BSTH írta:
:) Nem rossz.
Pátkai, amikor láttam sose volt kutya.
én a válogatottban jól játszani még nem láttam.
BSTH írta:
velasco írta:BSTH írta:velasco írta:https://www.youtube.com/watch?v=UzEqgFcZafI
BSTH írta:velasco írta:BSTH írta::) Nem rossz.
Nekem tetszett a játéka, de ezen aztán nem veszünk össze. :) Meg ugye, ahogy írtam is: nincsen alternatívája senkinek.
velasco írta:BSTH írta:velasco írta:én a válogatottban jól játszani még nem láttam.
Nekem tetszett a játéka, de ezen aztán nem veszünk össze. :) Meg ugye, ahogy írtam is: nincsen alternatívája senkinek.
számottevően jobb nincs az biztos.
BSTH írta:velasco írta:BSTH írta:Nekem tetszett a játéka, de ezen aztán nem veszünk össze. :) Meg ugye, ahogy írtam is: nincsen alternatívája senkinek.
számottevően jobb nincs az biztos.
Nagy kapa lesz ez a sorozat, nem is vitás. És a fény se látszik az alagút végén.
velasco írta:BSTH írta:velasco írta:számottevően jobb nincs az biztos.
Nagy kapa lesz ez a sorozat, nem is vitás. És a fény se látszik az alagút végén.
dumáltuk itt, ohgy most már Eb selejtezőn nem lesz esélyünk kijutni, mert csak az első kettő megy ki automatice. harmadiknak nincs pótsel. ha kiesnénk ebből a C ligából a D-be, ott nagy csörtéket vívva a grúzokkal és a makedónokkal ki tudnánk jutni az EB-re. hogy aztán szétalázzanak minket a tornán :D
BSTH írta:velasco írta:BSTH írta:Nagy kapa lesz ez a sorozat, nem is vitás. És a fény se látszik az alagút végén.
dumáltuk itt, ohgy most már Eb selejtezőn nem lesz esélyünk kijutni, mert csak az első kettő megy ki automatice. harmadiknak nincs pótsel. ha kiesnénk ebből a C ligából a D-be, ott nagy csörtéket vívva a grúzokkal és a makedónokkal ki tudnánk jutni az EB-re. hogy aztán szétalázzanak minket a tornán :D
Nem semmi kilátások, hallod. Szar a magyar futball, nem kérdés. Sajnos. Már régen nem vagyunk partiban a komolyabb nemzeti csapatokkal.
velasco írta:BSTH írta:velasco írta:dumáltuk itt, ohgy most már Eb selejtezőn nem lesz esélyünk kijutni, mert csak az első kettő megy ki automatice. harmadiknak nincs pótsel. ha kiesnénk ebből a C ligából a D-be, ott nagy csörtéket vívva a grúzokkal és a makedónokkal ki tudnánk jutni az EB-re. hogy aztán szétalázzanak minket a tornán :D
Nem semmi kilátások, hallod. Szar a magyar futball, nem kérdés. Sajnos. Már régen nem vagyunk partiban a komolyabb nemzeti csapatokkal.
őszintén? viszonylag gyors és hatékony megtisztulást hozna ha beszántódna az MLSZ a pics.ba. aki tud annyira focizni menjen el vmi környező országba ha felveszik. itt meg hagyni kéne önmagától megszerveződni az egészet ahogy az 1890-es években. és akkor 20-30 év alatt visszakerülhetnénk a nemzetközi szintre. az igazi szakemberek meglennének és a kellő szürkeállomány is. persze ez csak álom, túl sokan élnek rohadt jól ebből a fertőből. stadionépítéseknél is mennyit rakhatnak el mi...
BSTH írta:velasco írta:BSTH írta:Nem semmi kilátások, hallod. Szar a magyar futball, nem kérdés. Sajnos. Már régen nem vagyunk partiban a komolyabb nemzeti csapatokkal.
őszintén? viszonylag gyors és hatékony megtisztulást hozna ha beszántódna az MLSZ a pics.ba. aki tud annyira focizni menjen el vmi környező országba ha felveszik. itt meg hagyni kéne önmagától megszerveződni az egészet ahogy az 1890-es években. és akkor 20-30 év alatt visszakerülhetnénk a nemzetközi szintre. az igazi szakemberek meglennének és a kellő szürkeállomány is. persze ez csak álom, túl sokan élnek rohadt jól ebből a fertőből. stadionépítéseknél is mennyit rakhatnak el mi...
Nem mondasz hülyeséget.
Adamek kolléga is írta már évekkel ezelőtt: le kell menni a picsába, félamatőr, vagy amatőr szintre. Ennek így semmi értelme sincsen.
velasco írta:BSTH írta:velasco írta:őszintén? viszonylag gyors és hatékony megtisztulást hozna ha beszántódna az MLSZ a pics.ba. aki tud annyira focizni menjen el vmi környező országba ha felveszik. itt meg hagyni kéne önmagától megszerveződni az egészet ahogy az 1890-es években. és akkor 20-30 év alatt visszakerülhetnénk a nemzetközi szintre. az igazi szakemberek meglennének és a kellő szürkeállomány is. persze ez csak álom, túl sokan élnek rohadt jól ebből a fertőből. stadionépítéseknél is mennyit rakhatnak el mi...
Nem mondasz hülyeséget.
Adamek kolléga is írta már évekkel ezelőtt: le kell menni a picsába, félamatőr, vagy amatőr szintre. Ennek így semmi értelme sincsen.
és fideszék óta már a matthaus-éra szintje is álom kategória. már az egyszerű beadások, labdaátvételek sem mennek. konkrétan ez valahol már a félamatőr szinten mozog.
BSTH írta:velasco írta:BSTH írta:Nem mondasz hülyeséget.
és fideszék óta már a matthaus-éra szintje is álom kategória. már az egyszerű beadások, labdaátvételek sem mennek. konkrétan ez valahol már a félamatőr szinten mozog.
Ja. Profi fizetéssel. Mert az igény azért megvan. Kíváncsi leszek a Videoton EL-szereplésére. Szorítok nekik, jó lenne valami siker, valami, ami tavaszba hajlik.
velasco írta:BSTH írta:velasco írta:és fideszék óta már a matthaus-éra szintje is álom kategória. már az egyszerű beadások, labdaátvételek sem mennek. konkrétan ez valahol már a félamatőr szinten mozog.
Ja. Profi fizetéssel. Mert az igény azért megvan. Kíváncsi leszek a Videoton EL-szereplésére. Szorítok nekik, jó lenne valami siker, valami, ami tavaszba hajlik.
ha eredményt akarnak, 8-9 légióssal kell kiállniuk. az, hogy lenyomják a bunkerfocijukat 6 meccsen, igazából nem oszt nem szoroz semmit. még ha világszenzáció szerűen bejutnának a nyolcaddöntőbe, se lenne semmi hosszútávú hatása ránk nézve.
Adamek írta:nyúl írta:velasco írta:a vidiben is volt vagy 2 jó meccse....megoldásai nagyrésze szar, lehajtott fejjel focizik wtf....buta mint a tök. koman kettő
Koman Zidane volt hozzá képest.
de még a komám is Zidane hozzá képest, pedig azt se tom mit jelent a koma pontosan

SuperDepor írta:Adamek írta:nyúl írta:Koman Zidane volt hozzá képest.
de még a komám is Zidane hozzá képest, pedig azt se tom mit jelent a koma pontosan
a kölköd keresztapja
SuperDepor írta:ez a félkegyelmű valóban ezt mondta ?
[img]https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/41388468_1941499682583299_5942782927048802304_n.png?_nc_cat=0&oh=4367104b5efcf72f76319c3f3bf1b839&oe=5BECDE91[img]
Cselszky írta:SuperDepor írta:ez a félkegyelmű valóban ezt mondta ?
[img]https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/41388468_1941499682583299_5942782927048802304_n.png?_nc_cat=0&oh=4367104b5efcf72f76319c3f3bf1b839&oe=5BECDE91[img]
Talán még cifrábbakat is.
SuperDepor írta:ez a félkegyelmű valóban ezt mondta ?
alehndr írta:SuperDepor írta:ez a félkegyelmű valóban ezt mondta ?
komoly szakma lehet nálunk is...
lehet nem is baj, hogy megmondó ember inkább az m4-en.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 42 vendég