BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: banok » 2025.11.27. 00:15

Szarka írta:
Cselszky írta:Szarka írta múltkor, hogy elnézik Slotnak az ideit. Azóta csak rosszabb lett a szitu. Biztos, hogy ezt még sokáig tűrik?

Hát úgy gondoltam elnézik neki ha csak 4-ek lesznek idén, de ez már olyan, mintha edzőbuktatás lenne. Ez kiesőjelölt forma.

Jeleleg a Madridnál áll a bál, és úgy néz ki, ott tényleg edzőbukatás lesz. Szerintem amint felszabadul Xabi, a Pool lecsap rá.

Én ott tartok, hogy Vinicius menni akar Arábiába

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.11.27. 01:01

banok írta:
Szarka írta:
Cselszky írta:Szarka írta múltkor, hogy elnézik Slotnak az ideit. Azóta csak rosszabb lett a szitu. Biztos, hogy ezt még sokáig tűrik?

Hát úgy gondoltam elnézik neki ha csak 4-ek lesznek idén, de ez már olyan, mintha edzőbuktatás lenne. Ez kiesőjelölt forma.

Jeleleg a Madridnál áll a bál, és úgy néz ki, ott tényleg edzőbukatás lesz. Szerintem amint felszabadul Xabi, a Pool lecsap rá.

Én ott tartok, hogy Vinicius menni akar Arábiába

Hát a lényege az, hogy addig nem hosszabbít, amíg Xabit el nem küldik, szóval egyikük megy. Vininek nem sok út áll rendelkezésre, PSG vagy arab világ. A PLbe nem kéne, más meg nem fizetné meg.

Amúgy a java csak pletyka, de elvileg Carlo utan sokan nem szeretik a fegyelmezettebb életet és játékot, Vini mellett a nelkülözöttek, mint Rodrygo panaszkodik, illetve Valverde, az angolok se szívlelik, de legalábbis nem védik Xabit. Velük szemben Courtois az edző pártján áll.
De ezek mind pletykák, pontosan nem tudni okokat, amu tuti, hogy rossz az öltözői hangulat, Vini és Xabi pedig nem jönnek ki.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.11.27. 08:38

Szarka írta:Arsenal - Bayern meccsel kb el is dőlt, ki most Európában a legjobb csapat. Úgy néz ki ez a szezon már Arteta szezonja lesz. Nem is várható, hogy visszaesne a formájuk, max megint sérülések tehetnek be nekik.
A Bayern-PSG duó azért továbbra is dobogós szinten van, míg a két spanyol gigász épp összeomlásban.

Nem most kell jónak lenni. Az Arsenal olyan mint a holland válogatott 1974 és 2014 között. Mindig jó, de szinte sose nyer semmi fontosat. Ettől a fos Pooltol ki bírtak kapni.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.27. 09:06

Szarka írta:Arsenal - Bayern meccsel kb el is dőlt, ki most Európában a legjobb csapat. Úgy néz ki ez a szezon már Arteta szezonja lesz. Nem is várható, hogy visszaesne a formájuk, max megint sérülések tehetnek be nekik.
A Bayern-PSG duó azért továbbra is dobogós szinten van, míg a két spanyol gigász épp összeomlásban.

én a Bauernt gondoltam idén a legerősebbnek, talán még mindig őket látom a BL győzelemre legesélyesebbnek, egy botlás, főleg idegenben a szigeten belefér
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.27. 09:12

Szarka írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:nem lehet, hogy a banda a hollandit akarja reptetni, csak elfelejtettek szólni Szobónak? ennyire gyengék nem lehetnek...

fasz tudja, de aki otthon ettől a harmatfos PSV-től szipkázik az nyugodtan kérje át magát a csempeligába

Két fordulóval később mi fogadjuk őket, az egyetlen meccs, amitől pont várható, ha mi se kapjuk el őket, megérdemeljük, hogy kiessünk a BL-ből.

szerintem aki a Slot időszakban, ami a fene tudja meddig tart még nem veri bucira őket az az év lúzere
a pocokarcú olyan vakon van most, amilyenre nálunk is csak a legnagyobbak képesek
az Erdeivíz sztáredzői előtt végleg bezárhatnák már a nagyszínpadot, nagy rájuk a PL kabát
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.11.27. 09:15

Közben sunyiban egy igazi gigaklasszikus párharc időződik meg majd ma este Notthinghamben a Malmö ellen. Gondolom mindkét oldalon könnyes nosztalgia van, még ha különböző okokból is.
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.11.27. 12:32

Na, állítólag ma válságértekezletet tart a Pool. Napirenden lehet Slot esetleges menesztése is.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.11.27. 13:25

Adamek írta:

én a Bauernt gondoltam idén a legerősebbnek, talán még mindig őket látom a BL győzelemre legesélyesebbnek, egy botlás, főleg idegenben a szigeten belefér

Ezért lényeges a most. Tavaszra lehet kitalál majd valamit Kompany, ha újra összefutnak. Ez volt az egyetlen vereségük, szóval továbbra is a top 3 legjobb csapat, de most játékban is alul maradtak az angolokkal szemben.
BL-t az nyer, aki tavasszal megy nagyot, és a bírók is velük vannak, szóval meg lehet ez Real vagy Barca :)

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.11.27. 16:23

Cselszky írta:Na, állítólag ma válságértekezletet tart a Pool. Napirenden lehet Slot esetleges menesztése is.

A vege az lett hogy nyernie kell a következő két meccset ahhoz hogy megőrizze az állását.
WHU idegenben és Sunderland otthon. Előbbi papírforma kéne legyen meg ennek a Poolnak is, utóbbi trükkösebb, de egyáltalán nem nehéz feladat egy ilyen kerettel.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.11.27. 17:23

Szarka írta:
Cselszky írta:Na, állítólag ma válságértekezletet tart a Pool. Napirenden lehet Slot esetleges menesztése is.

A vege az lett hogy nyernie kell a következő két meccset ahhoz hogy megőrizze az állását.
WHU idegenben és Sunderland otthon. Előbbi papírforma kéne legyen meg ennek a Poolnak is, utóbbi trükkösebb, de egyáltalán nem nehéz feladat egy ilyen kerettel.

Hát, úgy tűnik, nekik most minden nehéz.
Kérdés az is, mi a játékosok szándéka. Ha az elválás, akkor most könnyen elérhetik.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.27. 20:06

ma a Kelta Vigyor vette fel a télikabátot

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2025.11.27. 20:08

Az ég kék, a fű zöld, Varga Barna gólt szerez.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2025.11.27. 20:11

RC írta:Az ég kék, a fű zöld, Varga Barna gólt szerez.

Talicska meg hamar kiegyenlít.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.11.27. 22:56

Alig várom már, hogy lezáruljon ez az edzőkérdés, jönne Varsóba a czestochowai tornatanár Papszun, aki maga beszélt erről a tegnapi sajtótájékoztatóján. Közben a szczeciniek okoskodó tulajdonosa kiakadt, szerinte szabályozni kéne, hogy edzőket csak úgy ne lehessen kivásárolni idény közben.
Egy cél maradt ebben az idényben, valahogy összeszenvedni annyi pontot, hogy legalább a nemzetközi indulás meglegyen. De ehhez nagy tavaszi feltámadás kell. A legjobb lenne, ha Dáriusz tulaj úr, Bobics és Zewlakow sportigazgató a két ünnep között valami új kihívást keresne
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.11.28. 00:42

ezt a nyomorult fiorentinát..
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.11.28. 07:58

zaggar írta:ezt a nyomorult fiorentinát..

Nem láttam meg egy meccsüket se talán idén, brutál bezuhanásban vannak.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.28. 08:45

spanyolok már nemcsak a többi topligáshoz járnak oboaleckékre de a leszakadt proletárligások is megcsinázzák őket szárazon

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.11.28. 13:01

https://www.nemzetisport.hu/minden-mas- ... ast-kapott

jó látni, hogy argentinában minden a régi :D

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.11.28. 13:03

Adamek írta:spanyolok már nemcsak a többi topligáshoz járnak oboaleckékre de a leszakadt proletárligások is megcsinázzák őket szárazon

jó fos évük van szó se róla, az extra BL hely is szépen távolodik tőlük

Kép

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.28. 13:37

Mech írta:
Adamek írta:spanyolok már nemcsak a többi topligáshoz járnak oboaleckékre de a leszakadt proletárligások is megcsinázzák őket szárazon

jó fos évük van szó se róla, az extra BL hely is szépen távolodik tőlük

Kép

mi meg idén visszaelőzhetjük a románokat
és még talán a horvátok meg a gyémántcsiszolók is foghatók

Vissza: “www.nb1.hu”