Savaria1919 írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:0-2, 5 meccsen 4 pont, -8 a gólkülönbség. Ez szarul néz ki.
Ez meghaladja Takács képességeit, gyanítom azért lett nyáron ő az edző mert senki nem tudta, hogy milyen lesz a folytatás, ő aprópénzért elvállalta. Gyenge és motiválatlan a keretünk, de azért kiesni nem kéne. Szerintem ez volt a búcsúmeccse, kíváncsi vagyok kit tudnak rábeszélni, hogy vállalja.
Felkészül Feczkó.
Mostanában néha elfogott a nosztalgia, megnéztem 10-15 évvel ezelőtti meccseink összefoglalóit, nagyon más idők voltak azok Szombathelyen és Diósgyőrben is. Kicsit néha irigykedtem is, hogy abba a rozzant DVTK-stadionba milyen sokan járnak meccsre, micsoda hangulat van kéthetente, plusz utazó tábor tekintetében is messze az élmezőnybe tartozott a Diósgyőr. Voltak ott jó kis futballisták, időnként a légiósoknál is sikerült belenyúlni a tutiba, pl Luque személyében.
Aztán lett új stadion, új tulaj, új ígéretek, csak épp foci nem. Amúgy ez a kiesés utáni visszaesés gyakori jelenség, tavaly a Videoton szenvedett, előtte a Honvédnak is volt egy katasztrofális ősze.
Igazad van mindenben, de azt hozzá kell tenni, hogy ez nem a kiesés utáni megszokott visszaesés, ez a teljes kilátástalanság és reménytelenseg, szerintem abból gazdálkodnak amit Lőrincék a pénztárban hagytak, mert szartak az egészre és elhúztak. Mit érdekelte őket az az 1-2 milliárd forint ami itt maradt... Teljesen kiszámíthatatlan Magyarország következő pár éve politika/gazdaság/közélet terén, akkor kit érdekel ( rajtunk, szurkolokon kívül) a futball. A mi sorsunk az lesz mint a tiétek, nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ide bárki is betegye a lábát mert fantáziát lát a projektben. A régió ( és az egész ország egyik) legnagyobb és legjobban prosperáló cége elsőként szállt ki a támogatók közül. A HELL-ről beszélek, nekik pl aprópénz lenne a csapattal kezdeni valamit. Ausztria szupermarketjeiben a Red Bull hűtő mellett szinte mindenhol ott van a HELL hutoje a sok szar energiaitallal. Ha pl ők nem akkor kik? Ezt csinálták Orbánék ezzel a klubbal, azt sem tartom kizártnak, hogy ez a gyönyörű stadion az edzokozponttal, a 20 db műfüves edzopályával, az orvosi központtal az akadémiai kollégiummal ( ez 3 emeletes épület, a tetején teniszpályák vannak) az enyészeté lesz. Nem véletlenül mondta Dambrauskas amikor idekerült, hogy így kell egy európai futballklubnak kinéznie. Mármint kívülről, mert belülről még nem ismerte.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.