Maradonapoli írta:régi szép idők, amikor szimat lerabolta a magyar mezőny krémjét, ne adj még válogatottakat csábított haza, meg használható rácokat, oláhokat kukázott... máig ne értem miért esett ki a pixisből, azt hittem eléggé narancsos, aztán mégsem...
Szerintem ő sosem volt narancsos, Lajossal elmachinált helyben, de ettől nem lett fideszes. Amennyire én tudom: 2012-13 körül egyik napról a másikra kiszedték alóla az új XC90-es Volvót (kelet-magyarországi félkarú biznisz), és a segge alá raktak egy 10 éves S40-est (2 kaszinó). Persze siratni nem kell, de szvsz neki sokkal jobban ment az országosan szoci-helyben narancsos időkben, amikor nem voltak éhes NER-nagytőkések és nagy volt a szabályozatlanság, a vadkapitalizmus, amiben ő jól mozgott. Aztán 13 körültől már érezhető volt a lejtmenet, néhány fellángolással együtt is megvolt a süllyedő trend, ami 2020-ban robbanáshoz vezetett. Az utolsó években már nem volt uralmi pozícióban helyben sem, a Papp-féle városvezetéssel sem jött ki, tehertétel lett a személye, a klubot sem tudta érdemben finanszírozni, a Kondás-szerelem és az üres ígérgetések miatt a közönség is elfordult tőle, végül a kieséssel ellehetetlenült a helyzete, egy gyors puccs keretében pár nap alatt távoznia kellett, persze a tulajdonrészéért azért kapott egy jól látható összeget.