Nem szurkolt a Fradi Tábor, provokációra figyelmeztettek

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Nem szurkolt a Fradi Tábor, provokációra figyelmeztettek

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.11.19. 17:47

BlancoAgilon38 írta:
adrenalin69 írta:
raab írta:
ha nincs a kés jóval kisebb balhé lett volna ebből csak egy szimpla verés

Akkor így már érthető, hogy fel vannak háborodva!

Azért az a kisujj elég szarul néz ki.

Gondolom úgy történt, hogy az a bonyha nevű futott utána és ez a vágott ujjú meg az életét védte!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.11.19. 17:51

banok írta:
MindigÚjpest írta:
BlancoAgilon38 írta:A nép csapata.
Rosszul tudod,a nemzeté.

Rosszul tudod, az Univerzumé!!!négy
Jól van kisgyerek,nem kell túlozni.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2017.11.19. 18:05

BlancoAgilon38 írta:
banok írta:
MindigÚjpest írta: Rosszul tudod,a nemzeté.

Világegyetem.

Az a CEU, vigyázzunk. ;)

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2017.11.19. 18:05

MindigÚjpest írta:
banok írta:
MindigÚjpest írta: Rosszul tudod,a nemzeté.

Milyen az élet humorérzék nélkül?

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.11.19. 18:07

banok írta:
MindigÚjpest írta:
banok írta:

Milyen az élet humorérzék nélkül?
Ez igaz,de ez akkor is túlzás. :P
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

gw
kávboj

HozzászólásSzerző: gw » 2017.11.19. 18:09

daniute írta:
banok írta:
daniute írta:Szerintem mindenki tudja az ismerőseiről, saját táborán belüli emberekről hogy nem késsel járnak.

Te kis naív...

Mikor volt még ilyen stadionban?

tobbszor is. csiko korom s eddigi, rovidke eletem ellenere is felsejlik nem egy ilyen aljas munka, akar szurkalasrol/vagdosasrol, akar eroviszonyokrol van szo.
a staionon kivuli eseteket meg hagyjuk is, se szeri se szama a mocskos ugyeknek, ha garantalt az arctalansag.

nem mellesleg az sem kevesbe gyomorforgato, ahogy nehanyan itt eljatsszak a szentet az orszag minden pontjarol.

szerk.:
amugy ezt a "stadionban" cimu kitetelt sem ertem sokaktol, 2 utcaval arrebb mitol esik mas megiteles ala ugyanaz?
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.11.19. 18:19

banok írta:
BlancoAgilon38 írta:
banok írta:

Világegyetem.

Az a CEU, vigyázzunk. ;)

:)

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.11.19. 18:20

gw írta:
daniute írta:
banok írta:
Te kis naív...

Mikor volt még ilyen stadionban?

tobbszor is. csiko korom s eddigi, rovidke eletem ellenere is felsejlik nem egy ilyen aljas munka, akar szurkalasrol/vagdosasrol, akar eroviszonyokrol van szo.
a staionon kivuli eseteket meg hagyjuk is, se szeri se szama a mocskos ugyeknek, ha garantalt az arctalansag.

nem mellesleg az sem kevesbe gyomorforgato, ahogy nehanyan itt eljatsszak a szentet az orszag minden pontjarol.

szerk.:
amugy ezt a "stadionban" cimu kitetelt sem ertem sokaktol, 2 utcaval arrebb mitol esik mas megiteles ala ugyanaz?
Ahhoz már nincs köze a pogácsazabálóknak.

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.11.19. 18:31

Reginald McFreez írta:
raab írta:
SAW írta:Álmodj.
Negyven - ötven ember szervezetten egyre.
Bármilyen is az az egy, ez legalja munka.

persze hogy legalja munka, de amint a kés előkerült és szúrt is vele onnantól borítékolható hogy addig verik amíg mozog, ott már nincs semmiféle önkontroll

Komolyan azt hiszed, hogy ha nincs kés, akkor attól az ötven embertől kap két pofont, aztán mindenki megy a dolgára?

a két pofon meg a "szándékos maradandó egészségkárosítás" között azért még van pár lehetőség, én csak azt mondom ha nincs kés akkor szerintem nem akarják "megsemmisíteni", viszont ha késsel hadonásznak akkor egyszerűen nem marad más opció mint "totál harcképtelenné tenni" és a felfokozott idegállapotban megszűnik az önkontroll... nem vitatom hogy cigány munka 20-an menni egyre vagy hogy a stadionban kell lerendezni az ilyet de kizártnak tartom hogy maradandó egészségkárosítás volt a cél

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.11.19. 18:41

raab írta:
Reginald McFreez írta:
raab írta:
persze hogy legalja munka, de amint a kés előkerült és szúrt is vele onnantól borítékolható hogy addig verik amíg mozog, ott már nincs semmiféle önkontroll

Komolyan azt hiszed, hogy ha nincs kés, akkor attól az ötven embertől kap két pofont, aztán mindenki megy a dolgára?

a két pofon meg a "szándékos maradandó egészségkárosítás" között azért még van pár lehetőség, én csak azt mondom ha nincs kés akkor szerintem nem akarják "megsemmisíteni", viszont ha késsel hadonásznak akkor egyszerűen nem marad más opció mint "totál harcképtelenné tenni" és a felfokozott idegállapotban megszűnik az önkontroll... nem vitatom hogy cigány munka 20-an menni egyre vagy hogy a stadionban kell lerendezni az ilyet de kizártnak tartom hogy maradandó egészségkárosítás volt a cél

Szerintem ha beindul a csőcselék, akkor mindenki "edzeni" akar, és kábé ugyanígy ússza meg, ha annyit szól be, hogy "hagyjatok már basszátok meg". Ugyanakkor valójában az sem valószínűtlen, amit te gondolsz.

Én azt mondom, hogy nem a "mi lett volna, ha" dolgokon kell agyalni, ezt sehogy sem úszta volna meg szépen. Borítékolható volt, hogy baja esik, ellenben ha - ha - ha a mi lett volna, ha - nem visz ki kést, akkor most a Tábor lenne az egyértelmű hunyó, így meg gyakorlatilag fegyvert adott a kezükbe. Sokszoros idióta az ürge, annyi biztos.

Amúgy én azt nem értem, hogy ha ő volt a vezérbőgető, akkor miért mászkált egyedül?
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2017.11.19. 18:50

Kegyetlen írta:
Dzsotti írta:
raab írta:

Mint a cigányok.

pro és kontra

Pontosan
Érted élek én!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.11.19. 20:06

Reginald McFreez írta:
raab írta:
Reginald McFreez írta:Komolyan azt hiszed, hogy ha nincs kés, akkor attól az ötven embertől kap két pofont, aztán mindenki megy a dolgára?

Szerintem ha beindul a csőcselék, akkor mindenki "edzeni" akar, és kábé ugyanígy ússza meg, ha annyit szól be, hogy "hagyjatok már basszátok meg". Ugyanakkor valójában az sem valószínűtlen, amit te gondolsz.

Én azt mondom, hogy nem a "mi lett volna, ha" dolgokon kell agyalni, ezt sehogy sem úszta volna meg szépen. Borítékolható volt, hogy baja esik, ellenben ha - ha - ha a mi lett volna, ha - nem visz ki kést, akkor most a Tábor lenne az egyértelmű hunyó, így meg gyakorlatilag fegyvert adott a kezükbe. Sokszoros idióta az ürge, annyi biztos.

Amúgy én azt nem értem, hogy ha ő volt a vezérbőgető, akkor miért mászkált egyedül?

Egy haverjával volt, ő is kapott párat.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Vissza: “www.nb1.hu”