Cselszky írta:Mekkora igénytelenség, hogy minden jelzés nélkül bemásolják a klubhonlap T/1-es dumáját. Na és a címmel sincs meg az összhang.
Amúgy jobbulást!
Igénytelenség. Az.
- Szeretnék látni egy kimutatást azzal kapcsolatban, hogy amióta átvette a "(?)szeretett honlapunk(?) - [({én még mindig szeretem, valahogy úgy, mint a családomat})] azt a divatos netbulvár módszertant, azóta sikerült-e javítani a statisztikán?
- Több a látogató?
- Magasabb a fórum aktivitása?
- Magasabb a honlap látogatottsága?
- Sikerült már megoldani, hogy aki szeretne, az regisztráljon?
- Milyen százalékban jutunk releváns, futballhoz közvetlenül kötődő információhoz? (pl. kihez ki igazolt?, ki vonult vissza, ki lett a gólkirály a honlap száma fontos bajnokságokban?
Lehetne még sorolni...
Bár a honlap elnevezése NB.1hu, folyamatosan azt tapasztalom, hogy az alsóbb osztályokkal kapcsolatban csupán kerülőúton lehet információt szerezni. Nyilván ennek is meg van az oka - ez a honlap alaptevően az élvonalat hivatott prezentálni. Szerintem ezt a pár hungarikun jellegű - alsóbb osztályú -bajnokságot sokkal, érdekfeszítőbben, izgalmasan is be lehetne mutatni; az emberek lusták: nem szívese linkelgetnek össze-vissza: őket e mérkőzés és az eredmény érdekli. Arról nem is beszélve, hogy az alsóbb osztályok... rendkívül érdekesek; ezt tökéletesen észrevettétek.
Személy szerint reaktív kreativitással rendelkezem, így... legfeljebb javító szándékú ötleteket tudunk beötletelni - te hiszem, hogy még ez is jobb, mint a semmi.
Szentül hiszem, hogy az út, amire tévedtetek, nem elveszett. Divatos. Számtalan honlapot sikerre viszi ezt a metódust. Az egyensúly, ami hiányzik. A hagyományos bulvár eszközeivel igyekeztek olvasóközönséget toborozni. A labdarúgás szerelmesei azonban - jellemzően nem vevők erre. A hagyományos futball-szeretők tényekre éhesek. Nem félinformációkon alapuló bulvárinformációkra, hanem tényekre.
Láttok esélyt, hogy a jövőben ezt az utat meg tudjátok célozni, vagy a jelenleg kitűzöttnek cél célravezetőnek fog tűnni?
Az adatok nem ezt mutatják (ebben persze cáfolhattok, ahogy másmiven is.)
Én lennék a legboldogabb, ha a kedvenc honlapon újra felkerülne arra a térképre, ahol a kétezres évek elején volt, és nincsenek kétségeim afelől, hogy az út viszontagságos lesz. De elérhető.
Biztos vagyok benen, hogy a fórumon megmaradt 37-126 fórumtárs között akadunk páran, akik ebben a munkában szívesen részt vennének.
Godnoljátok végig.
Nem tudom, hogy milyen nyomás van rajtatok, lehet falra hányt borsó, amit írtam, de ha mégis... ne féljetek segítséget kérni!
Üdvözlettel, Reginald McFreez.
Hajrá az NB1.hu igényes felemelkedéséért!