Hihetetlen, hova süllyedt Kleinheisler brémai kalandja

Adamek
Flegma

Re: Hihetetlen, hova süllyedt Kleinheisler brémai kalandja

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.04. 18:57

BlancoAgilon38 írta:
SuperDepor írta:
BEARGRYLLS írta:Én voltam.

Ne kötekedésnek vedd, de angolul beszélgettetek vagy kérdezted, h tud e angolul ?
Más. Egyáltalán nem tartom hihetetlennek, h hova süllyedt a brémai kalandja, annyi a történet, h nem üti meg a bundesliga 1 szintjét, vannak ezzel így sokan. Nem tudom, h melyik sajtó kapta fel annak idején ezt a nyelv(nem)tudás dolgot, de akkora marhaság, h neki lehet dőlni. Ha egy francia, holland, német, portugál csapat Európa szegényebbik részéről igazol futballistát, a legutolsó szempont az, h beszél e idegen nyelvet. Ha meg már leigazolta és jól teljesít, akkor nem fogják kivágni, mint a macskát.....

Európa keleti részéről igazolnak játékosokat és 95%-k két-három hónap után, ha töri is a nyelvet, de igyekszik, fél év elteltével simán nyilatkozik a sajtónak. Szerbek, horvátok, de anno Sevcsenko vagy Skrtel...stb dettó.
Tanuljon meg pár közhelyes mondatot először, senki nem fogja agyonverni, ha meg nem érti, akkor egy kis kedvességgel lehet egy ilyet elsütni: Bocsánat, olyan, mintha külföldi lennék, megismételni egy kicsit lassabban? Még nevetnek is egyet.

esetleg tanuljon meg valami rendszerben futballozni ne csak a játszótériben
talán mégsem versmondónak igazolják ezeket a gladiátorokat, de ez csak egy tipp
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.04. 19:01

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
SuperDepor írta:Ne kötekedésnek vedd, de angolul beszélgettetek vagy kérdezted, h tud e angolul ?
Más. Egyáltalán nem tartom hihetetlennek, h hova süllyedt a brémai kalandja, annyi a történet, h nem üti meg a bundesliga 1 szintjét, vannak ezzel így sokan. Nem tudom, h melyik sajtó kapta fel annak idején ezt a nyelv(nem)tudás dolgot, de akkora marhaság, h neki lehet dőlni. Ha egy francia, holland, német, portugál csapat Európa szegényebbik részéről igazol futballistát, a legutolsó szempont az, h beszél e idegen nyelvet. Ha meg már leigazolta és jól teljesít, akkor nem fogják kivágni, mint a macskát.....

Európa keleti részéről igazolnak játékosokat és 95%-k két-három hónap után, ha töri is a nyelvet, de igyekszik, fél év elteltével simán nyilatkozik a sajtónak. Szerbek, horvátok, de anno Sevcsenko vagy Skrtel...stb dettó.
Tanuljon meg pár közhelyes mondatot először, senki nem fogja agyonverni, ha meg nem érti, akkor egy kis kedvességgel lehet egy ilyet elsütni: Bocsánat, olyan, mintha külföldi lennék, megismételni egy kicsit lassabban? Még nevetnek is egyet.

Az se lenne rossz. De kell a nyelv is. Te is hülyét kapnál, ha te lennél az edző én meg a külföldi spíler.
-Tibhi! Curikk bite sőn!
Én meg nyerítve elkezdenék előre teherhordani.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.04. 19:04

SuperDepor írta:
cain írta:
SuperDepor írta:miért? (nem olvastam)

Kleinheislert nehéz betenni egy rendszerbe, ösztönösen játszik, csapong ide-oda. Külön művészet megtalálni a helyét a pályán, azok az idők pedig már elmúltak, hogy valaki szabadon játszik. Meg kell tanulnia alkalmazkodni.

https://www.vg.hu/velemeny/dardai-pal-a ... ok-487139/

Az előző kommentemben azt akartam írni, h azért nem lesz soha meghatározó játékos egy - ne tegyük magasra a lécet pl lengyel középcsapatban sem -, mert túl hektikus. Ez egyébként - amit Dárdai mond róla -, maximálisan alátámasztja a kinti sikertelenségét. Játssza amit gondol, a mérkőzés közben érkező információkat pedig nem érti.

Némi intelligencia hiányzik.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.04. 19:06

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Európa keleti részéről igazolnak játékosokat és 95%-k két-három hónap után, ha töri is a nyelvet, de igyekszik, fél év elteltével simán nyilatkozik a sajtónak. Szerbek, horvátok, de anno Sevcsenko vagy Skrtel...stb dettó.

Az se lenne rossz. De kell a nyelv is. Te is hülyét kapnál, ha te lennél az edző én meg a külföldi spíler.
-Tibhi! Curikk bite sőn!

ha a csapat hasznára lenne kivezényelnek neki egy kint mosogató orvost meccsenként 50 ájrócentért
olyan szinten haszontalan lett a srác, hogy egy nyugger Hajnal, Csukás, Csetnik Kornél vagy kiafasz is kiszorítja lazán nálunk is nem egy bundás középcsapatnál
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

seco
Légiós
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: seco » 2017.06.04. 22:17

Na, akkor a Fradi ingyé' megtarthatja!
Jó lenne, ha példát mutatnának Kubiék (nem úgy, mint a csúnya Vidi) és játszatnák, megkapná a lehetőséget,
hiszen a válogatottnak szüksége van ilyen isten áldotta tehetségekre,
az sem baj, ha közben arról sincs fogalma néha, hogy hol futkározik, és mit kéne játszania?
...kezdõdik a FIIIEEESZTAAA!

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2017.06.05. 09:21

seco írta:Na, akkor a Fradi ingyé' megtarthatja!
Jó lenne, ha példát mutatnának Kubiék (nem úgy, mint a csúnya Vidi) és játszatnák, megkapná a lehetőséget,
az sem baj, ha közben arról sincs fogalma néha, hogy hol futkározik, és mit kéne játszania?

majd ha már elmúlik 30, rájön, mint torghelle. csak akkorra már nem fog kelleni senkinek.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.05. 09:33

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Európa keleti részéről igazolnak játékosokat és 95%-k két-három hónap után, ha töri is a nyelvet, de igyekszik, fél év elteltével simán nyilatkozik a sajtónak. Szerbek, horvátok, de anno Sevcsenko vagy Skrtel...stb dettó.

-Tibhi! Curikk bite sőn!

Szegény Rossi, hogy is jött össze neki ez a bajnoki cím?
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.05. 09:36

seco írta:Na, akkor a Fradi ingyé' megtarthatja!

A fontos, hogy a szöv. kapitány ragaszkodik hozzá!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Vissza: “www.nb1.hu”