Mech írta:Dunaújváros visszalépett az NB III-tól
A Putnok is, pedig ott korábban NB II-es célok is voltak.
Mech írta:Dunaújváros visszalépett az NB III-tól
Savaria1919 írta:Mech írta:Dunaújváros visszalépett az NB III-tól
A Putnok is, pedig ott korábban NB II-es célok is voltak.
Savaria1919 írta:A Királynak hirtelen eszébe jutott a Haladás.
Köszönjük, de mindenki járja külön a maga útját.
Mech írta:Savaria1919 írta:A Királynak hirtelen eszébe jutott a Haladás.
Láttam, kommenteltem is érdeklődve, hogy mi is volt ezen a megbeszélésen, nyilván nem jött válasz.
Nem fogynak a mackóalsók, most már jók vagyunk neki.
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:A Királynak hirtelen eszébe jutott a Haladás.
Láttam, kommenteltem is érdeklődve, hogy mi is volt ezen a megbeszélésen, nyilván nem jött válasz.
Na igen, nesze semmi, fogd meg jól jellegű volt az az egész poszt. És valahogy Zsolti arcán sem az öröm jeleit látom.
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:Láttam, kommenteltem is érdeklődve, hogy mi is volt ezen a megbeszélésen, nyilván nem jött válasz.
Na igen, nesze semmi, fogd meg jól jellegű volt az az egész poszt. És valahogy Zsolti arcán sem az öröm jeleit látom.
Nem igazán értem milyen segítséget várna, egy osztályban fogunk szerepelni, nyilván nem riválisok vagyunk, de úgymond semmi köze az egyik klubnak a másikhoz. Oldja meg ő is a gondjait, meg mi is. Nyilván ha mi osztályt váltunk felfele, vagy ők lefele, utána lehet esetleg valamilyen együttműködésről szó, de idén ez kivitelezhetetlen. Ha meg elfogyott máris a Fideszes lóvé akkor meg ne vállalja be az NB III-at. Egyébként tarcsi csapat nem kell, van nekünk is megyei csapatunk, szóval tényleg nem értem mit akar.
Mech írta:Kanizsa-Zete kooperáció, érdekes nekem, kíváncsi lennék a szurkolók hogy fogadják mindkét oldalon
RC írta:Mech írta:Kanizsa-Zete kooperáció, érdekes nekem, kíváncsi lennék a szurkolók hogy fogadják mindkét oldalon
Ezelőtt a móváriak voltak a partnereik, ha jól tudom. Nyilván jobb egy másodosztályú partner, az biztos, de ez így pinkáns :)
Mech írta:mlsz az utolsó pillanatban lemondta a mai nb2 sorsolást
vajon valaki visszalépett?
Maradonapoli írta:Kedvenc legújabbkori Hali játékosom szegedi átszállással Miskolcra igazolt!
Borvető Áron: Szombathelyi Haladás VFC Szegedi Grosics Gyula Akadémia Gyula -> Bőcsi Monori Balaton FC Diósgyőri VTK
Savaria1919 írta:Mech írta:mlsz az utolsó pillanatban lemondta a mai nb2 sorsolást
vajon valaki visszalépett?
Ma sorsoltak.
Holnap meg Cserpa bejelenti a Videoton új tulajdonosát. Amúgy a legendák szerint pár éve már szinte le volt gyártva a Red Bull fehérvári meze, amikor jött fentről az ukáz, hogy ezt inkább ne.
Savaria1919 írta:A fehérvári klub új tulajdonosa a közgyűlés döntése értelmében az Egyesült Államokban bejegyzett Final Third LLC nevű cég lehet, amely 775 millió forintot ajánlott a Kft-ért. A pályázóról tudni kell, hogy szakmai és üzleti kapcsolatban áll a portugál Benficával.
SuperDepor írta:Holdampf szerződést hosszabbított - azaz nem kellett senkinek, pedig úgy volt, h Gyirmót
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég