Thomas Doll ezt üzente a Fradi szurkolóinak

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.04.08. 09:52

Budapest - Böde Dánielről is elismerően beszélt.

Nem borult a papírforma a Groupama Arénában, a Ferencváros 3-0-ra múlta felül a Mezőkövesdet. A lefújás után Thomas Doll így értékelte a látottakat:

"Az első félidőben voltak kisebb problémáink. Az volt a tervünk, hogy a szélső játékosainkkal magasan kezdünk támadni, viszont a középpályásaink túl sokszor középen kezdtek el támadni. Ezáltal úgy nézett ki, mintha a Mezőkövesdnek eggyel több játékosa lenne a középpályán, így nehéz felvenni a párharcokat. Amikor kezdődött a nyugtalanság a stadionban, Böde Dániel belőtte az első gólt. Sok labdavesztésünk volt, az ellenfélnek is, ezt nehéz felfogni, mert nagyon jó volt a pálya. Ha elveszítjük a labdákat, akkor nem tudunk nyugodtak lenni. A félidőben beszéltünk a fiúkkal, hogy a középpályán hogyan tudunk szorosabban állni, és ezt a második játékrészben jól végrehajtottuk. A második félidőben nagyobb volt a nyugalom, többet birtokoltuk a labdát. Nagy Dominik teljesítménye nagy örömet szerzett nekem. Nagyon szép dolog, hogy Böde szerzett egy gólt és Vargáéban is részt vett. Georgijevic első találatát szerezte a Ferencvárosban, és aminek nagyon örültem, hogy nem kaptunk gólt. A 3-0 jól hangzik, most arra kell ügyelnünk, hogy az edzéshét jól sikerüljön, hogy idegenben is jól szerepeljünk. Nagyszerű volt a hangulat ismét, abban reménykedünk, hogy legközelebb is ennyien, vagy többen jönnek, és támogatnak minket" - fogalmazott a német szakember.

A listavezető zöld-fehérek a következő fordulóban Debrecenben lépnek pályára.

moszkvicsslusszkulcs
Profi
Kapcsolat:

Re: Thomas Doll ezt üzente a Fradi szurkolóinak

HozzászólásSzerző: moszkvicsslusszkulcs » 2018.04.08. 13:31

tudom ujat irok.. de ez nemzetköziben annyira kevés lesz szavak nincsenek rá.. a mosolybuzi kokainos palika pedig kb erre az időszakra vizionált bl-t de minimum el-t
"javulnék én édesanyám,de nem olyan könnyû az faluhelyen"

kubatov takarodj !!!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.04.08. 14:00

moszkvicsslusszkulcs írta:tudom ujat irok.. de ez nemzetköziben annyira kevés lesz szavak nincsenek rá.. a mosolybuzi kokainos palika pedig kb erre az időszakra vizionált bl-t de minimum el-t

kb ezt latom en is. szar jatek, 3 gol, 3 pont. az ellenfelek is vicc kategoriasak. az ujpest megfeszul ellenunk, majd egy forduloval kesobb ugy lefexik a vidinek, mintha onnan utalnak a fizetesuket. komolytalan bajnoksag, a nemzetkozi egyben itelet is...
kubatov takarodj!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.04.08. 14:03

ja megvalami, a ket diszmadar (lazar es iszlai) miert nem lettek kiallitva? egyaltalan ilyeneket miert engednek palyara lepni?
kubatov takarodj!

Vissza: “www.nb1.hu”