nick2005 írta:Grumics jó volt nálunk. Amikor érkezett sokan szkeptikusok voltak, de aztán mindenkinek bizonyított, ahogy tegnap és ma olvasgattam, a Hali szurkolók közül szinte mindenki sajnálja, hogy elmegy a csapattól. Miroszlav több poszton is bevethető hajtós, a csapatért küzdő játékos. Különösen tetszett, amikor Hipp mester az addig csatárként játszó játékost hátra küldte beállósnak. Nagyon jól megoldotta azt a posztot is. Jól jár vele a ZTE.
Nem értettem anno, miért igazoltuk le, hiszen előtte a Kozármislennyel esett ki az NB3-ba, ráadásul már akkor sem volt fiatal. Egy kaposvári barátom jelezte, figyeljem meg, hogy jól fogunk vele járni. Az utolsó téli fordulóig engem igazolt a történet, alig-alig jutott játéklehetőséghez, már készültem felírni őt is a fél év után távozó, nehezen értelmezhető igazolásaink közé, erre jött a Vidi elleni szezonzáró, és védekező középpályásként a csapat egyik legjobbja volt. Tavasszal is helytállt azon a poszton. Horváth odaigazolta a grúz tanksipkást, meg Holdampfot. Egyiket sem tartom jobbnak.