elore kitervelt szandekkal, nem tudja, hogy terroristakkal all szemben. VISZONT, ha nem utottek volna el X embert, csak osszeszolalkoztak volna az ivoban a muszlimok es esetlegesen a ficko cimborai es ugy probalta volna vedeni a baratait (tudom, tudom teljesen lehetetlen elkepzeles:)), akkor ahogyan leirtam o lenne a "fasiszta, a naci, a legalja mindennek". Ez teny a mai vilagban. Nem tehetek rola, ha valakinek ez nem tetszik, EZ VAN. En nem hergelek senkit csupan a tenyeket irtam le. Legjobbakat sracok!
Ennek a valószínűségét szerintem felesleges kétségbe vonni, ez nem is tetszik-nem tetszik kérdés. Én a felvetés "mi-lett-volna-ha" jellegét véleményezem. Úgy gondolom, hogy azokban a témákban különösen óvatosan kell bánni a "mi-lett-volna-ha" feltételezésekkel, melyek olyan szinten érzékenyek a kóros kibontakozásra, mint a jelenlegi téma. Hogy miért, azt leírtam korábban.