Cselszky írta:BlancoAgilon38 írta:[quote=Borzalmas voltaz a válogatott is. "Cselszky"]
Szerintem más volt a szitu. Egyrészt az a portugál csapat ennyire nem volt erős, másrészt még volt valamennyi esélyünk a továbbjutásra, amikor őket fogadtuk. Konkrétan 3 ponttal a portugálok előtt álltunk, mert baromi gyengén kezdtek a sorozatot (pl. összesen 3 pontot szereztek a dánok és a svédek elleni 4 meccsen). Ezek voltak az előzmények. Szóval joggal csodálkozott Queiroz, hiszen - ha jól rémlik - egy előretolt, csatárnak kinevezett Husztival próbáltunk volna támadni, ami teljesen reménytelen koncepció volt.
Az a husztis szitu a dánok ellen volt, itt játszott Torghelle Sanyi és csereként Priskin is. De jogos, szarul kezdtek, mégse mentünk előre ellenük, nem támadtunk. Idegesítő volt a holland taktikája. Már ha ez taktika volt.
OK, akkor kevertem. Kint voltam, annyi bizonyosan megmaradt, hogy reménytelenek voltunk. Szarabbak, mint tegnap 10 emberrel.[/quote]Igen, én is kinn voltam. Valóban Air Sanyi játszott éket. Amire emlékszem, hogy Tóth Balázs csapatba állítása bosszantott. Soha nem láttam jól játszani, nem értettem, hogy a holland mit eszik rajta. Vadócz és Dárdai is játszott, azaz 3 ütköző ember. Nulla kreativitás volt a középpályán. Még az rémlik, hogy Deco gyengén muzsikált. Tán szünetben le is kapta a portugál kapitány, s beállította Simaót. Közepes alatti teljesítménnyel gond nélkül legyőztek. Ha jól emlékszem, valami akció keretében 3 jegyem volt: Románia, Portugália, Svédország. 3 zakó. A romulákok ellen nem tudtam kimenni, azt hiszem, beteg voltam. A másik kettőt végigszenvedtem. Az utolsón a bosnyák Rigócsőr királyfi végezte ki a társulatot, amikor Tímár feje felett átpattant a labda... Borzalmas egy válogatott volt az is Gyepessel, Halmosival.