BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:BEARGRYLLS írta:Én voltam.
Ne kötekedésnek vedd, de angolul beszélgettetek vagy kérdezted, h tud e angolul ?
Más. Egyáltalán nem tartom hihetetlennek, h hova süllyedt a brémai kalandja, annyi a történet, h nem üti meg a bundesliga 1 szintjét, vannak ezzel így sokan. Nem tudom, h melyik sajtó kapta fel annak idején ezt a nyelv(nem)tudás dolgot, de akkora marhaság, h neki lehet dőlni. Ha egy francia, holland, német, portugál csapat Európa szegényebbik részéről igazol futballistát, a legutolsó szempont az, h beszél e idegen nyelvet. Ha meg már leigazolta és jól teljesít, akkor nem fogják kivágni, mint a macskát.....
Európa keleti részéről igazolnak játékosokat és 95%-k két-három hónap után, ha töri is a nyelvet, de igyekszik, fél év elteltével simán nyilatkozik a sajtónak. Szerbek, horvátok, de anno Sevcsenko vagy Skrtel...stb dettó.
Tanuljon meg pár közhelyes mondatot először, senki nem fogja agyonverni, ha meg nem érti, akkor egy kis kedvességgel lehet egy ilyet elsütni: Bocsánat, olyan, mintha külföldi lennék, megismételni egy kicsit lassabban? Még nevetnek is egyet.
esetleg tanuljon meg valami rendszerben futballozni ne csak a játszótériben
talán mégsem versmondónak igazolják ezeket a gladiátorokat, de ez csak egy tipp