Az FTC nyerőembere szerint ezért fektették két vállra a Halit

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.04.29. 11:47

Budapest - Miha Blazic elkerülendő hibákról is szót ejtett.

A Haladás sokáig kellemetlenkedett a Groupama Arénában, de a bajnoki címre törő Ferencváros 2-1-re győzte le a szombathelyieket. A végeredményt beállító Miha Blazic a fradi.hu-nak összegezte a tanulságokat.

"Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, de összességében jobbak voltunk. Az első félidőben sok olyan hibát vétettünk, amit egyszerűen nem engedhetünk meg magunknak. A nagyobb helyzeteik rendre a mi hibáink után következtek. Ezeket a hibákat el kell kerülnünk, még akkor is, hogy ha több és jobb helyzeteink adódtak, mint nekik. Ahogy az előző mérkőzés után is mondtam, nem adtuk fel, küzdöttünk végig a találkozón. Hiába szerzett vezetést a Haladás, mindannyian éreztük, hogy megfordíthatjuk a találkozót. Jobbak voltunk, volt hitünk és sikerült nyernünk" - mondta a szlovén labdarúgó.

Cselszky
Aranylabdás

Re: Az FTC nyerőembere szerint ezért fektették két vállra a Halit

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.04.29. 12:46

Na igen, kalaplengetés jár a hőstettért, hogy a kb. harmadannyiból gazdálkodó, 25 ponttal hátrébb álló csapatot csak sikerült bedarálni hazai pályán.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

moszkvicsslusszkulcs
Profi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: moszkvicsslusszkulcs » 2018.04.30. 08:57

Cselszky írta:Na igen, kalaplengetés jár a hőstettért, hogy a kb. harmadannyiból gazdálkodó, 25 ponttal hátrébb álló csapatot csak sikerült bedarálni hazai pályán.

ezt írhattad volna kb bármelyik bajnoksághoz a világon.. mindenhol vannak nyögvenyelős meccsek és mindenhol vannak pénzügyi diffik..
"javulnék én édesanyám,de nem olyan könnyû az faluhelyen"

kubatov takarodj !!!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.04.30. 09:12

moszkvicsslusszkulcs írta:
Cselszky írta:Na igen, kalaplengetés jár a hőstettért, hogy a kb. harmadannyiból gazdálkodó, 25 ponttal hátrébb álló csapatot csak sikerült bedarálni hazai pályán.

ezt írhattad volna kb bármelyik bajnoksághoz a világon.. mindenhol vannak nyögvenyelős meccsek és mindenhol vannak pénzügyi diffik..

Írhatta volna, de attól még itt is áll.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.04.30. 09:22

jogos, én mindig ezen az analógián mozgok a főnökeimmel szemben, azért vagyok pontatlan és azért hibázok annyit velük szemben mert harmadannyi lóvét kapok
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

PTi
Tartalék

HozzászólásSzerző: PTi » 2018.04.30. 10:45

Amikor (jogosan) megy a zrika, hogy a koszovói hatodik kipofozza a csapatot, akkor mindig az jár a fejemben, hogy itt a példa, hogy kell nyerni. Vagy ott nem a pénz rúgja a gólt, az nb1-ben meg igen? Mikor melyik esik kézre? Kényelmes álláspont az tény.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.04.30. 11:55

Ez a nyilatkozat tele van általánosságokkal. Mi voltunk a jobbak, az ellenfélnek csak azért volt helyzete, mert mi hibáztunk. Ugyanezt elmondhatná az éppen aktuális ellenfél bármely játékosa, edzője is. Persze nem várom, hogy egy nyilatkozatban ennél több legyen.
Szerintem a döntetlenre jók lehettünk volna, nem volt olyan nagy a Fradi fölénye. Williams igencsak élt a Fradi védők között, igaz jobbára csak az első félidőben, de hozzá kell tenni, hogy a 60 perctől a cserével Hipp mester kicsit átszervezte a felállást és Williamset hátrébb küldte. Az, hogy a Fradi egyenlítő gólja előtt a Halinak kellett volna szabadot rúgnia a félpályáról kevés helyen említik. Azt sem nagyon értettem, hogy amikor a 2. félidőben - nem sokkal a Fradi vezető találata előtt - Bambgoye kiugrott, miért jöhetett a Fradi kifelé szabadrúgással. Na de mindegy is, nekünk a hazai meccseket kell hozni és akkor nem lehet gond. Van ebben a bajnokságban gyengébb csapat is, remélem a tabella is ezt fogja mutatni a végén. Amúgy nem bánnám ha a Fradinak tennénk egy szívességet, azzal, hogy minimum 1 pontot szerzünk 2 hét múlva a Vidi ellen.
########################
HAJRÁ HALI!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.04.30. 12:13

PTi írta:

Amikor (jogosan) megy a zrika, hogy a koszovói hatodik kipofozza a csapatot, akkor mindig az jár a fejemben, hogy itt a példa, hogy kell nyerni. Vagy ott nem a pénz rúgja a gólt, az nb1-ben meg igen? Mikor melyik esik kézre? Kényelmes álláspont az tény.

Képességek (közvetlenül nem kapcsolódik a pénzhez), infrastruktúra (pénzfüggő, de nem elsődleges), lehetőség komolyabb játékosok igazolására (pénzfüggő), a pénzhez való viszonnyal kapcsolatos szocializáció (a pénzzel elsődlegesen összefüggésbe hozható)... és gondolom még lehetne sorolni, milyen tényezők játszanak szerepet a teljesítményben, és azoknak milyen kapcsolatuk van a pénzzel.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.04.30. 20:19

PTi írta:

Pont nem a Halira akartam kihegyezni, hanem a ferencvárosi nyilatkozatokra, amelyek a hibák halvány említése mellett is a hitet, a boldogság érzését, az akarást kiemelve összességében az autofelláció irányába mutatnak, mintha az erőviszonyok alapján valami kurva nagy dolgot értek volna el, miközben amúgy hetek óta cefet módon játszanak és pontokat is buknak lófasz társaságok ellen, mint amilyen a paksi vagy a mienk. Nekem ez visszás, önáltatás egy olyan csapattól, aminél a háttere alapján az NB1-es jó szereplés nem eredmény, hanem kötelező kategória. /Inkább azt várná a közvélemény, hogy a Doll-éra eddigi totális nemzetközi kudarcához képest végre valami minimális eredményt is produkáljanak; na nem nagy dolgokra gondolok, hanem pl. arra, hogy legalább a harmadik selejtezőkörig eljussanak egyszer, netalán a playoffig, mert még ennyit sem sikerült elérni a 4 év alatt, ami gyalázat./
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.04.30. 22:00

Cselszky írta:
PTi írta:

Pont nem a Halira akartam kihegyezni, hanem a ferencvárosi nyilatkozatokra, amelyek a hibák halvány említése mellett is a hitet, a boldogság érzését, az akarást kiemelve összességében az autofelláció irányába mutatnak, mintha az erőviszonyok alapján valami kurva nagy dolgot értek volna el, miközben amúgy hetek óta cefet módon játszanak és pontokat is buknak lófasz társaságok ellen, mint amilyen a paksi vagy a mienk. Nekem ez visszás, önáltatás egy olyan csapattól, aminél a háttere alapján az NB1-es jó szereplés nem eredmény, hanem kötelező kategória. /Inkább azt várná a közvélemény, hogy a Doll-éra eddigi totális nemzetközi kudarcához képest végre valami minimális eredményt is produkáljanak; na nem nagy dolgokra gondolok, hanem pl. arra, hogy legalább a harmadik selejtezőkörig eljussanak egyszer, netalán a playoffig, mert még ennyit sem sikerült elérni a 4 év alatt, ami gyalázat./

Én nem várom, inkább nyilatkozgassanak.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.05.02. 10:11

Elég jól jártunk a leigazolásával, szerintem több gólja van már, mint Priskának :D
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

PTi
Tartalék

HozzászólásSzerző: PTi » 2018.05.03. 07:02

Cselszky írta:Pont nem a Halira akartam kihegyezni, hanem a ferencvárosi nyilatkozatokra, amelyek a hibák halvány említése mellett is a hitet, a boldogság érzését, az akarást kiemelve összességében az autofelláció irányába mutatnak, mintha az erőviszonyok alapján valami kurva nagy dolgot értek volna el, miközben amúgy hetek óta cefet módon játszanak és pontokat is buknak lófasz társaságok ellen, mint amilyen a paksi vagy a mienk. Nekem ez visszás, önáltatás egy olyan csapattól, aminél a háttere alapján az NB1-es jó szereplés nem eredmény, hanem kötelező kategória. /Inkább azt várná a közvélemény, hogy a Doll-éra eddigi totális nemzetközi kudarcához képest végre valami minimális eredményt is produkáljanak; na nem nagy dolgokra gondolok, hanem pl. arra, hogy legalább a harmadik selejtezőkörig eljussanak egyszer, netalán a playoffig, mert még ennyit sem sikerült elérni a 4 év alatt, ami gyalázat./

Az a furcsa, hogy egyetértünk. Csak néha még felbosszant, hogy felbosszant ez az egész. De legalább egyvalamiben hasonlítanak a játékosaink az igazi focistákra. Ezeknek is annyi eszük van, mint a mikrofonnak, amit eléjük tonal.

Vissza: “www.nb1.hu”