Szombati foci: Fradi-Vidi!

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2023.08.21. 22:57

Maradonapoli írta:Jaj de szépen elkalapálta a Loki a várdai migránsokat!

az idióta nárcisztikus révész remélem rábaszik és vele esnek ki - jó tudom, majd amikor közel a kieső zóna, majd a padra ültet egy bábot és mossa kezeit, ahogy szokta...

Nagyon gyenge ez a Várda. Persze, ha az csinálnák, amit Révész mond, akkor vezetnék a bajnokságot.
DEBRECENI VSC

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.21. 23:01

Sanyeey írta:

az idióta nárcisztikus révész remélem rábaszik és vele esnek ki - jó tudom, majd amikor közel a kieső zóna, majd a padra ültet egy bábot és mossa kezeit, ahogy szokta...

Nagyon gyenge ez a Várda. Persze, ha az csinálnák, amit Révész mond, akkor vezetnék a bajnokságot.

hétvégén remélem mi is megbasszuk a szájukat
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2023.08.21. 23:04

Maradonapoli írta:
Sanyeey írta:

hétvégén remélem mi is megbasszuk a szájukat

Nincs más opció!
DEBRECENI VSC

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.21. 23:21

Biztosra vettem, hogy a csütörtökit még nem hevertük ki, így szenvedésre számítottam, de amit a meccs nagy részében műveltünk, még a csekély várakozásaimat is alulmúlta. A végeredmény ellenére ez ritka szar meccs volt, 20 percet fociztunk összesen. Jenő is kínlódott, és ezúttal igaza volt.

Amit a görög gólja után a tiziig csináltunk, elég kiábrándítóra sikeredett, rossz passzok tömkelege itt is-ott is, iram többnyire semmi, kivéve a 2. félidő elejét, amikor azonnal látszott, hogy a vendégek felpörögtek, mi meg poroszkáltunk, jött is a gól, és kurvára idegesített, hogy Blagojevics még negyedóráig nem cserélt, pedig a fél bandát le lehetett volna kapni. Nem értettem, mire várt, mert inkább abba az irányba haladt a meccs, hogy benyelünk még egyet. Jogosan szólt is a fütty. Egy valamirevaló gárda megfordította volna, ehelyett a várdaiak összeomlottak a végére.

Domingues sokat melózott, de nagy hibaszázalékkal. A görög ugyanez, viszont szép gólt vert. DzsB kiosztott két szép gólpasszt, belőtte a tizit, de többnyire ő is szürkén játszott. Manriquet néhányszor csúnyán megfirkálták, pl. a góljuk előtt a cseh. Látszott, hogy Baranyai még nincs Kusnyír szintjén. Amit sajnálok, hogy Ojediran totál partvonalra került, nem tudom az okát, valamelyik sajtós igazán rákérdezhetne. Bódi viszont kurva jól szállt be, nem először hoz lendületet csereként pályára lépve. Sokakkal ellentétben nemigen bíráltam korábban Babunszkit, de idén eddig nagyon tompa, és elég demotiváltnak is látom, nem lepne meg, ha arról lenne szó, hogy rövidesen eligazol.

3 meccsen 9 pont, ez önmagában remek, ugyanakkor a játékunk mindháromszor erősen döcögött. Hozzá kell tenni, hogy nagy halakkal még nem ütköztünk, és mindhárom bajnokit otthon toltuk. A következő kettő is Debrecenben lesz (MTK, KTE), azaz zsinórban 5 hazaival nyitunk, cserében utána egész ősszel csak 3 otthoni lesz, és 4 idegenbelivel zárjuk az évet. Mindenesetre benne van, hogy 5 meccsen 13 vagy 15 ponttal kezdjük a szezont, ami a sorsolást figyelembe véve is igen fasza mutató lenne. Az MTK-t meg kell verni, a KTE-t meg tavaly egyáltalán nem tudtuk legyőzni, szóval lenne mit törleszteni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.08.23. 13:42

Croizet-Tajti cserét pedzeget az NS, az Újpest és a Zete között

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2023.08.23. 13:52

Mech írta:Croizet-Tajti cserét pedzeget az NS, az Újpest és a Zete között

Nem tudom mit csinálnak az Újpestnél, de Croizet a legjobb játékosuk, NB1-ben is top 3 szerintem. Ezt jól elbaszták, bár elég sérülékeny.
DEBRECENI VSC

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.08.23. 14:43

https://www.nemzetisport.hu/minden_mas_ ... st-2974533

Jól fizet a Zete nb3, Porsche Taycan

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.23. 16:23

Sanyeey írta:

Nem tudom mit csinálnak az Újpestnél, de Croizet a legjobb játékosuk, NB1-ben is top 3 szerintem. Ezt jól elbaszták, bár elég sérülékeny.

Azt még értem, hogy egy ennyire sérülékeny játékossal nem terveznek, bár az NB3-ba küldés szándékos megalázásnak tűnik, amit nem tudom, mivel érdemelt ki. Ami végképp érthetetlen, hogy mit akarnak Tajtitól, szerintem egy igencsak túlértékelt játékos. Pedig anno mekkora tehetségnek kiáltották ki, emlékszem, hetekig a Barcás igazolásáról zengett a sportsajtó, szinte csodagyerekként kezelték...
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.23. 16:27

Sanyeey írta:

Semmi értelmét nem látom, legalábbis futtball tudás tekintetében. Én biztos nem cserélném el őket az UTE helyében.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.23. 16:28

Mech írta:https://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/zte-eltunt-a-rendorseg-keresi-a-korabbi-legiost-2974533

Jól fizet a Zete nb3, Porsche Taycan

Aligha ott szedte össze rá a pénzt.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.08.24. 14:33

Meghalt Benkő László, volt MLSZ elnök.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.26. 17:55

zaggar írta:Meghalt Benkő László, volt MLSZ elnök.

R.I.P.!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.26. 17:56

A keccsisták csúnyán elverték a csutiánuszokat.

A Kecsóban még mindig van minőség!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.26. 17:59

Szarka írta:
Sanyeey írta:

Semmi értelmét nem látom, legalábbis futtball tudás tekintetében. Én biztos nem cserélném el őket az UTE helyében.

a belga játékoseladásból pénzel, a francia már 31, ha erősen jobb is, mint Tajti, őt eladni már nem igazán tudná sehová, még Tajti 25, ha mákja van eltudja még passzolni Ciprusra vagy görög 2-be, a Zetének meg sürgősen kell használható enber, az UTÉ-nak a franciával vagy nélküle sem lesznek valszeg kiesési gondjai, szóval az érdekek nagyjából találkoznak

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.27. 05:22

Maradonapoli írta:
Szarka írta:
Sanyeey írta:Nem tudom mit csinálnak az Újpestnél, de Croizet a legjobb játékosuk, NB1-ben is top 3 szerintem. Ezt jól elbaszták, bár elég sérülékeny.

a belga játékoseladásból pénzel, a francia már 31, ha erősen jobb is, mint Tajti, őt eladni már nem igazán tudná sehová, még Tajti 25, ha mákja van eltudja még passzolni Ciprusra vagy görög 2-be, a Zetének meg sürgősen kell használható enber, az UTÉ-nak a franciával vagy nélküle sem lesznek valszeg kiesési gondjai, szóval az érdekek nagyjából találkoznak

Köszi, így végülis érthető ügylet lenne.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.27. 17:47

Na, akkor sokan visszaszállhatnak a talajra. NB2-es produkció volt ez a javából, ötlet semmi, hiba rengeteg, átlátszó, sablonos foci, enervált játékosok. Amit szörnyű volt látni, az az, hogy 1-3-nál érzékelhetően sok futballistánk feladta, pedig volt még fél óra. Az MTK könnyedén, de egyben fegyelmezetten focizott, hátrányban sem görcsöltek, azonnal reagáltak. Az első félidőben gyakorlatilag nem volt belső középpályánk, akadálytalanul jöhettek át a kék-fehérek.

Sajnos azt kell mondjam, HD elég csúnyán lemeccselte ma Blagót. Sima és megérdemelt vereség, kiábrándító futball, a szerb kinevezése óta az egyik leggyengébb bajnoki meccsünk volt ez, de ha azt veszem, hogy a hozzáállást tekintve is akadtak gondok (ami eddig abszolút nem volt jellemző), akkor talán a legrosszabb. Csak remélni tudom, hogy egyszeri kisiklásról van szó, nem pedig egy komolyabb hullámvölgy előjeléről.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.27. 18:21

Varga B. kíméletlen Gyuriékkal.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.27. 18:40

Dorian Babunszkit állítólag a Grasshoppers viszi. Remélem, vállalható összeget kapunk, bár kényszerhelyzetben vagyunk, hiszen el kell adni.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.27. 19:44

sznot írta:
sznot írta:https://nb1.hu/hir/meglepo-igazolas-debrecenben-kothet-ki-a-kecskemet-egyik-legjobbja/

Remélem nem igaz a hír.
Logikátlan lenne pont most eladni, amikor a másik "karmester" fél évre kidőlt. Remélem nem ezért igazolták Zsótért.

Hát úgy néz ki mégsem kacsa. :(
Nem hiszem, hogy Somának akkora előrelépés lenne most a Debrecen.

Húzódik ez az ügy. Egyes infók szerint a játékos szívesen jönne, de az áron megy a szarakodás a klubok között, más pletykák szerint a vételárral kapcsolatos alku már rég megvan, de Szuhodovszki nem akar hozzánk igazolni, és győzködik. Mondjuk kb. ezek a logikailag lehetséges verziók, vagy az árral, vagy a játékos szándékával van gebasz. :) Persze az is lehet, hogy közben máshonnan jobb ajánlatot kapott.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.27. 21:30

Még egy dolog, amit a szurkerek közül sokan szóvá tesznek, és sajnos egyet kell értenem vele. Lejátszottunk idén 8 tétmeccset, amiből 1-re lehet azt mondani, hogy jól, koncentráltan, összeszedetten toltuk, nevezetesen a bécsire. Az örmények elleni kinti győzelem során csak egy-egy jó periódusunk volt, a ZTE ellen gyenge játékkal nyertünk, a Kövesd és a Várda ellen is csak vállalható 15-20 percek jellemezték a csapatot. Közben már a harmadik hazai vereséget gyűjtjük be, ebből az osztrákok elleni zakó kifejezetten szörnyűre sikeredett, a mai teljesítmény csapnivaló volt, az Alashkert elleni is igen gyér.

Szóval a tavaszi domináns játék csak nyomokban lelhető fel, és sok a szétesést sugalló mérkőzés, a korábban stabillá tett védelmünk, illetve a csapatvédekezésünk ismét totál ingatag. Nagy gáz nincs, elvégre a bajnokságban a mai kivételével a szar meccseinket (mind az volt) is hozni tudtuk, de valami érezhetően nem oké.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cselszky 2023.08.27. 21:35-kor.

Vissza: “www.nb1.hu”