Messi nekiment az edzőnek, áll a bál a Barcánál

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.04.12. 13:53

Barcelona - Távozhat az edző?

Spanyol lapértesülések szerint durván nekiment Lionel Messi Ernesto Valverdének a Róma elleni csúfos BL-kudarc után. Az argentin klasszis élesen kritizálta a mester taktikáját, ráadásul nem volt egyedül ezzel a véleménnyel: a csapat sztárjai egyaránt mellé álltak. 

Ez komoly következményekkel járhat a közeljövőt nézve: a megbomlott viszony odáig vezethet, hogy könnyen lehet: Valverdét menesztik az idény végén. 

Minden, amit a BL-elődöntők sorsolásáról tudni kell - NB1.hu

Minden, amit a BL-elődöntők sorsolásáról tudni kell

Adamek
Flegma

Re: Messi nekiment az edzőnek, áll a bál a Barcánál

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.04.12. 14:13

ezért a bukóval ha nem megy neki senki akkor is ciki maradni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.04.13. 09:05

Adamek írta:ezért a bukóval ha nem megy neki senki akkor is ciki maradni
Én is így látom, nem becsülve le a Rómát, de a realitás az, hogy ez olyan kudarc volt, amely az edző állásába szokott kerülni. Hiába nyerik a bajnokságot, a BL hozza a nagy pénzt és a díjesőt év végén.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.04.13. 09:09

nyúl írta:
Adamek írta:ezért a bukóval ha nem megy neki senki akkor is ciki maradni
Én is így látom, nem becsülve le a Rómát, de a realitás az, hogy ez olyan kudarc volt, amely az edző állásába szokott kerülni. Hiába nyerik a bajnokságot, a BL hozza a nagy pénzt és a díjesőt év végén.

belenézve abba a meccsbe borzasztóan alibista módon ment neki a visszavágónak a katalány csapat, egyetlen esélye az lett volna aznap ha a Róma már az elején beveri a hármast és időben felébrednek
szerintem a Róma a lebecsülés legkisebb szikrája nélkül is harmadosztályú a top8 között, az ex-szovjetek elleni mecsceiket pont láttam, nagyjából az az ő szintjük
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”