BlancoAgilon38 írta:BurnDot írta:BlancoAgilon38 írta:Komolyan kell számolni a Uniteddel. Mi van Ibrával? Azt tudom, hogy nem lett meghosszabbítva a szerződése.
Lábadozik, januárra várható a visszatérése, és szó van arról, hogy új szerződést kap a télen, utána meg valamilyen pozícióban a klubnál tartanák a későbbiekben is. Én nagyon bízom benne, hogy látom még United mezben!
Köszi, bírom ezt a marha bosnyákot.
Így van, ahogy írták, lejárt a futó szerződés, az nem lett hosszabbítva, de szó van róla, hogy marad és kap újat. Több tényezős a dolog, gondolom meg akarják várni, hogyan épül fel és milyen gyorsan (azt is csiripelik, hogy még idén pályára léphet, mert jól halad a rehabja). Meg az sem mindegy, hogy közben jött egy Lukaku a posztjára, aki eddig nem tolja rosszul. Ibrával együtt a "két dudás" esete állhatna elő, azt meg Mou gondolom nem akarja, most ránézésre kitalált egy elég jól működő kezdőt, amibe a tavalyi sikerember Herrera sem fér be egyelőre, és ha nem muszáj, nem fogja ezt nagyon bolygatni. Ibra meg nem a padon üldögélő fajta.
Persze hosszú a szezon, lassan jön a BL, hazai kupák, szóval kell az ember a rotáláshoz. Kíváncsi leszek, mi lesz a sorsa (meg azoké, akik eddig nem nagyon játszanak). Én is örülnék, ha maradna, mert tavaly nagyot ment, nem is vártam tőle ilyen jó premiert Angliában.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29